eşimin arama geçmişi

pinkc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
480
414
103
Mrb arkadaslar.eşimin google arama geçmişine baktim biraz önce normalde yaptığım bise değildir ve evlilik cüzdanı olmadan otel ve pansiyonda kalmak die bisey aratmis bi kac gün once.elim ayagim buz kesti resmen.telefonu hep ortadadir bütün sifrelerini filanda biliyorum 5 bucuk yila yakin evliyiz ilk defa böyle biseye denk geldim.bu ne demek oluyo ya çok kötü oldum

Düzenleme:arkadaslar eşime sordum konuyu,işi dolayisiyla aratmis.emniyet çalışanı kendisi ve fuhuş olayi gelmis, adam kadin tarafindan otelde gasp edilmis.evlilik cüzdanı olmadan oda verdikleri için otele ceza verilebilir mi die aratmis.Rahat bi nefes aldim sonunda Allah kimseye yaşatmasın diyorum aldatilmanin şüphesi bile cok zor.

Son düzenleme:
Bu “google, gmail arama geçmişi” ne yuvalar yıktı burada bu aralar
Sakin olmaya çalışın, sakın tepki vermeyin, takipte kalın
Nasılsa elle tutulur, somut bir şeyler bulacaksınız. O zaman gereğini yaparsınız
Hiç normal değil yaptığı, üzgünüm

Başka bise icin aratmis olabilirmi meraktan yani ne bilim iste. bu kadar zaman hicmi acik vermezdi

Bi üyenin konusunu okumustum sevgilisin gmail gecmisine bakmis filan.bende öylesine aldim baktim iste şok oldum resmen

Sakin kal ve bekle eşinide takibe al sık sık kontrol et..
Bunu simdi ona söylesen yapmak istedigi şeyden vazgececek ve sen hayal kırgınlığnla kalırsın. Ya yapcak yada yapmicak en azindan bundan emin olursun.
Allah yardımcın olsun beklemeside cok zor..

Başka bise icin aratmis olabilirmi meraktan yani ne bilim iste. bu kadar zaman hicmi acik vermezdi
Yani... Eşinizi siz daha iyi tanırsınız tabi ama şöyle bir durum var; onlar bazen açık veriyorlar, biz göremiyoruz
Siz yine de “ evlilik cüzdanı olmadan otelde kalma” konusunda Pollyannacılık oynayacaksanız, sizin tasarrufunuz...
Belli etmeden takipte kalın, ortaya çıkar nasılsa

Hayır sormucam ztn ama napicami bilmiyorum

Evet sormam bunu inkar eder ztn.ins yoktur öyle bise

1) yakın zamanda size sürpriz planlıyor olabilir mi?
2) bir başkası için aratmış olabilir mi?

Bir de korkuyorum resmen Google geçmişimden.
Kocam alıp baksa yanlış anlayacağı çok şey var. :)
Daha bugün kürtajla ilgili bir şey konuşuyorduk diye bir sürü arama yaptım.
Adam çocuk aldırdım sanabilir :))

Sizin arama geçmişini incelediğinizden habersiz olan kocanız mutlaka başka açıklar da verecektir. Bulmak istediği o otelden rezervasyon yapmak gibi. Eşinize belli etmeden telefonu ve bilgisayarını bir müddet incelerseniz mutlaka birşeyler karşınıza çıkacaktır.

Sürpriz palanladigini filan sanmıyorum sonucta evliyiz nie öyle bise aratsinki bizim için.bilmiyorum baska biri için de aratmis olabilir,meraktanda yada kendisi icin
Sizin gibi benimde arama gecmisimde alakasiz seyler arattigim coktur ama böyle bise aratmak cok sacma ya

Öncelikle umuyorum böyle bir şey yapmıyordur.
Sorarsanız malesef cevap " Ben aratmadım telefon arkadaştaydı o bakmıştır." "Saçmalama bizim bilmem kimin işleri işte." gibi zırva cevaplar olacaktır.
Elinizden geldikçe sakin kalın, konuyla alakalı iğneleme yapmadan bekleyin ve takip edin.
Sabırlar diliyorum.

Gmailini takip edicem ama ondada sürekli bildirim geliyor öyle bise varsa okuyunca hemen siler.işe gidince görüntülü filanmi arasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…