Başınız sağolsun. Bu dönem sadece onunla ilgilenerek destek olabilirsiniz. Onun sorumlulukları konusunda yardımcı olabilirsiniz. Allah sabır versin.Herkese merhaba
Bulunduğumuz şehirden başka şehre taşınma kararı vermiştik , taşınmaya karar verdiğimiz şehir de işe başladığım ilk gün ; nakliye ayarlayıp evi tutacaktık o gün arabayı takasa verip yanıma gelecek ve ev bakacaktık. Lakin sabah annesinin rahatsızlandığını amleiyata alacaklarını kalp krizi geçirdiğini söyledi. ameliyatı iptal edip yoğun bakıma aldılar (şeker tansiyon stabil olmadığı için) damar stenti kabul etmemiş. 24 saat kritik sürecine girdik o gün saat 9 buçuk gibi yetiştim Kayseri'ye göstermediler yarın öğlen ziyaret saati diye. Çıktık eve geçtik , babası kardeşleri ben ve eşim toparlandık yattık derken eşimi 1 buçuk gibi aradılar hastaneden ,durumu kritikleşti kalp krizi geçiriyor gelin dediler. Gittik 1 saate yakın kapıda bekledik sonunda 'başınız sağolsun....'
Eşimin doktoruna gittik ansiyete panik süreci yaşıyor dedi daha önce kaygı bozukluğu vardı.
Nasıl destek olucam bilmiyorum
Yaninda olun sarılın yani şefkat gosterin.Baṣkada yapacak birşey yok maalesef anne kayb etmek hiç kolay birşey degil hele ki o anne evladi için her şeyi yapmış pamuk yürekli bir kadınsa.Ben çok korkuyorum bu olayi yaşayacağım için bir gun çunki annem tüm evlatlari için canini ortaya koyan bir kadın her animda yanimda maddi manevi onun hakkına asla ödeyemem ve kolay kolay kendime gelemeyeceğimi biliyorum onu kayb edince.Neyse kötu oldum ya bu konuyu düşünmek bile istemiyorum.Herkese merhaba
Bulunduğumuz şehirden başka şehre taşınma kararı vermiştik , taşınmaya karar verdiğimiz şehir de işe başladığım ilk gün ; nakliye ayarlayıp evi tutacaktık o gün arabayı takasa verip yanıma gelecek ve ev bakacaktık. Lakin sabah annesinin rahatsızlandığını amleiyata alacaklarını kalp krizi geçirdiğini söyledi. ameliyatı iptal edip yoğun bakıma aldılar (şeker tansiyon stabil olmadığı için) damar stenti kabul etmemiş. 24 saat kritik sürecine girdik o gün saat 9 buçuk gibi yetiştim Kayseri'ye göstermediler yarın öğlen ziyaret saati diye. Çıktık eve geçtik , babası kardeşleri ben ve eşim toparlandık yattık derken eşimi 1 buçuk gibi aradılar hastaneden ,durumu kritikleşti kalp krizi geçiriyor gelin dediler. Gittik 1 saate yakın kapıda bekledik sonunda 'başınız sağolsun....'
Eşimin doktoruna gittik ansiyete panik süreci yaşıyor dedi daha önce kaygı bozukluğu vardı.
Sorgusuz sualsiz nedensiz ve konuşmasız yanında olun. Bırakın ağlasın karışmayin. Özellikle de konuşmayın. Ben annemi kaybettiğimde biri saçma sapan konuşunca deliriyordum ,kinleniyordum cami çerçeveyi indirmek istiyordum. Mümkün mertebe yanında olduğunu bilsin yeter.Herkese merhaba
Ben de aynı şekilde ekstra ilginin daha kötü hissettireceğini düşünüyorum. Normalde üzgünken nasıl davranıyorsanız aynı şekilde davranın. Cenaze için yardımcı olun adetler neler tam olarak bilmiyorum. Cenaze evini çekip çevirmeye yardımcı olabilirsiniz. Onun dışında bir taşınma süreciniz varmış biraz zaman geçtikten sonra onu aksatmayın. Hayat bir şekilde devam ediyor inşallah eşiniz çok içine kapanmadan acısını yaşayıp kısa sürede toparlanır. Başınız sağolsun.Ben böyle durumlarda insanlarin üstüne gitmeyi sevmiyorum destek olacagim diye. Süreclerde yaninda bulunurum hastane, cenaze işleri gibi yapilacak seylerde, konuşmak isterse dinlerim konusurum. Konuşmuyirsa susardim herhalde.
Allah rahmet eylesin.Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?