Eşimin annesiyle başımız dertte :( bıktım artık bıktırdı:((

aynen öyle benim annem napsın, onlar asıl uzak şehirde,
o değil uyardık balayındayken, o zamanda ağlamış telde,söyleyince ağlıyor üstelik, direk duygu sömürüsü, yani eşim söyledi ama bu nasıl bi insanki devam ediyor, haftada bi arasa niye böyle olayım, her gun her gun, üstelik daha ilk ve 2 gün 5 kez görüşüldü,
anlamıyorum kızlar, bugun aradıgındada ağlamış,
ben napayım bilmiyorum açmıyorum telefonumu gitmiş kayınpedere sölemiş arıyorum açmıyor diye,pztesi aradı konuşmak istemedim yine, sonra bi daha aradı eşim açtı,sonra çarşamba aradım iyide çarşamba konuştuk sen beni hala niye ısrarla arıyorsun, açmıyorum, bikez daha arıyor, dün 5 kez aradı, bugun yine aradı, bugun eşim söylemese yine devam ederdi bugunde arardı 4 kez, açmıyorum düşünün, bu kadar pişkinlik bukadar gurursuzluk olabilirmi.
napacagımı bilmiyorum çok kötü kavgalar ettik eşimle uyku tutmuyor perişanım, perişan ettiler bizi.
Eşim babasınada demiş çok kırıldıgımı sölemiş imam nikahı baskısındanda, bide annem çok üzerimize geliyor demiş, ama anlamıyorlar:(

canım allah kolaylık versin.forumda bol bol kaynana modelleri var seninki de ayrı bir çeşit.yalnız ciddi rahatsız olduğunu düşünüyorum kaynananın.tabii ki insan evladını sevicek düşkün olucak ama ayıptır yahu daha ilk günlerden bu kadar sık boğaz etmek olmaz.ağlayıp zırlaması da hiç normal değil tabii ki.tedavi olması mutlaka mutlaka gerekli.kendi hayatını da mahvediyor sizinkiyle birlikte.
bende de var sizinkinin bir değişik modelinden.wc ye girerken arıyor kadın:)))ben tuvalete giriyorum diye.
ben de kafamı çok vurdum duvarlara.çok ah ettim ama çaresi yok.keşke evlendirmeseydi turşusunu kursaydı oğlunun.

sabret,zamanla alışır oğlunun evlendigine.çocugun olunca anlarsın çok düşkün olabilir oğluna her anne aynı degildir.idare et,onun içinde zordur alışamamıştır,idare et kadını napacasın..hem eşinde iki arada bırakma eşin daha zor durumdadır inan..bırak konuşsun nolcak,saatlerce sürmüycekya,gönlünü hoş ediverin günde yarım saat buna ayırsanız nolur sanki,empati yapalım

canım allah kolaylık versin.forumda bol bol kaynana modelleri var seninki de ayrı bir çeşit.yalnız ciddi rahatsız olduğunu düşünüyorum kaynananın.tabii ki insan evladını sevicek düşkün olucak ama ayıptır yahu daha ilk günlerden bu kadar sık boğaz etmek olmaz.ağlayıp zırlaması da hiç normal değil tabii ki.tedavi olması mutlaka mutlaka gerekli.kendi hayatını da mahvediyor sizinkiyle birlikte.
bende de var sizinkinin bir değişik modelinden.wc ye girerken arıyor kadın:)))ben tuvalete giriyorum diye.
ben de kafamı çok vurdum duvarlara.çok ah ettim ama çaresi yok.keşke evlendirmeseydi turşusunu kursaydı oğlunun.

