Daralıyorum :( konu eşim

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Bu sefer samimiyetten yoksun olan bu evliliğe şans filan vermicem.Ortada sevgi yoksa tutunacak dalımız da yok.
Inşallah bebeğimle geçireceğimiz sağlıklı uzun yıllarımız olur.
İnşallah, inan ki ileride daha çok üzülürsün. Bu adam Seni çok hırpalamış daha fazlasını yapar.

Bence siz hatalısınız. Sizi bi kere kovan adama herşeyini dönüp acmıssınız sonra bidaha kovmuş yine aynı seyi yapmıssınız. Geleceğinizdsn emin olarak esyalarınızı atmış dşarı utanmaz adam . Sürekli kadını evden kovmak nedir ya ! Karaktersiz

Merhaba,eşimin hamileliğim ve lohusalığım boyunca Ufacık tartışmada beni evden kovmaları Yüzünden 4 aylık bebeğimi Alıp eşyalarımı da Alıp yeni bir düzen kurmuştum.8 ay ayrı evde yaşadıkta sonra annemin ve eşimin yoğun ısrarıyla eve dönmüştüm,tuttuğum evde annen babam kalıyor çocuğa bakıyorlar ben çalışıyorum.Babam üç Yıldır işsiz,evin tüm masrafları ve annemin sigorta pirim ödemesi bende.Minimum 2000 tl masrafım oluyor.Eşim Borçlu olduğundan eve ben bakıyordum ve Artı 600 para veriyordum faturalar için.Eve döndükten sonra bunları yapmadım.2 ay beraber eski evde kaldık.Eskisine gmre Bayağı değişmişti ama bazen laf sokmalara devam ediyordu.Bu önemli değil de Ufacık yerden yine ortam gerilse direkt kapı gösteriyordu.Ben de direkt valizimi Alıp diğer eve geçtim iki defa oldu bu sefer dönmicem dedim yalvarsa da.Neyse Evden çıktıktan sonraki gün eşim yoktu eve girip kalan eşyalarımı alayım dedim baktım ki ohoooo kendisi o eşyaları poşete koymuş ve benim boşalttığım yere kendi kıyafetlerini yerleştirmiş.Üzüldüm açıkçası.Borcunun asla bitmeyeceğini de söylediği halde,her fırsatta kapı gösterdiği halde tesellim olmuyor geçici bir şey mi çok mutsuz depresif hissediyorum.Sizce haklı mıyım ?
Bu arada eşim sürekli fakir Edebiyatı yapar karamsardır beni de karamsarlığa teşvik eder,eleştirir,ailemi beğenmez,ayni ortama girmek istemez,gezmek yok alışveriş yok,evde su faturasını bile kıyaslıyor senden önce bu kadar geliyordu senden sonra bu Kadar'a çıktı filan.
değişeceğini söyledi birçok şeyi de değiştirdi fakat neden hemen ipleri kopma noktasına getiriyor bu evlilik niye yürümüyor ben miyim Hatalı lütfen bişeyler söyleyin.
Kendinjze bunu yapmayın

Back
X