Eşimin Annesi

Sim-sim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
19
8
1
29
Arkadaşlar mrb bi konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum yardımcı olur musunuz?Bes aylık evliyim eşimle bi ay birlikte kaldık yurt dışına gitmek zorunda kaldi 4 aydır onsuz ailesiyle kalıyorum pandemiden dolayi benim vize işlemlerim askıda kaldi ...Doğuda görülen herseyi her işi gelinler yapar diyen zihniyetle birlikteyim gün oluyor inciniyorm kırılıyorum bazen eziliyorum .eşim her aksam aradığında hic bisi olmamış gibi kendimi bastırıyorm annesinin yaptıklarını anlatmıyorum acaba yanlış mı yapıyorum kızlar anlatmalimiyim eşim bilmeli mi yoksa bu yaptığıma devam mi etmeliyim ?

Canım eğer yurtdışına gidip ailesini senede bir görecekseniz, boşver. Ne eşini ne ilişkinizi yıpratma derim. Biraz sen yıpranıyorsun evet ama sabrın sonu selametse boşver gitsin

Kendi evim yok düğün yaptık birlikte fransada yaşayacaktık öyle bi sansizliga denk geldik ki hersey durdu vizem onaylanmadi .bi ay da burda kaynanamlarda kaldık.

Arkadaşlar mrb bi konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum yardımcı olur musunuz?Bes aylık evliyim eşimle bi ay birlikte kaldık yurt dışına gitmek zorunda kaldi 4 aydır onsuz ailesiyle kalıyorum pandemiden dolayi benim vize işlemlerim askıda kaldi ...Doğuda görülen herseyi her işi gelinler yapar diyen zihniyetle birlikteyim gün oluyor inciniyorm kırılıyorum bazen eziliyorum .eşim her aksam aradığında hic bisi olmamış gibi kendimi bastırıyorm annesinin yaptıklarını anlatmıyorum acaba yanlış mı yapıyorum kızlar anlatmalimiyim eşim bilmeli mi yoksa bu yaptığıma devam mi etmeliyim ?
Anlatmalısın kuzum kesinlikle... Çünkü yarın öbür gün eşin bunları olurya duyar görür yada olay büyür her neyse vs.. senin yanında durmaz arkanda annesine inanır yada ailesine.. hem çok geç kalmış sın kuzum niye paylaşıp anlatmıyor sun haberi olsun. Anlattığn zaman geçmişe dönük te anlat herseyiki haberi olsun en başta..(tecrübe konuşuyor) ezdirme kendini

Bi kere gidebilsem zaten hiçbirseyi umursamiycam laf atışları kızlarını övüp herkesten üstün görmesi haksızlıkları...

Neden esinizin ailesi ile kaliyorsunuz kendi eviniz yok mu? Illa aile buyuklerinin yaninda kalacaksaniz neden kendi ailenizin evinde kalmiyorsunuz? Her isi yapmak zorunda oldugunuzu soylediklerinde neden itiraz etmediniz?

Şimdi değil de yanına gittiğinde böyle böyle oldu, çok kırıldım ve rahat edemedim. Biraz mesafeli olayım, bir daha bu kadar uzun kalmayalım. Ben tek kalmayayım falan de.
Bu arada kendi ailenizin yanına kalsanız

Anlatmalısın kuzum kesinlikle... Çünkü yarın öbür gün eşin bunları olurya duyar görür yada olay büyür her neyse vs.. senin yanında durmaz arkanda annesine inanır yada ailesine.. hem çok geç kalmış sın kuzum niye paylaşıp anlatmıyor sun haberi olsun. Anlattığn zaman geçmişe dönük te anlat herseyiki haberi olsun en başta..(tecrübe konuşuyor) ezdirme kendini
Tesekkur ederim her birinize ayrı ayrı yorumlarınız için yardımcı olmaya çalıştığınız için...çekiniyorum benim yüzümden farklı şeyler düşünmesin diye herseyden önce de annesiyle arası açılmasın diye ama sonra dönüp bakıyorum olan sadece bana oluyor mus .o gizliden oğlunu arayıp kendini ovüyormus hiç yapmadığı şeyler için insanoğlu neden böyle hiç anlayamıyorum

Bunu herkes söylüyor ailende kal diye ..Ben doğunun geliniyim istesemde kalamam aylarca dedikoduları lafları zihniyetleri hic değişmeyen bi toplum bu

Konu sahibi ailende neden kalmıyorsun yorumlarına neden ısrarla cevap vermiyorsunuz? Evlenmeden önce nerede yaşıyordunuz?

Bunu herkes söylüyor ailende kal diye ..Ben doğunun geliniyim istesemde kalamam aylarca dedikoduları lafları zihniyetleri hic değişmeyen bi toplum bu
Ne alaka ya? İnsanın kendi ailesinde kalmasında nasıl bir sakınca var?
Başı önde olanın celladı çok olur. Yapmayın böyle çok ezilirsiniz

Back
X