ben de pişman oldum cok pişman oldum:( çok sevdikbiz birbirimizi, bide dalga gecer gibi siz mutlu olun diyor bunaltmaya devam ederken, sen izin veriyormusunki olalım,

beni anladıgınız için çok teşekkür ederim ben artık bendemi bir gariplik var onlar normalde ben mi anormalim diyordum delirmek üzereydim ama yok normal değil hiç normal değil biliyorum,
ayrılmayı düşünüyorum ben kızlar, o da oğluna kavuşsun, eşime söledim, ama olmaz diyor ama çok kötü kavgalar ettik, çünkü o hala tepki vermiyordu, bana baskı yapıyordu eşim ne var konuşalım 2 dk diye, ben cıldırdıktan sonra düzeldi kendine geldi, şimdi söylüyor annesine ama söylediği halde kadın devam ediyor, artık eşimede bişey diyemiyorum, o da anladı annesinin deli oldugunu ama hala kalbini kırdım dedi, çok sinirlendim, onun kalbini kırmakmı, onun yaptıkları ortada, onun kalbimi kırılmış oldu şimdi dedim, neyse anlıyor beni ama, böyle devam etmesi çok zor, benim bildiğim daha yeni evliyken 1 haftalıkken bırakın ilk 2 günden başlandı, balayı tatil dinlemedi, bundan sonrasu gelecektir diye düşünüyorum, daha fazlasını bile yapabilir, bide bi yapmacık görmelisiniz:((( kızım o benim kızım deyip duruyomuş, rahatsız kadın deli anladım ben, söyleyeceğim ama bende, siz bizi cok üzdünüz dicem,

annem söylemiş ona, sen çok üzdün kızımı demiş daha önce bana yaptıkları için, oda vah vah affetircem ben kendimi demiş, ama dicem ben artık cokgec dicem, bizi kendi halimize bırakın yeter dicem daha devam ederse, ama ayrılmaya karar verdim:(((

Son düzenleme:
sabret,zamanla alışır oğlunun evlendigine.çocugun olunca anlarsın çok düşkün olabilir oğluna her anne aynı degildir.idare et,onun içinde zordur alışamamıştır,idare et kadını napacasın..hem eşinde iki arada bırakma eşin daha zor durumdadır inan..bırak konuşsun nolcak,saatlerce sürmüycekya,gönlünü hoş ediverin günde yarım saat buna ayırsanız nolur sanki,empati yapalım

canım biz 8 aydır nişanlıyız, biliyor zaten,
onun gönlünü hoş ettik aradı konuştu eşim,ilk 2 gün 5 kez aradı kadın güzel güzel konuştu kırmadı, balayında bikere bile aramadılar diye ağladı düşün daha 1 gün geçmişti bu 5 görüşmeden sonra, konuşsakta yetinmiyor anlatamıyorum:(
ama sürekli beklenti içinde oluyor, devamı geliyor, hani dediki eşim konuş dedi, ben konuştum zaten, ama durmadı ertesi gün bi daha sonra bi daha, her gün arayacakmışım konuşacakmışım merak ediyomuş, özlüyomuş,oğlusuz duramıyomuş yalnız kalmış, iyide böyle hayat sürermi ben kendi annemi aramıyorum böyle, bizi bunalttı normal davransaydı belki empati yapabilirdim ama empatilik hal bırakmadı:(((

cnm sen dugun gunu hava yagmurlu olcakmis, disarda cekim yapamicaz diyen kiz miydin oysan noldu naptiniz :)

canım yağmur atıştırıyordu, dondum soguktan ama hızlı hızlı çekim yaptı fotografcı, dışarda oldu yine , ertesigün sesim kısıldı çok üşümüştüm saçım biraz ıslandı ama güzel oldu çok şükür.yagmurda olsa çektirdik.

