10 gunluk evliyim,düğün günümde imam nikahı diye eşimin babası annesi baskı yaptılar

biz aramızda halledicez dedik insan gibi ama düğün akşamı baskı yaptılar, gecenin 12 sinde, ben yorgunluktan ölmüş bi şekildeyken, söylediğimiz halde. Benim anneme babamada konuyu açmışlar, sizde söyleyin diye,bu defa kendi annemle babamında aramın bozulmasına sebep oldular.Ama yapmadım, onların saygısızlıgına inat yapmadım, dedesi baskı yapıyomuş eşimin, iyide anca söyleyebilirsiniz, baskı yapamazsınız

ilk akşamımda eşimin evine gidecekmişim o yorgunlukla

( yapmadım yaptıramadılar

(
Sonra evime geldim, ilk gece için çarşaf koydurtmuş annesi bacılarına düşünün öyle utandımki, nefret ettim, adettenmişdiye diye şaklabanlıklara sokmaya çalıştı zaten beni.Kırıldım çok üzüldüm
Eşimin annesi evliliğimizin ilk gününden beri telefonda bizi arıyor , günde 2 kez, ertesi gün 3 kez aradı, eşim konuştu devamlı annesiyle babasıyla,evlendikten 2 gun sonra balayına gittik, orayada yetiştiler, daha bir gün olmuştu annesiyle konuşmayalı, babası msj atmış, annen ağlıyo üzülüyor hiç gittiklerinden beri hiç aramadılar diyormuş annesi

( Biz kavga ettik eşimle daha 3. gün zaten annesi ailesi çok düşkün biliyordum ama bu kadarı fazla değilmiydi

Aradı eşim annesini iyi konuştu, hiç tepki vermedi, son bi şans daha vermek istemiş meğer, bende tepki verdim nasıl aramadık diyebiliyor her gün onu nasıl arayabiliriz dedim

Sonra babasına msj attı eşim, dedi böyle böyle konuştuk ya evliliğimizin ilk 2 günü 5 kez, nasıl aramadılar diyorsunuz dedi,annemle konuş sende demiş, babası özür dilemiş annenle konusucam demiş, imam nikahı içinde deden bana baskı yaptı bende size baskı yaptım özür dilerim demiş , ama geçmiş olsun, ilk söylediğinde düzgün bi şekilde dile getirmiştik aramızda halledeceğimizi çünkü, düğünde baskılarını artırdılar.
Balayımızın 2. günü sabahında aradı annesini konuştu eşim,dün akşamdan beri bizim tadımızı kaçırdın daha 3 günlük evliyiz elin telefonda sürekli bizi arıyorsun dedi, rahat bırak biraz dedi,
Balayından döndük zaten 3 gece kaldık, o gunden beri kadın sürekli beni arıyor eli telefonda devamlı, konuştum ya bugun, ertesi gün bi daha, sonrakigün bi daha devamlı her gün. Bende açmadım teli açmıyorum, açmadım ya devamlı aradı bıktım ondan

( konuştum zaten 2 gun öncede, gelcekmisiniz demeye başladı, bilmiyorum dedim buz gibi konuştum, daha hemen niye gidelim düzenimizi oturtmadım daha balayından geleli 5 gun oldu bugun,daha ne diyeyim ben kendi annemle böyle konuşmadım her gun, iyiyiz diyoruz kadın anlamıyor, alışamadım diyormuş sürekli, oğlumu arıyorum, diye ağlıyomuş devamlı, beni bunaltıyor kızlar bu normal değil,normalmi

daha 10 günlük evliyiz

( bıktım sürekli kavga ettik eşimle,
bugun bi daha aradı söyledi eşim, niye ısrarla sürekli bizi arıyorsun, konuşuyoruz, konuştu ya seninle çarşamba günüde, sonra her gun ısrarla sürekli niye arıyorsun napmaya çalışıyorsun demiş, çarşaf olayınıda söylemiş,imam nikahı baskılarınıda söylemiş, yine ağlamış kadın telde, devamlı duygu sömürüsü yapıyor kızlar, hiç bi saygısızlık yapmadım ben ona ama artık bunalttı beni nefret ettirdi

( yeni evliler biraz evlerine alışsınlar birbirlerinin tadını cıkarsınlar iyilermiş aradık konuştuk yeter demedi, saygısız

( yapmacık yapmacık kızım diyebiliyor ama buyaptıkları normalmi

( değil

(
babasınıda aramış eşim, babası açmıyomuşsunuz teli demiş, eşimde her gun arıyor konusuyoruz sonra yine aramamızı bekliyor her gun kendi arıyor konuşuyoruz o arıyor, en son çarşamba konuştu demiş benim içinde hala niye aramadı diyorsunuz demiş babasına

( sonra benim içinde çok kırldı imam nikahı diye baskı yaptınız düğün günü nefes aldırmadınız demiş eşim babasına, çok kırgın size demiş, rahat bırakın biraz demiş

(kızlar cok bunaldım ayrılmak üzereyim, annesinden kurtulmak için eşimi geri göndericem kendisine bu duruma geldim

(
odası boşmuş oğlunu özlüyomuş ağlıyomuş kadın bıktırdı bizi

(
ben başka şehirde bıraktım ailemi, ailem napsın benim o zaman öyle değilmi, onun oğlu 40 dakikalık bi uzaklıkta, bu kadar olmaz

( bu kadar bunaltılmaz ben onun karısıyım bu kadar üzerine düşüp, bizi bunalttıgını bizim aramızı bozdugunu söylediğimiz halde, buna ragmen aynı şekilde devam ediyor

(
açmıcam telimi kapatıcam, bu duruma gedim kızlar, normal seyirde değil çünkü,anormal, çok fazla kaldıramıyorum kızlar yardım edin

((