Başka bise icin aratmis olabilirmi meraktan yani ne bilim iste. bu kadar zaman hicmi acik vermezdiBu “google, gmail arama geçmişi” ne yuvalar yıktı burada
Sakin olmaya çalışın, sakın tepki vermeyin, takipte kalın
Nasılsa elle tutulur, somut bir şeyler bulacaksınız. O zaman gereğini yaparsınız
Hiç normal değil yaptığı, üzgünüm
Yani... Eşinizi siz daha iyi tanırsınız tabi ama şöyle bir durum var; onlar bazen açık veriyorlar, biz göremiyoruzBaşka bise icin aratmis olabilirmi meraktan yani ne bilim iste. bu kadar zaman hicmi acik vermezdi
Hayır sormucam ztn ama napicami bilmiyorumSakin kal ve bekle eşinide takibe al sık sık kontrol et..
Bunu simdi ona söylesen yapmak istedigi şeyden vazgececek ve sen hayal kırgınlığnla kalırsın. Ya yapcak yada yapmicak en azindan bundan emin olursun.
Allah yardımcın olsun beklemeside cok zor..
Evet sormam bunu inkar eder ztn.ins yoktur öyle biseYani... Eşinizi siz daha iyi tanırsınız tabi ama şöyle bir durum var; onlar bazen açık veriyorlar, biz göremiyoruz
Siz yine de “ evlilik cüzdanı olmadan otelde kalma” konusunda Pollyannacılık oynayacaksanız, sizin tasarrufunuz...
Belli etmeden takipte kalın, ortaya çıkar nasılsa
Sürpriz palanladigini filan sanmıyorum sonucta evliyiz nie öyle bise aratsinki bizim için.bilmiyorum baska biri için de aratmis olabilir,meraktanda yada kendisi icin1) yakın zamanda size sürpriz planlıyor olabilir mi?
2) bir başkası için aratmış olabilir mi?
Bir de korkuyorum resmen Google geçmişimden.
Kocam alıp baksa yanlış anlayacağı çok şey var. :)
Daha bugün kürtajla ilgili bir şey konuşuyorduk diye bir sürü arama yaptım.
Adam çocuk aldırdım sanabilir :))
Gmailini takip edicem ama ondada sürekli bildirim geliyor öyle bise varsa okuyunca hemen siler.işe gidince görüntülü filanmi arasamSizin arama geçmişini incelediğinizden habersiz olan kocanız mutlaka başka açıklar da verecektir. Bulmak istediği o otelden rezervasyon yapmak gibi. Eşinize belli etmeden telefonu ve bilgisayarını bir müddet incelerseniz mutlaka birşeyler karşınıza çıkacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?