Esimin Ailesi

Eşim bana bu kızın bu hareketleri biz nişanlandıkdan sonra abartılır hale geldiğini söyledi önceden bukadar degildi şimdi böyle yapmaya başladı sen diyince benimde daha çok dikkadimi cekdi onunla gezmedigim için artık kıskandıgnı söyledi

Dediğim gibi eşini tanıyan sensin,söylediklerini tartacak olan da sensin.
Bu konu aslında eşinin ailesinin gelip gitmesi ile ilgili bir konuyken verdiğin ayrıntılar yüzünden
eşin ve kızkardeşin arasındaki anormal ilişki ile ilgili yorumlara döndü.
Ama anladığım kadarıyla bu anormallik ile ilgili senin kafanda bir soru işaret yok,eşinin suçu olmadığına inanıyorsun ve tamamen
kızın bozuk psikoljisinden kaynaklı olduğuna karar vermişsin.
O zaman keşke konunda bu ayrıntıyı vermeseydin,konunun buraya kayacağı ve asıl mesele olarak algılanacağı çok acık değil mi sence de.??
Senin tek isteğin görümcenin evinize gelmemesi sanırım?
Ayrıca tekrar soracağım bu ailede birbirine bu kadar yakın davranan başka bireyler var mı.?
Ayrıca eşinin akrabalarından geçmişleriyle ilgili birşeyler duymadın mı?
Bu ensest kelimesini telaffuz edenler kim?
Neye dayanarak söylediler hiç düşündün mü?
Geçmişlerini mi kastettiler yoksa bu günlerini mi?
Nişanlandıktan sonra değişti kızkardeşim demiş eşin.
Bu kısa sürede ensest kelimesini telaffuz ettirecek kadar ne yaşadılar da kim şahit oldu da bu laf çıktı?
Üzgünüm ama aklıma takılanları sormadan edemedim.
Biraz da seni uyarmak maksatlı.Eşim saf saf diyorsun ama seni saf yerine koyma ihtimalleri de var unutma.

Dediğim gibi eşini tanıyan sensin,söylediklerini tartacak olan da sensin.
Bu konu aslında eşinin ailesinin gelip gitmesi ile ilgili bir konuyken verdiğin ayrıntılar yüzünden
eşin ve kızkardeşin arasındaki anormal ilişki ile ilgili yorumlara döndü.
Ama anladığım kadarıyla bu anormallik ile ilgili senin kafanda bir soru işaret yok,eşinin suçu olmadığına inanıyorsun ve tamamen
kızın bozuk psikoljisinden kaynaklı olduğuna karar vermişsin.
O zaman keşke konunda bu ayrıntıyı vermeseydin,konunun buraya kayacağı ve asıl mesele olarak algılanacağı çok acık değil mi sence de.??
Senin tek isteğin görümcenin evinize gelmemesi sanırım?
Ayrıca tekrar soracağım bu ailede birbirine bu kadar yakın davranan başka bireyler var mı.?
Ayrıca eşinin akrabalarından geçmişleriyle ilgili birşeyler duymadın mı?
Bu ensest kelimesini telaffuz edenler kim?
Neye dayanarak söylediler hiç düşündün mü?
Geçmişlerini mi kastettiler yoksa bu günlerini mi?
Nişanlandıktan sonra değişti kızkardeşim demiş eşin.
Bu kısa sürede ensest kelimesini telaffuz ettirecek kadar ne yaşadılar da kim şahit oldu da bu laf çıktı?
Üzgünüm ama aklıma takılanları sormadan edemedim.
Biraz da seni uyarmak maksatlı.Eşim saf saf diyorsun ama seni saf yerine koyma ihtimalleri de var unutma.

Evet herkez böyle bornozla gezerler halasına gittik mesela banyodan bornozla çıkardı, annesi kısa kısa şortlarla kendi kayınvalidesinin ve kayınbabasının yanında gezerdi eşimle neden evlenip salakmisin sen diyenler oldu forumda eşim başka. İnanınki, cogu olaylarda kız kardeşine salakmısın yapişma, kendin yap üstünü banyoda degişdir falan derdi. Ama sonradan bu kız laf dinlemez hale geldi. Bu kızın bu hareketlerini gören kişiler arkadas cevresi vs. Ve onlar bunlar ensestmi bu kızın hareketlerıne bak falan derdi en biliyorum görümçem serbest saygı bilmez dayısına bile isimle ihtap eder. Cok şimarik kendini begenmiş biri. Eşimi söylenen bu bacın sanamı takdı bı haddıni bildir diyen arkadaslari oldu buda o söylenenlere benim tepkime karşılık yanlış oldugunu ailesinin içindeki bu saygısızlıklar terbiyesizlikler ve resti cekdi. Ama bunlar cocuk gelince adandılar sürekli cıkıp geliyorlar eşimle dek gelmediler daha. Eşim sadece bikere arayıp aiz bu eve o şılligi getirmissiniz o buraya girmiçek kapımın önünden gecemez benım eşime karşi saygısını bilmedi bana karşıda diyip süratlarına kapadı telefonu ama bunu ailesi kabul etmicek bence ne yapsam diye sorumdu haklısınız ayrıntılı yazmadıgım için sanki şuankı derdim o kızmış gibi anlaşıldı ve o olaylar tartışıldı o mesele kapandı benim için bugüne kadar yeterince kavga ettim eşimle oda sürekli hak verdi ve kendi ailesinin yasam tarzından soğudu