çok yorgunum kızlar, kaldıramıyorum, daha ilk zamanlardan bunlara devam edilmesi cok yordu, zaten annesi tam bi kaynana, bıcır bıcır hiç susmuyor, saygısızlıgım yok olmadı ama, buz gibiyim, elimde değil, öyle soguttuki kendinden,bu kadar çocuk gibi peşimizde davranışları bize saygı duymaması, allah kimsenin başına vermesin yaşayan bilirmiş, işim içinde olunca anlıyomuşsun ben bunu anladım gördüm.
ben uzak durucam bi süre, alıcam tavrımı, zaten sıcak olmam imkansız konuşmucam evine gidersemde bişey sorarlar öyle konusucam, alıcam tavrımı, hayatıma devam edicem, bilmiyorum böyle devam ederse ayrılırım belki:((( kaldıramıyorum çünkü, ama çok kötü durumdayım:((( buraya içimi döktüm saolun dinlediniz ama çok zormuş:((((( çok pişmanım

Son düzenleme:
10 gunluk evliyim,düğün günümde imam nikahı diye eşimin babası annesi baskı yaptılar:( biz aramızda halledicez dedik insan gibi ama düğün akşamı baskı yaptılar, gecenin 12 sinde, ben yorgunluktan ölmüş bi şekildeyken, söylediğimiz halde. Benim anneme babamada konuyu açmışlar, sizde söyleyin diye,bu defa kendi annemle babamında aramın bozulmasına sebep oldular.Ama yapmadım, onların saygısızlıgına inat yapmadım, dedesi baskı yapıyomuş eşimin, iyide anca söyleyebilirsiniz, baskı yapamazsınız:( ilk akşamımda eşimin evine gidecekmişim o yorgunlukla:(( yapmadım yaptıramadılar:((
Sonra evime geldim, ilk gece için çarşaf koydurtmuş annesi bacılarına düşünün öyle utandımki, nefret ettim, adettenmişdiye diye şaklabanlıklara sokmaya çalıştı zaten beni.Kırıldım çok üzüldüm:(

Eşimin annesi evliliğimizin ilk gününden beri telefonda bizi arıyor , günde 2 kez, ertesi gün 3 kez aradı, eşim konuştu devamlı annesiyle babasıyla,evlendikten 2 gun sonra balayına gittik, orayada yetiştiler, daha bir gün olmuştu annesiyle konuşmayalı, babası msj atmış, annen ağlıyo üzülüyor hiç gittiklerinden beri hiç aramadılar diyormuş annesi:(( Biz kavga ettik eşimle daha 3. gün zaten annesi ailesi çok düşkün biliyordum ama bu kadarı fazla değilmiydi:( Aradı eşim annesini iyi konuştu, hiç tepki vermedi, son bi şans daha vermek istemiş meğer, bende tepki verdim nasıl aramadık diyebiliyor her gün onu nasıl arayabiliriz dedim:( Sonra babasına msj attı eşim, dedi böyle böyle konuştuk ya evliliğimizin ilk 2 günü 5 kez, nasıl aramadılar diyorsunuz dedi,annemle konuş sende demiş, babası özür dilemiş annenle konusucam demiş, imam nikahı içinde deden bana baskı yaptı bende size baskı yaptım özür dilerim demiş , ama geçmiş olsun, ilk söylediğinde düzgün bi şekilde dile getirmiştik aramızda halledeceğimizi çünkü, düğünde baskılarını artırdılar.
Balayımızın 2. günü sabahında aradı annesini konuştu eşim,dün akşamdan beri bizim tadımızı kaçırdın daha 3 günlük evliyiz elin telefonda sürekli bizi arıyorsun dedi, rahat bırak biraz dedi,
Balayından döndük zaten 3 gece kaldık, o gunden beri kadın sürekli beni arıyor eli telefonda devamlı, konuştum ya bugun, ertesi gün bi daha, sonrakigün bi daha devamlı her gün. Bende açmadım teli açmıyorum, açmadım ya devamlı aradı bıktım ondan:(( konuştum zaten 2 gun öncede, gelcekmisiniz demeye başladı, bilmiyorum dedim buz gibi konuştum, daha hemen niye gidelim düzenimizi oturtmadım daha balayından geleli 5 gun oldu bugun,daha ne diyeyim ben kendi annemle böyle konuşmadım her gun, iyiyiz diyoruz kadın anlamıyor, alışamadım diyormuş sürekli, oğlumu arıyorum, diye ağlıyomuş devamlı, beni bunaltıyor kızlar bu normal değil,normalmi:( daha 10 günlük evliyiz:(( bıktım sürekli kavga ettik eşimle,

