esimin annesini aramali miyim?????

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Hemen konuya giriyorum. Kv denin halasinin oglu vefat etmis. Allah rahmet eylesin. Aksam esimi aradi haber verdi. Esimde bana sabah cikarken annemi arar basiniz sağolsun dersin boyle zamanlarda küs kalinmaz dedi. Ama icimden zerre kadar o kadini aramak gelmiyor. Bana yaptiklari, biz nisanliyken esime nisani at diye telefon tacizi yapmalarini, kendi akrabasi olan kapali ve calismayan kendi gonlune gore bi kiz bulmaya calismalarini unutamiyorum . Bana acik ve calisan bi bayan oldugum icin en bastan beri olusan önyargılı tavirlari unutamiyorum. Nikahima bi hafta kala bana attigi bana bagirdi oglum bilmem ne demelerini bu yuzden nisan atmami unutamiyorum. . En sonunda biz kazandik evet evlendik ama hayatimin en guzel gunleri onun sayesinde cehenneme döndü. . Gorusmuyoruz ama esimi arayip o kiz yemek yapabiliyomu ac mi kaliyosun bilmem ne hala dusmedi yakamdan..aramak istemiyorum ama esimi uzmek hic istemiyorum .. napmaliyim

yani aranızda iyi değil,araman en uygunu benceee :31:
''nasılsın anne bende iyiyim basınız saolsun hoscakal :3:
''

Bence aramalısınız ölüm sonuçta
Bu tür konularda küslük olmaz
Siz ararsınız kendisi tavırlarına devam ederse kendi bilir, kendi kaybeder...

cnm eşin aradımı bilmiyorum ama arattır eşine. başsağlığı dilesin x inde selamı var başsağlığı diliyo desin

eşin aradıysa da içinden gelmiyorsa aramasan (çok yakın değil cenaze bence) eşinle aran bozulurmu sıkıntı olacaksa ara. bir arkadaşın dediği gibi meraba nasılsın başın saolsun anne görüşürüz bu kadaaar

Hemen konuya giriyorum. Kv denin halasinin oglu vefat etmis. Allah rahmet eylesin. Aksam esimi aradi haber verdi. Esimde bana sabah cikarken annemi arar basiniz sağolsun dersin boyle zamanlarda küs kalinmaz dedi. Ama icimden zerre kadar o kadini aramak gelmiyor. Bana yaptiklari, biz nisanliyken esime nisani at diye telefon tacizi yapmalarini, kendi akrabasi olan kapali ve calismayan kendi gonlune gore bi kiz bulmaya calismalarini unutamiyorum . Bana acik ve calisan bi bayan oldugum icin en bastan beri olusan önyargılı tavirlari unutamiyorum. Nikahima bi hafta kala bana attigi bana bagirdi oglum bilmem ne demelerini bu yuzden nisan atmami unutamiyorum. . En sonunda biz kazandik evet evlendik ama hayatimin en guzel gunleri onun sayesinde cehenneme döndü. . Gorusmuyoruz ama esimi arayip o kiz yemek yapabiliyomu ac mi kaliyosun bilmem ne hala dusmedi yakamdan..aramak istemiyorum ama esimi uzmek hic istemiyorum .. napmaliyim

araman lazım bence

gene soguk ol konusma sonra hıc uzatma konuya gır basınız sag olsun de nse daha fazla tutmayım bye de çat kapa:)))

ölümde küslük olmaz yapacanı yap aramasanna arama sonra

bence de gayet resmi bir şekilde, taziyeni yapar. aynı resmilikle de kapatırsın.
sonra o senin barışma cabaların zannedecektır ama sen gönlün nasıl istiyorsa
öyle de devam edersin..

Eşinin hatrına ara başınız sağolsun de zaten aranız yokmuş madem konuşacak bişeyde yoktur. Konuşmanın bi kaç kelimeyi geçeceğini sanmıyorum. Sen ara topu üstünden at :34:

Bencede aramalısın,ölüm bu sonuçta böyle günlerde küs kalınmaz.

Aramalısınız bence ölüm bu sonuçta yakın uzak farketmez onlardan biri sonuçta insan bekler arandığında daha da anlayacaktır yaptığı hataları büyüklük sizde kalsın derim:31:

kesinlikle başsağlığı dilemelisin. . .:6: uzun uzun konuşmaya gerek yok zaten hal hatır başsağlığı ve kapanış konuşması :ssz:

Aramalısınız bence ölüm bu sonuçta yakın uzak farketmez onlardan biri sonuçta insan bekler arandığında daha da anlayacaktır yaptığı hataları büyüklük sizde kalsın derim:31:
Ama iste barışmaya calisiyorum diye anlayacak kendi kendine yazacak gene
kesinlikle başsağlığı dilemelisin. . .:6: uzun uzun konuşmaya gerek yok zaten hal hatır başsağlığı ve kapanış konuşması :ssz:

Nasil konussam yaa acinca hic nasılsın diye sormayayim direk esimden duydum basiniz Sagolsun deyip kapatayim
Gayet resmi olur hem
Simdi o zannedecekki esim bana zorla onları saydiriyo zannedecek

Nasil konussam yaa acinca hic nasılsın diye sormayayim direk esimden duydum basiniz Sagolsun deyip kapatayim
Gayet resmi olur hem
Simdi o zannedecekki esim bana zorla onları saydiriyo zannedecek
Nasılsınız diye sor canım yine pat diye başsağlıgı dileyip kapatmak olmaz.

Kısa seviyeli bir başsağlığından öyle bir şey çıkarmaz sanırım çıkarırsa da çıkarsın sonrasında olacak olan önemli olan başka adım görmezse düşündüğüyle kalır yani görüşmek istemezseniz zorla görüştürmezler ki :51:

büyüklük sende kalsın ara bence de.. kısa bir konuşma tamam.. siz üstünüze düşenş yapın o ne düşünürse düşünsün kendi ayıbından utansın artık ne diyelim..

Eşinin halasının oğlu yani kayınpederinizin ablasının ya da kızkardeşinin oğlu değil mi? Eğer kayınpeder hayatta ise onu arayın çünkü vefat eden kişi onun yeğeni oluyor

eşin için ara bi defa başsağlığı dile, sonra da mesafeni yine korursun madem öyle yapıyorlar,sen görevini yap da büyüklük sende kalsın,anlamazlarsa da iyiliğini anlamasınlar,en azından eşin böyle bir durumda aramadın diyemez sana :51:

Onemli olan esinizle aranizin bozulmamasi bence de arayin yarim agizla soyleseniz bile en azindan soylemis olursunuz mesele sizden cikmis olur.

Back
X