Evet herkez böyle bornozla gezerler halasına gittik mesela banyodan bornozla çıkardı, annesi kısa kısa şortlarla kendi kayınvalidesinin ve kayınbabasının yanında gezerdi eşimle neden evlenip salakmisin sen diyenler oldu forumda eşim başka. İnanınki, cogu olaylarda kız kardeşine salakmısın yapişma, kendin yap üstünü banyoda degişdir falan derdi. Ama sonradan bu kız laf dinlemez hale geldi. Bu kızın bu hareketlerini gören kişiler arkadas cevresi vs. Ve onlar bunlar ensestmi bu kızın hareketlerıne bak falan derdi en biliyorum görümçem serbest saygı bilmez dayısına bile isimle ihtap eder. Cok şimarik kendini begenmiş biri. Eşimi söylenen bu bacın sanamı takdı bı haddıni bildir diyen arkadaslari oldu buda o söylenenlere benim tepkime karşılık yanlış oldugunu ailesinin içindeki bu saygısızlıklar terbiyesizlikler ve resti cekdi. Ama bunlar cocuk gelince adandılar sürekli cıkıp geliyorlar eşimle dek gelmediler daha. Eşim sadece bikere arayıp aiz bu eve o şılligi getirmissiniz o buraya girmiçek kapımın önünden gecemez benım eşime karşi saygısını bilmedi bana karşıda diyip süratlarına kapadı telefonu ama bunu ailesi kabul etmicek bence ne yapsam diye sorumdu haklısınız ayrıntılı yazmadıgım için sanki şuankı derdim o kızmış gibi anlaşıldı ve o olaylar tartışıldı o mesele kapandı benim için bugüne kadar yeterince kavga ettim eşimle oda sürekli hak verdi ve kendi ailesinin yasam tarzından soğudu
Öyle bir anlatmıssınki ilk mesaj çok farklı sonrakı yorumlarda kem küm..Canım görùmceyı fena kıskanmışsın din iman diye kocayıda baskılamıssın

Yok kaynana şort ,mini etek giymiş görümcenin abisıne olan şımarıkça olan sevgı gösterısini farklı algılamıssin buluttan nem kapan bırıne benziyorsun.Kusura bakma ama abartıyor gibisin görümceyi burda paralamak istiyorsun ama az vicdanlı ol,beynini bu düşüncelerden arındır.Rahatla yenı doğum yapmıssın bence kafan karısmış.

Ne tuhaffff :53::50::50:

aklıma geldi deee ; bir kaç yıl önce arkadaşımın sevgilisi vardı o zamanlar 20 yaşında falanız çocuğun kız kardeşi de 18-19 yaşlarında banyodan sonra hala evde abisinin yanında falan çıplak dolaşıyormuş diye anlatmışş arkadaşıma o da bana söylemişti de şok olmuştum :53::53:

nasıl bir mantık yaaa ben annem bile görse utanırım yadırgarım ne tuhaf ilişkiler hiç normal değil bence konu sahibi :31::31::31:

Senin anlattığın durum daha fecimiş haha haklısın bende öyle yetişmedim görmedimde. Kimisi bunların yapdıgını nasıl kabul ediyorsun diyor kimiside abi kardeş kötü niyet arama kız kıskançlıgından yapıyordur diyor. Ama inanılmazki bir anne baba böyle şeyleri nasıl görmezden geliyor. Tamam eşim restini çekiyor ama bu anne baba nasıl kabul edebiliyor kızlarına birşey demiyor vallaha benimde oglum var ilerde böyle birşey söz konusu bile olamaz oldugu zamanda yapıştırırdım birtane kendisine gelmesi için :D

Öyle bir anlatmıssınki ilk mesaj çok farklı sonrakı yorumlarda kem küm..Canım görùmceyı fena kıskanmışsın din iman diye kocayıda baskılamıssın

Yok kaynana şort ,mini etek giymiş görümcenin abisıne olan şımarıkça olan sevgı gösterısini farklı algılamıssin buluttan nem kapan bırıne benziyorsun.Kusura bakma ama abartıyor gibisin görümceyi burda paralamak istiyorsun ama az vicdanlı ol,beynini bu düşüncelerden arındır.Rahatla yenı doğum yapmıssın bence kafan karısmış.