bugun bi daha aradı söyledi eşim, niye ısrarla sürekli bizi arıyorsun, konuşuyoruz, konuştu ya seninle çarşamba günüde, sonra her gun ısrarla sürekli niye arıyorsun napmaya çalışıyorsun demiş, çarşaf olayınıda söylemiş,imam nikahı baskılarınıda söylemiş, yine ağlamış kadın telde, devamlı duygu sömürüsü yapıyor kızlar, hiç bi saygısızlık yapmadım ben ona ama artık bunalttı beni nefret ettirdi:(( yeni evliler biraz evlerine alışsınlar birbirlerinin tadını cıkarsınlar iyilermiş aradık konuştuk yeter demedi, saygısız:(( yapmacık yapmacık kızım diyebiliyor ama buyaptıkları normalmi:(( değil:((

babasınıda aramış eşim, babası açmıyomuşsunuz teli demiş, eşimde her gun arıyor konusuyoruz sonra yine aramamızı bekliyor her gun kendi arıyor konuşuyoruz o arıyor, en son çarşamba konuştu demiş benim içinde hala niye aramadı diyorsunuz demiş babasına:(( sonra benim içinde çok kırldı imam nikahı diye baskı yaptınız düğün günü nefes aldırmadınız demiş eşim babasına, çok kırgın size demiş, rahat bırakın biraz demiş:((kızlar cok bunaldım ayrılmak üzereyim, annesinden kurtulmak için eşimi geri göndericem kendisine bu duruma geldim:((
odası boşmuş oğlunu özlüyomuş ağlıyomuş kadın bıktırdı bizi:((
ben başka şehirde bıraktım ailemi, ailem napsın benim o zaman öyle değilmi, onun oğlu 40 dakikalık bi uzaklıkta, bu kadar olmaz:(( bu kadar bunaltılmaz ben onun karısıyım bu kadar üzerine düşüp, bizi bunalttıgını bizim aramızı bozdugunu söylediğimiz halde, buna ragmen aynı şekilde devam ediyor:((
açmıcam telimi kapatıcam, bu duruma gedim kızlar, normal seyirde değil çünkü,anormal, çok fazla kaldıramıyorum kızlar yardım edin:(((
Ah canım benım,ben buraya yenı uye oldum,keske bende evlendıgımdekı sorunlarımı hergun buraya yazıp yol gosterıcı ısık arasaymısım,ben ıkı ay evlı kaldım boşanıyorum,senın sorununun aynısını yaşadım.ben burda bırsuru arkadaşın yazısını okudum boşanma sorunları evlılık sorunları ınan olsun hepsınden bende vardı hepsınden,benımde oyle bır gunum huzurlu mutlu gecmedı.Babası olacak adam,balayına gıderken on sefer eşimi aradı gıttık aksam yemegı yıyoruz otelde ne zaman gelıyosunuz dıyo daha dur bısmıllah bıde durmadan ararlar.ahh ahh gozumuz köroluyor sevıyoruz ama bıze pahalıya patlıyor.Allah hayra çevırsın canım cok uzuldum daha on gunluk evlıydım bende evlılık terapıstıne gıttık boşanıyoruz dıye!!!! ınan 2 ay anca katlandık.severek ayrıldım ben...eşimle arama gırdı hep aılesı yılan gıbı...Bıde benımkı kız gıbı naz yapıyordu ıste başa cıkamadım be ne yaptıysam yaranamadım ailesıne dönus yaptı bıraktı benı .sen kocanla aranı bozma umarım yuvan dağılmaz.Allah yar ve yardımcımız olsun...

