Eşimin anneme sevgi ve saygısı yok

Bazen insanlar üstteki soruna bakar. Evet görünen o. Belki olan da o. Altta birşey yok. Bu durumda nefretinizde haklısınız boşanın diyelim diye mi açıldı bu konu. Çünkü yapılması gereken belli. Ben farklı bir tarafından baktım. Birde Eşiniz tarafından bakın, annenizin etkisinden soyutlayın kendinizi. Her şekilde eşim nankör iğrenç diyorsanız zaten boşanmalısınız.
Eşim olacak adam gider telefon alır sinirlenir kırar yine gider alır ve alır kendi ağzınla söyledi almayı seviyorum ama ödemeyi sevmiyorum aileden geliyor ırsi dedi sok oldum cocuk olduktan sonra tanıdım onu,şimdi ödemediği borcundan icraya vermişler ne yapti biliyomusun beni aradi kufirler etti annem ona 10 bin vermemiş icralik olmus tehditler etti eşyalarımı topla bitti bu is dedi çocuğu alcam srnden dedi neler neler agzimi açmadım benim.kizmam gerekir bizi bu durumlara neden dusurdun diye ama bana yapmadığını bırakmadı annem.yeterince yardım ediyor bize eve hiç katkısı yok fatura dışında annem bakıyor olduğu gibi birde üstüne para vermemiş annem diye bir sürü hakaret işittim istemiyorum artık istenilcek tarafı kalmadi Allah tez kurtarsın 3 gündür hiç konuşmuyoruz benim.icin bitti bu evililik süre istedi gidecekmiş o günü bekliyorum

Back