5 yıllık evliyiz.Evlendiğimizden bu yana ayrı bir evimiz var.Kayınvalidem dul eşi yıllar önce vefat etmiş.Eşim evlendiğimizde de annesiyle beraber oturma düşüncesindeydi ama ben kabul etmedim ve ayrı ev tuttuk.Şimdi 3 yaşında bir oğlumuz var.Neyse zamanla eşimde kendi evini benimsedi bir daha bu konu açılmadı.herkes mutlu mesut kendi evinde..Ama az önce telefon açtı bana.Dediği aynen şu:Ben işi bırakıyorum 2-3 ay işsiz kalabilirim eşyaları toplayalım anneme taşınalım 1 yıl beraber kalalım.Nasıl sinirlendim anlatamam.Mantığa bak ya..Bende çalışıyorum.2 ay işsiz kalıcam diye hemen anneye taşınmayı düşünmek neden?
Bahaneye bakarmısınız.Neyse telde olmaz diyip fazla uzatmadım konuyu ama çok kızdım eşime.Annesinin yanına taşınsak 1 yıl değil 10 yıl oturur bir daha da ayrı ev açmaz buna adım gibi eminim.Ne yapayım nasıl konuşayım akşam bu konuyu sinirlenmeden?
Bahaneye bakarmısınız.Neyse telde olmaz diyip fazla uzatmadım konuyu ama çok kızdım eşime.Annesinin yanına taşınsak 1 yıl değil 10 yıl oturur bir daha da ayrı ev açmaz buna adım gibi eminim.Ne yapayım nasıl konuşayım akşam bu konuyu sinirlenmeden?