Kabus gibi..:53:
Okurken bile daraldim..
Her an telefon calacak korkusu oldu icimde..
Psikolojisini bozar insanin, Allahim sen akil fikir ver..
Birilerine havale edin, onlar durdursun, biri bu kadini durdurmali..
Telefonlarinizi kapatin.. Tek cözüm bu.

allah sabır versin. yalnız anlamadığım birşey var, bu kadın askerede mi göndermemiş oğlunu? nasıl alışamamış ki ayrı kalmaya. garipmiş valla. şanlısın ki eşin yanında ya olmasaydı? ''onlar ailem ne zaman isterlerse arıcaklar'' deseydi. bence birkaç aya alışır kayınvaliden ama sen bu arada kendini hırpalama günün belli saatleri kapatın telefonlarınızı, mesela aksam 7den sonra kapatın.

Ah canım benım,ben buraya yenı uye oldum,keske bende evlendıgımdekı sorunlarımı hergun buraya yazıp yol gosterıcı ısık arasaymısım,ben ıkı ay evlı kaldım boşanıyorum,senın sorununun aynısını yaşadım.ben burda bırsuru arkadaşın yazısını okudum boşanma sorunları evlılık sorunları ınan olsun hepsınden bende vardı hepsınden,benımde oyle bır gunum huzurlu mutlu gecmedı.Babası olacak adam,balayına gıderken on sefer eşimi aradı gıttık aksam yemegı yıyoruz otelde ne zaman gelıyosunuz dıyo daha dur bısmıllah bıde durmadan ararlar.ahh ahh gozumuz köroluyor sevıyoruz ama bıze pahalıya patlıyor.Allah hayra çevırsın canım cok uzuldum daha on gunluk evlıydım bende evlılık terapıstıne gıttık boşanıyoruz dıye!!!! ınan 2 ay anca katlandık.severek ayrıldım ben...eşimle arama gırdı hep aılesı yılan gıbı...Bıde benımkı kız gıbı naz yapıyordu ıste başa cıkamadım be ne yaptıysam yaranamadım ailesıne dönus yaptı bıraktı benı .sen kocanla aranı bozma umarım yuvan dağılmaz.Allah yar ve yardımcımız olsun...

:((((( bilmiyorum canım, benim eşim saftır biraz, kıramaz incitemez, ama tepemize çıkıyolar o öyle yapıncada:(((( ben ondan şikayetçiyim, evet bu adarı fazla deyip olayı bana yansıtmadan konuşmadı annesiyle yine, yine bana yansıttı, balayında yine annesi konu oldu, yine girdi aramıza kadın:((( benim anlamadım söylemişiz sana aramızı bozuyorsun nolru biraz rahat bırak dinlenmeye ihtiyacımız var dediği halde, kadın devam ediyor:((((
söyleyin ben nasıl seveyim bu kadını nasıl saygı duyayım şimdi, zaten önceside var soguttugu seyler var, ki ben şimdi napayım, nasıl cevap vereyim nasıl arayayım.
gemiyor içimden gelmiyor kaldıki mecburmuyum her gun seninle konuşmaya, kendi annem beni aramıyor onun aradıgı kadar, onlar bunaltmıyor bizi uzakta olduklar halde, sen nasıl saygısızsınki bu kadar bunaltacak kadar devam edebiliyorsun üstelik bile bile,
söyleyin nasıl seveyim nasıl anne diyeyim ben bu kadına demiyorum demicemde:((( asla içimden gelmiyor, öylesine sogudum, ondan kurtulmak için eşimden ayrılmaya razıyım kızlar ben:(((( yeterki düşdün yakamdan:(((