Haklısımızda ama herkez nasıl kabul edersin nasıl evlendin öyle biriyle diyor tamam görümcemin yapdıgı yanlış benimse nişanlı bir agabeyim var ama ben böyle yapmaz yapamazdım. Rahatsızlıgımı eşime belirtdim. Oda anladı ve çekti kendini. Benim kafamı bukadar karıştıran evet kültür farkı olabilir bi böyle yapsak babamız belki yapişdırırdı bile bize birtane utanmıyormusun diye. Ama herkez neden ozaman anormal göüyor benim gördügüm gibi, neden bu görümcem ben nişanlandıkdan eşim kendini çekdikden sonra tavır alıyor. Artık gıçık olmuşsum ister istemez daha nice şeyler var erkekler görüsmüs aonra ortaya cıkınca zehra söyledi abime abimle benim aramı acmak içinde demiş. Ben neyapsam, nasıl davransam ilerde neolacak. Eşimle kavgalar edecekmiyim sabrım nereye kadar diye düşünmekden yoruldum bi çagre bulamıyorum elbet şimdi beş gün olmasaa altınçı günü görümçemide getircekler kardes arasında küslük olmaz barişin diçekler nasıl tepki vermeliyim bielmiyorum

Yerim öyle abi kardeş ilişkisini..
Önce bi güzel döverim, sonra da hadi sevişin şimdi rahat rahat der, ayrılırım..
Sapıklık bu.. Ensest ilişki resmen..
Kalça elletmek, kasık baktırmak, bornozla bilmemnapmalar, ısıtmalar..
Saflık maflık değil, kandırma kendini.. Resmen bi şekilde tatmin oluyorlar işte.. En saf insan bile noluyoruz der ya..

Yerim öyle abi kardeş ilişkisini..
Önce bi güzel döverim, sonra da hadi sevişin şimdi rahat rahat der, ayrılırım..
Sapıklık bu.. Ensest ilişki resmen..
Kalça elletmek, kasık baktırmak, bornozla bilmemnapmalar, ısıtmalar..
Saflık maflık değil, kandırma kendini.. Resmen bi şekilde tatmin oluyorlar işte.. En saf insan bile noluyoruz der ya..

Ne yapmalıyım inanınki bilemiyorum evleneli 2 buçuk sene oldu ama hala aklımda unutur giderim sandım. Birsaha asla görüşmezler diye düşündüm :( saflık sanırım bendeki bukadar seviyorumki inanıyorum her söylelene çoçugumda var şimdi :(

ilk yorumda fazla abarttın,görümce kötülensin diye ama yorumlar kocaya dönünce yazdıklarını çevirmeye çalıştın.ama görümcem malum yerine dokunduruyordu lafı da çevrilecek gibi değil:50:

Bune bicim abi kardes iliskisi, dusundurucu yani ..
Kimsenin gunahini almayalim ama , kimse abisine kardesine orasini burasini gostermez...

Esinle bu durumu konustunmu hic , bence konusmalisin .. tabii bu konulari konusuncada direk dile getiren suclu oluyo malesef.

Ailesine gelince , saatsiz gelmeleri hic hos bir durum degil..
demekki fazla yuz vermeye gelmiyolar....

ilk yorumda fazla abarttın,görümce kötülensin diye ama yorumlar kocaya dönünce yazdıklarını çevirmeye çalıştın.ama görümcem malum yerine dokunduruyordu lafı da çevrilecek gibi değil:50:

Anlatamıyorum kendimi
Tabikide eşimdede suç vardi olmaması gereken şeylerde kendiside bunu bilmesi lazımdı tamam ben gözünü açmışsım evet o çekdi kendini ama o görümcem hala yapışık laf anlamıyor

bende abimle çok samimiyimdir hiç tartışmadım 7 yaş var ama hiç oramı buramı görmedi tutmadı.
abi kardeşini sakınır ama karısını daha çok sakınması lazım. abim eşini daha çok kıskanır bana bişey demez sana kocan karışsın derdi olması gerekende bu.evlatlık falan mı acaba??
malesef aileler kardeşlerin nasıl yetişmesi gerektiğini bazen beceremiyorlar.
devir değişti artık herşeyi beklerim.
çok garip günahlarını almayalım ama ııııyyyyyyy bi tuhaf oldum tövbe tövbe
insan abisi doktor bile olsa orasına burasına ölüm kalım meselesi olmadıkça dokundurtmaz açmaz nebileyim

Aynen sana katııyorum, yetişme tarzlarını da bırak kesin başka bir durum var arada bence. Arkadaşın eşinin sessiz kalması da bu yüzden olabilir. Yoksa bir bir daha iki yani bu yanlış, yakışıksız bir şey. Kardeştir tamam da her şeyin bir sınırı var..

