Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni mi evlisin..neden bu kadar takılıyorsun ki ne duşunurler..ne derler diye..
Nolmuş işin var olupta gıtmıyor olsan..olamaz mı normalde böyle bir durum..
Her zaman emre amade olmak zorunda değilsin..al işte kocanda kolaylık sağlamış bu duruma..
Bence çok şanslısınız :) Çayınızı demleyin, kısırın yanında keyif yapın. Eşinizin ailesi de meseleleri neyse konuşsunlar rahat rahat.
Benimkinde biraz erkek dengesizliği var, Sorarlar oda gelmedi der. kvde surat yapar söylenir sonra olan bana olur.
bilerek davranmış sanırımAnnemlere gidecegiz diyor esiniz siz kisir yapiyorsunuz.
Iletisiminizi cok zayif buldum.
Somadinizmi yemegemi gicez lacta cikicagiz diye?
Sizde bu yonden tuhaf davranmissiniz
hangi saatte ve niçin gideceğimizi söylemedi, uzanmıştıda, bende vazgeçti diye düşündüm.Annemlere gidecegiz diyor esiniz siz kisir yapiyorsunuz.
Iletisiminizi cok zayif buldum.
Somadinizmi yemegemi gicez lacta cikicagiz diye?
Sizde bu yonden tuhaf davranmissiniz
Seni gitrme gibi bi cabasi yok ki normalde baska erkk olsa israrci olur aileaine gotrmk icin.bence o anneme gidicem dedigi zaman tamam hayatim git demen lazim sonrasinda sen gelmiyor msn die sorsun.belkide desgn gibi senden gizli konustklari icn tek gitmk istiyir.sahsen ben bu sekilde gizli sakli.konustklrni duysam hic gitmem.neden grlmiosn die sorarlarsada aynen soylerim yuzlerineBir yıllık evliyiz. Eşim zaten ben anneme gidicem diyor :) ben sonradan kendimi katıyorum![]()
Bana da öyle geldibilerek davranmış sanırım
biz kadınlar birbirimizi tanırız
gitmek istememiş konu sahibi
Bende bana bir saat vermedinki, yemeğemi gidicez, ikindi mi gidicez, akşam çayamı gidicez hiç bir şey söylemedin bende işimi yapmaya devam ettim dedim. Annemlere her gidişte sorun yapıyorsun,Sen gelmek zorunda değilsin dedi. Bende olmaz öyle şey dedim. Kv ler merkezde oturuyor biz biraz dışardayız. Merkezde işin varken tek başına uğrayabilirsin ama evden tek başına gidemezsin dedim.
Teşekkür ediyorum. Acemi bir eşimeşinizde olduğunu savunduğunuz iletişim probleminin sizdede olduğunu düşünüyorum.
evlisiniz diye her iki tarafın ailesine her zaman birlikte gidilecek diye bir kural yok kasmayın bu konuda kendinizi.
Epey yardımları oldu bize. Bir dediğimi ikiletmediler. O yüzden yaptıklarının karşılığında saygısızlık etmek istemiyorum.Keşke benim eşimde tek gitse bende hiç gitmesem.
Bırak o gitsin sende ne istiyosan onu yap.
Kötü gelin deseler neolacak ?