Hiç Normal bir durum değil öncelikle bunu belirtmeliyim Bu şartlar altında Evliliğiniz yürümez bende Evliyim bu işin iç
nden sen çıkacaksın Ya Çıkacaksın yada herşeyi bırakıp kapıyı kapatıp çıkacaksın Tavır Koy savaş lakin Kocan da Pek Pasif Kalıyor gördüğüm kadarıyla bu işleri kocanın ele alıp Tavrını anasına koyması gerek bukadarı fazla olmaz böyle

daha devam ederse, ama ayrılmaya karar verdim: demişsiniz (((
yapmayın lütfen anlıyorum zor bir durum ama ayrılıp boşanacak kadar çözümsüz değil.
sabırla koruk üzüm olur derler,biraz sabır empati yapmayın çünkü empati yapılacak durum söz konusu değil.kayınvalideniz anormal diye severek kurduğunuz yuvayı mı yıkacaksınız?kaldı ki eşiniz tavrını koyuyormuş en azından eşiniz de durumun anormal olduğunun farkın da.bekleyin sizin birşey yapmanıza gerek kalmadan eşiniz ehh yeter diyecektir birgün.

pişman olacağınız kararlar almayın,biraz makul olun.

mutlular öncelikle canım. ben de yeni evliyim. sana nacizene tavsiyem zıtlaşma yoluna gitme,eşin çok yıpranır.kadının arayıp seni özledim diye ağlaması normal değil ama idare etmelisin.ama mesafeni de koru zamanla o da sana ve davranışlarına uyum sağlamak zorun da kalır.ziyaretine gidin hergün olmasa da 3-4 günde bir arayın sana söyleyecek sözü olmasın yani üzerine düşeni yap gerisine ondan sonra fazlasını isterse tavır koy.aksi halde olaylar gittikçe gerginleşir sinirleriniz bozulur ilk zamanlarda böyle olması doğal zamanla yoluna girer inşallah.

allah sabır versin. yalnız anlamadığım birşey var, bu kadın askerede mi göndermemiş oğlunu? nasıl alışamamış ki ayrı kalmaya. garipmiş valla. şanlısın ki eşin yanında ya olmasaydı? ''onlar ailem ne zaman isterlerse arıcaklar'' deseydi. bence birkaç aya alışır kayınvaliden ama sen bu arada kendini hırpalama günün belli saatleri kapatın telefonlarınızı, mesela aksam 7den sonra kapatın.

canım askere gitti eşim, kısa dönem yaptı, 3,5 ay falansürdü, ayagında bi problem çıktı 3,5 ay sürdü, daha önce ayrılmamışlar ama hep çalıştıki eşim, sabah gidiyordu akşam 7 de geliyordu benimle telde konusuyordu zaten akşamlarıda, uzak şehirlerdeydik çünkü, yani her gun dizinin dibinde değildiki, kaldıki 27 yasında adam, evlenecek tabiki, ne bu ağlamalar duramamalar bu kadarı fazla, oz aman evlendirmeseydi dediğiniz gibi, beni niye yaktınız:(((((

ama gariplik şu ki benide rahat bırakmıyor , benide özlüyomuş ben bunu anlamadım bahanesi bana dönüştü şimdi, beni didiklemeye başladı yeni oyunu bu sanırım,anlamıyorum ben onların evinde yetişmedim, benden ne istiyorsun:((( oğluna iyi bakıyormuyum dye banamı dadandı bu seferde anlamadım:(((((
işin diğer garibi, kadında gurur yok telefonunu açmıyorsa musait değildir belki ne ısrar ediyorsun, ne yetiştiriyorsun kayınpedere, hala ne devam ediyorsun uyarıldıgın halde:((( yok kızlar öyle dolmuşum ki hiç bi şekilde rahatlayamıyorum:(( fenalaşıyorum ben çok fenayım daraldım nefes alamıyorum :((

söleyecek birşey bulamıyorum bu daha şimdiden böyle yapıyorsa yandınız allah yardımcınız olsun canım.:4:

