• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin annesine gitme meselesi..

Yeni mi evlisin..neden bu kadar takılıyorsun ki ne duşunurler..ne derler diye..

Nolmuş işin var olupta gıtmıyor olsan..olamaz mı normalde böyle bir durum..

Her zaman emre amade olmak zorunda değilsin..al işte kocanda kolaylık sağlamış bu duruma..

Kim ne derse desin siz keyfinize bakin. Hem baska konulari sizin duymanizi istemedikleri gibi sizi kotu gelin ilan etselerde kulaginiza gelmicek daha ne valla ne guzel

Yeni mi evlisin..neden bu kadar takılıyorsun ki ne duşunurler..ne derler diye..
Nolmuş işin var olupta gıtmıyor olsan..olamaz mı normalde böyle bir durum..
Her zaman emre amade olmak zorunda değilsin..al işte kocanda kolaylık sağlamış bu duruma..

Bir yıllık evliyiz. Eşim zaten ben anneme gidicem diyor :) ben sonradan kendimi katıyorum :KK55:

Bence çok şanslısınız :) Çayınızı demleyin, kısırın yanında keyif yapın. Eşinizin ailesi de meseleleri neyse konuşsunlar rahat rahat.

Benimkinde biraz erkek dengesizliği var, Sorarlar oda gelmedi der. kvde surat yapar söylenir sonra olan bana olur.

Benimkinde biraz erkek dengesizliği var, Sorarlar oda gelmedi der. kvde surat yapar söylenir sonra olan bana olur.

iki söylenir, üç söylenir, dördüncüde alışır. zaten hiç gitmemezlik etmeyeceksin ki. Arada sırada yalnız gidecek eşin. Hem her arzu ettiklerinde orada olmak zorunda değilsiniz. Hayatınızın sınırlarını başkasının çizmesine bir kez izin verirseniz sonra kontrolü tekrar elinize almanız zor olur.

Birden çok kez mi tamda annesine giderken sorun çıktı
Sanki gitmemen dhaa iyiymiş gibi davranıyor eşin
Ben ille de geleyim modunda olmazdım 'ben anneme gidiyorum' diyosa gitsin. Bende kendi anneme giderim madem

Annemlere gidecegiz diyor esiniz siz kisir yapiyorsunuz.
Iletisiminizi cok zayif buldum.
Somadinizmi yemegemi gicez lacta cikicagiz diye?
Sizde bu yonden tuhaf davranmissiniz
bilerek davranmış sanırım
biz kadınlar birbirimizi tanırız
gitmek istememiş konu sahibi

En korktuğum şeydir sınırlarımın sayılmaması. o yüzden dengeyi iyi kurduğumu düşünüyorum. Eşimde çok anneci değildir zaten, bensiz bi yere gidemez o
Annemlere gidecegiz diyor esiniz siz kisir yapiyorsunuz.
Iletisiminizi cok zayif buldum.
Somadinizmi yemegemi gicez lacta cikicagiz diye?
Sizde bu yonden tuhaf davranmissiniz
hangi saatte ve niçin gideceğimizi söylemedi, uzanmıştıda, bende vazgeçti diye düşündüm.
Ayrıca evet biraz eşimin iletişim sorunu var..

Bir yıllık evliyiz. Eşim zaten ben anneme gidicem diyor :) ben sonradan kendimi katıyorum :KK55:
Seni gitrme gibi bi cabasi yok ki normalde baska erkk olsa israrci olur aileaine gotrmk icin.bence o anneme gidicem dedigi zaman tamam hayatim git demen lazim sonrasinda sen gelmiyor msn die sorsun.belkide desgn gibi senden gizli konustklari icn tek gitmk istiyir.sahsen ben bu sekilde gizli sakli.konustklrni duysam hic gitmem.neden grlmiosn die sorarlarsada aynen soylerim yuzlerine

bilerek davranmış sanırım
biz kadınlar birbirimizi tanırız
gitmek istememiş konu sahibi
Bana da öyle geldi
Erkekler pek anlamaz o bile öğrenmiş artık
O yüzden ben gidiyorum diyor
Bende bana bir saat vermedinki, yemeğemi gidicez, ikindi mi gidicez, akşam çayamı gidicez hiç bir şey söylemedin bende işimi yapmaya devam ettim dedim. Annemlere her gidişte sorun yapıyorsun,Sen gelmek zorunda değilsin dedi. Bende olmaz öyle şey dedim. Kv ler merkezde oturuyor biz biraz dışardayız. Merkezde işin varken tek başına uğrayabilirsin ama evden tek başına gidemezsin dedim.

eşinizde olduğunu savunduğunuz iletişim probleminin sizdede olduğunu düşünüyorum.
evlisiniz diye her iki tarafın ailesine her zaman birlikte gidilecek diye bir kural yok kasmayın bu konuda kendinizi.

Eşim hangi saatte gidiceğimizi,yemeğemi çayamı olacağını,ne zaman döneceğimizi söylemez, yada gidelimmi müsait misin demez. Bende plancı bi insan olduğum için sorarım tbi, yada bana sormasını istiyorum. Sonra sorun çıkarıyo oluyorum. Yoksa hiç bi zaman gitmeyelim demedim asla.

Ayy ne guzel ya bence birak gitsin tek basina her seferinde

Keşke benim eşimde tek gitse bende hiç gitmesem.
Bırak o gitsin sende ne istiyosan onu yap.
Kötü gelin deseler neolacak ?

Back
X