Bune bicim abi kardes iliskisi, dusundurucu yani ..
Kimsenin gunahini almayalim ama , kimse abisine kardesine orasini burasini gostermez...

Esinle bu durumu konustunmu hic , bence konusmalisin .. tabii bu konulari konusuncada direk dile getiren suclu oluyo malesef.

Ailesine gelince , saatsiz gelmeleri hic hos bir durum degil..
demekki fazla yuz vermeye gelmiyolar....

Evet nişanlıyken konuşdum eşimde kendini cekdi yanliş oldugunu anlattım tabi kendi bilmeliydi ama ailem böyle dedi durdu. Eşimde istemiyor artık görürmçemi ama sorun şuki ailesi kabul etmez sanırım

kusura bakmada eşin gerizekalımıda sen eşinn gözünü açmış oluyorsn gözaçmak gibi bişey değilki bu karaktersizlik

yani kardeşinn orasını burasına dokunan bir insanın karakteri sıfır benm gözümde

ayrıca kendiler öyle yetişmisse neden şimdi kardeşiyle yalıballıyken samimiyken düşman oluyor ortada bişey yokken çok saçma şeyler yaşıyosunuz bence

ona göre böyle şeyler normalse kendi içinde hala normaldir de
senden korkusuna tavır yapıypdur kardeşine kocan çok tehlikeli bir insan bence ve çokda sinsi

bir insan akılsız olurda böyle şeyler yapar evlenince akıllandımı yani nişanlıyken ailesi iyidide evlenincemi kötü oldu böyle bir adamla evlenerek ailesinide hayatna sokmuş oluysn başta kabul etmeseydin bukadar rahatsızsan ki rahatsız olunmayacak gbi değil okurken midem bulandı

......................................................................................................................çok saçma böyle bir adamla hangi normal kadın evlenirki

Son düzenleme:
konu gerçek mi sizce? ergen aklıyla yazılmış olabilir mi

banada öyle geldi ya fake olabilir ama okadar iğrenç şeyler yaşanıyrki hayatta şaşırmıyorum artık hiç bişeye geçenlerde haberlerde vardı ya doğuda 2 abi kardeşiyle birlikte oluyrmş ve kız hamile kalmış aldırmışlar vs allahım başımıza taş yağacakkk

kusura bakmada eşin gerizekalımıda sen eşinn gözünü açmış oluyorsn gözaçmak gibi bişey değilki bu karaktersizlik

yani kardeşinn orasını burasına dokunan bir insanın karakteri sıfır benm gözümde

ayrıca kendiler öyle yetişmisse neden şimdi kardeşiyle yalıballıyken samimiyken düşman oluyor ortada bişey yokken çok saçma şeyler yaşıyosunuz bence

ona göre böyle şeyler normalse kendi içinde hala normaldir de
senden korkusuna tavır yapıypdur kardeşine kocan çok tehlikeli bir insan bence ve çokda sinsi

bir insan akılsız olurda böyle şeyler yapar evlenince akıllandımı yani nişanlıyken ailesi iyidide evlenincemi kötü oldu böyle bir adamla evlenerek ailesinide hayatna sokmuş oluysn başta kabul etmeseydin bukadar rahatsızsan ki rahatsız olunmayacak gbi değil okurken midem bulandı

Bir arkadaşımıza yazmışdım eşimin tamemen kopması şöyle oluyor, annesı babası arayıp sormuyor beni. Babası sözler vermiş hiçbirini tutmuyor, borça sokuyor eşimi ve heryerde aşaglıyor. Biz nişanlıyken fazlalaşmış bunların tavrı ve kardeşi erkeklerle geziyor bu abisinin kulagına gidiyor abisi babasıgile söylüyor ama bu kız zehra ( yani ben ) yaptı abimle aramı açmak için diyor ve bana tavır alıyor hangi haklaysa annesi babasi kızından yana oldugu için eşim resti cekiyor karıma saygısızlık yapan banada yapmışdır diyip 2 yıl aramıyor taa ki cocuk gelene kadar bunlar çıkıp geliyorlar hepde ben evdeyken eşim yokken bende el kızıyım kovamıyorum napiyim :( olay bu

Back
X