canım askere gitti eşim, kısa dönem yaptı, 3,5 ay falansürdü, ayagında bi problem çıktı 3,5 ay sürdü, daha önce ayrılmamışlar ama hep çalıştıki eşim, sabah gidiyordu akşam 7 de geliyordu benimle telde konusuyordu zaten akşamlarıda, uzak şehirlerdeydik çünkü, yani her gun dizinin dibinde değildiki, kaldıki 27 yasında adam, evlenecek tabiki, ne bu ağlamalar duramamalar bu kadarı fazla, oz aman evlendirmeseydi dediğiniz gibi, beni niye yaktınız:(((((

ama gariplik şu ki benide rahat bırakmıyor , benide özlüyomuş ben bunu anlamadım bahanesi bana dönüştü şimdi, beni didiklemeye başladı yeni oyunu bu sanırım,anlamıyorum ben onların evinde yetişmedim, benden ne istiyorsun:((( oğluna iyi bakıyormuyum dye banamı dadandı bu seferde anlamadım:(((((
işin diğer garibi, kadında gurur yok telefonunu açmıyorsa musait değildir belki ne ısrar ediyorsun, ne yetiştiriyorsun kayınpedere, hala ne devam ediyorsun uyarıldıgın halde:((( yok kızlar öyle dolmuşum ki hiç bi şekilde rahatlayamıyorum:(( fenalaşıyorum ben çok fenayım daraldım nefes alamıyorum :((

kapat telefonunu canım eşinlede iş yerinde konuşsunlar çok istiyosa ,akşam eve gelince eşinede kapattır telefonu. zaten hergün onu arayacağı için bi süre sonra sıkılcaktır eşin eminim. sen hiç girme aralarına. bu yüzden boşanmak gibi şeyler düşünülür mü daha 10 günlük evlisin. takıntı haline gelmeye başlamış sende sonra yaptığı herşey batmaya başlar. eşin babasıyla konuşsun o zaman hatta gerekirse açık açık söylesin, yeni evliyiz biz beraber vakit geçirmek istiyoruz falan desin. ama sen hiç karışma sonra seni kötü bilmesinler.

CNM BENDE ŞU SÖZE takıldım dini nikahı neden istemedinki gerçi herkezin kendi görüşü ama çok şükür hepimiz müslüman oldugumuz için nikahsız bir erkegin yanına durmak bile haramki sen evlenmişin ilişkiye girmek bile kattiyyen haram tamam kaynanla aranızdaki konuya sana hak veriyorum insanları bi kendi kafasına bırakmaları lazım heleki ilk günden ama bence senden evlilik süresi uzun olan biri olarak eşini kendinden sogutursun ben bunları yaşadım biliyorum erkekler cicim aylarında tamam sen haklısın diyolar annelerine atıp tutuyolar sonra o günler gecince tümm onları sana dönderiyolar bak bunlar 10yıllık tecrübe
kaynanada iyi ol
sürrtüşme
sevmesende iyigibi görün git gel konuş telefondada ama evde eşini kendine cek bence tatlı dilli ol kendine baglaşimdiden kavga edersen ayrılacam dersen adam 4 ay sonra ayrıl napım diyor ben hayal kırıklıma ugradım için sana tavsiyem yalvaran adam sonra bi bakıyosun seni bırakmış
benim senelerce beni büyüten annem diyo sana resti cekiyo
işi bilcen ama işe gitmicen sana nacizane tavsiyem dinlersin veya dinlemezsin
ben başta sen gibi yaptım ama hep üzülen ben oldum ama şimdi akıllandım eşimi kendime cekiyorum

