- 26 Eylül 2010
- 17.553
- 32.841
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar uzun kalacaklarını bilmiyordum. sıkılırlar. evlerini özlerler. giderler diye düşünmüştüm. ben şu zamana kadar bakın demedim. onlrda ne zamana kadar bakalım diye bana sormadılar. annemle dönüşümlü bakarlar diye düşünmüştüm.
zor bir durum.heleki her şeye karışıyorlarsa.bende aynı şeyleri yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.kendi evinde yabancı gibi ouyosun.en basitinden televizyonun kumandası bile sürekli onların elinde.
off aynen yaa kendi evinde misafir oluyorsun onlar ev sahibi
4 ay sonra bende doğum yapıcam şimdiden konuştum eşimle torunlarını görmeleri hakları ama rahat edemem onların yanında dedim o da 3 günden fazla kalmazlar dedi
keşke sende önceden konuşsaydın
benim kaynanam öyle laftan anlayan bir insan değil.benimde2 ay sonra doğumum var 1 sene yanımızda kalacaklarmış sanki bana sordular.inanın bebeklerle uğraşmak kaynanamla uğraşmaktan daha kolay.napıcam bilmiyorum.eşime söyledim ama oda ailesine bişey demez heralde.
Dolaylı da olsa git denmiyor ki, ben anlayabiliyorum seni,
Tabi en mantıklısı bir bakıcı bulup onlara ihtiyaç kalınmadığını göstermek ama bunu yapmak da zor bence...
azime85 6 ay daha kalacaklarını kim söyledi sana? Belli ki birşeyler konuşulup planlanmış, bence sen eşinle konuşmalısın, önce işin aslını öğrenmeli sonra kendi düşüncelerini söylemelisin, güzel bir dille, empati kurmasını sağlayarak...
Ben de bazı zamanlar çok rahatsızlık duyuyorum ama bizim evde yine de yolunda herşey, ya da ben buna inandırmak istiyorum kendimi![]()
Bizi genelde başbaşa bırakırlar, eşimle diyaloğumuzda bir eksiklik yok, tabi yalnızken ki gibi de değil,
ben de öğretmenim ve tatillerde biryerlere giderler hep,bir mani yoksa, böyle işte,
Biraz sabretmelisin belki de, :26:
okul kapanana kadar kalacaklarmış.tlf da söylerken duydum.bana birsey diyen yok.. memleketleri uzak olunca gitmeleri de zorlaşıyor tabi.. eşimde yatak odası hariç yanlız kalamıyoruz. bazen bende bencillik yaptığımı düşünüyorum. ama evimde de rahat etmek istiyorum.
eşime söyledim. o da şuan birsey sölemiyor. bakalım artık ne olacak...
bende dönem dönem kendi annemlerle ve eşimin ailesiyle beraber oturuyorum. çocuklara bakmak için geliyorlar dönüşümlü olarak. en uzun 1 ay kalıyorlar. insan ne kadar olsa kısıtlanıyor. ama ben kalabalığıda sevdiğim ve süreler çok uzun olmadığı için şikayetten çok memnuniyet duyuyorum. böyle olmasına rağmen onlar gittikten sonra bir rahatlık bir rahatlık sorma gitsin eşimlede sanki yeiden evlenmiş gibi oluyoruz.. evimin tadını çıkarıyorum bi güzel. seninkiler baya uzun kalacaklarmış allah yardımcın olsun.,ama şunu asla unutma emin ol bakıcadan daha iyi bakarlar bence sabret kalplerini kırma yazın toparlarsın kafanıda kendinide. en azından çocuğun kreş yaşına gelene kadar sabret canım benim. o zaman gene gelselerde bir iki ay kalırlar en fazla bunalmazsın. şu an bi bakıcı olsa eminim daha farklı sıkıntıların olur. ben bakıcıyada verdim 3 dönem kesinlikle ne taraf olursa olsun aile gibisi yok.