Arkadaşım ilk olarak eşinden kimse için ayrılma .. Kendi anneni de üzme eminim uyuyamıyordur kadın.. Sonra Çok içine oturmuş belli seni iyi anlıyorum belliki sen gün görmüşsün saygı belkiyorsun ve haklısın. Karşındaki de geri kafalı saçma sapan adetlerini üzerine uygulamaya çalışıyor çarşaf falan kocan bilmio anlamıo mu da çarşaf kanıtını istiyo çok ayıp.. Bende inan senin kadar sinirlendim!! Boşa demiolar davul bile dengi dengine.. Arkadaşım önce bi sakin olmayı dene lütfen çok haklısın ve ilk günlerinin tadını bozmuş kendine müslüman benim içime yer edeceğine onlar sıkılsın demiş ve söylemiş sanki tutması lazımdı çocukları mutlu olsaydı bunlar yaşanmasaydı. Kaynanan elinde olmadan dışa vuruyo bence alışık olmadığı bir durum felan kaynanaya anlayış peki geline kim anlayış gösterio damat da ortada pinpon topu gibi ordan oraya sen istiyosun senden olsun o ister ben büyüttüm bana gelsin .. Bir gerçek var evet damadın ailesi bu ama bu çocuklar bir aile kurdu yeni bir ailesi var madem bunaltacaktın baştan karşı çıksaydın bu olaya senin koynunda uyusaydı yine bir gerçek varki büyüdü oğlun damat oldu başka bir kızın koynunda oynadın ya düğününnde alla alla şimdimi aklın başına geldi. Anladım anne anne de tamam büyüttü emek verdi de kızda yıllardır taşıdığı kızlığını namusunu oğluna saygıyla teslim etti çık aradan kaynanaın yaşadıklarını bu kıza yaatma!!! Arkadaşım sakın boşanma daha çok erken 5 ay bi katlan bi bak durumlara sakın çocuk yapma ama kaynanana hemen teslim olma olurmu savaş başedersin.. Buradan sürekli konuşalım birbirimize yardımcı olalım en son yapman gereken şey boşanmak lütfen senden tek isteğim kendini yormadan sabır etmen.. Daha ne yapabilir bi görelim Allah yardımcımız olsun hepimizin..