canım öncelikle sana mutluluklar dilerim inşallah eşinle çok mutlu olursun.boşanma düşüncesini kafandan at,sonuçta eşininle mutlu olmak için evlendin ve eşini seviyorsan kolaya kaçma boşanmak çözüm değil. sadece sabretmeyi öğrenmen lazım. çoğu kadın benzer şeyler yaşıyor sakın moralini bozma halledilemeyecek şeyler değil. sana nacizane birkaç tavsiyem olacak eğer uygulayabilirsen sen kazanırsın.benzer sorunları çevremde çok duydum gerçekten yaşaması zor olsa gerek Allah yardımcın olsun.
öncelikle sabırlı olmaya çalış ,erkek anneleri kıskançtır gelinlerinin oğullarını ellerinden alacaklarını düşünürler bu yüzden kayınvalidenin eşine olan ilgisini asla kıskanma eğer kıskanacak olursan yada bu davranışlardan rahatsız olursan asla ama asla ne kayınvalidene nede eşine belli etme. yoksa inadına yapar.
kayınvalidenlere nekadar kızarsan kız onlar hakkında düşündüğün herşeyi eşine anlatma,şimdi eşin senin tarafını tutar ama zamanla sen dırdırcı söylenen bir eş gibi gözükürsün ve en kötüsü zamanla birbirinizin ailesini eleştiren bir çift olursunuz buda evliliğinize zarar verir. asla senin ailen benim ailem tartışmasına girecek bir durumun oluşmasına izin verme. ayrıca evde neye kızarsan kız annene ailene anlatma ,sen eşinle barışırsın ama ailen yanında olmadığı için seni hep aynı sorunları yaşıyor zannedip aklı sende kalır. biraz sabret canım samimi arkadaşların varsa onlarla dertleş yada buraya yaz ama ailene anlatma. zamanla sende başaracaksın evliliğin tadını çıkar dualarım seninle canım

3-4 gunde bi arayamam kızlar, arayacak hal bırakmadı, ki ben annemi 3-4 gunde bi aramıyorum, haftada bi ararsam ararım, yapımda cok musait değil eşim söledi ona bunu, çok kalabalıktan sürekli aramaktan yani gün aşırı, sürekli hoşlanmıyo ne konuşacaksınız o kadar diyor kendi annesiylede o kadar konusmuyor neden anlamıyorsun anlamak istemiyorsun demiş, kadın habire ağlama durumundaymış yine,

bundan sonra uzak durucam, insan kendine saygı durtmazmı kızlar? kendi saygısını kendi kazanmazmı, o bize saygı duymadı, ben aramayı düşünmüyorum istediği kadar beklesinler, 1 ay sonra gidersem el öpmeye giderim o da dediğim gibi,en fazla 2 saat, sonra kalkıcam. zaten sesim bile sıcak cıkmıyor zaten telde buz gibi konuştum balayımızı zehir etti ya, sonra yine devam ettiği için, soguk konuştum anlamıyor kadın, hiç gururu yok herhalde, ondan sonra bile kaç kez aradı yine.

beni kaybettiler, babasıda kaybetti, hep tşk ettim onlara saygı gösterdim, onlar beni bunalttıgı halde, ama bu son yaptıkları yetti canıma. Evlendim diye mecburmuyum ya ben bunlara, bittimi benim hayatım , onların beklentilerini karşılamak içinmi yaşayacağım söyleyin nolur, daha evliliğe alışsınlar demeleri gerekirken , aileyi bu kadar içimize getirmeleri, beklentilere şimdiden başlamaları normalmi:((((

kadın tamam ailemize girdi , şimdi herşeyi yaparım demek istemiyormu bu hareketlerle, bu demek değil mi bu? istedigim kadar ararım bunaltırım, nazımı çektirirm, istedigimi yaparım demek istemiyormu? bu saygısızlık değilmi, yapmak istedigi bu tamamen, evlendik diye, ben aileye girdim diye her istedigimi yaparıma dönüştürdü işi sanırım, bu rahatlık bundan sanırım, ama görücek o görücek bu yaşattıklarını görücek:(((((((
ben boğuluyprum kızlar evlenmemeliydim:((( yoruldum bıktım:(((

Back
X