Umarım sakin kalabilirim.bu tarz cevaplar vericenden eminim ztn o yüzden sormucamÖncelikle umuyorum böyle bir şey yapmıyordur.
Sorarsanız malesef cevap " Ben aratmadım telefon arkadaştaydı o bakmıştır." "Saçmalama bizim bilmem kimin işleri işte." gibi zırva cevaplar olacaktır.
Elinizden geldikçe sakin kalın, konuyla alakalı iğneleme yapmadan bekleyin ve takip edin.
Sabırlar diliyorum.
Fatura detayına nasil bakabilirim şuan kafam durdu resmenFatura detayina bak konusma akisindan anlarsn ayni numarayla sik çok konusma vs.
Mesai saatleri sabit mi, olağan dışı saatlerde işim uzadı gibi şeyler söylerse görüntülü arama yapabilirsiniz tabi ama saklı gizli bir iş peşindeyse açmayacaktır, duymadım deyip geçiştirebilir. İnternet üzerinden rezervasyon yaptırırsa kredi kartından çekim yaptıracaktır. Ekstresini görme imkanınız olursa aslında yakalayabilirsiniz.Gmailini takip edicem ama ondada sürekli bildirim geliyor öyle bise varsa okuyunca hemen siler.işe gidince görüntülü filanmi arasam
Sürpriz palanladigini filan sanmıyorum sonucta evliyiz nie öyle bise aratsinki bizim için.bilmiyorum baska biri için de aratmis olabilir,meraktanda yada kendisi icin
Sizin gibi benimde arama gecmisimde alakasiz seyler arattigim coktur ama böyle bise aratmak cok sacma ya
Ben şeye emin oldum; adam baya açık etmiştir de, siz görememişsinizdir.Gmailini takip edicem ama ondada sürekli bildirim geliyor öyle bise varsa okuyunca hemen siler.işe gidince görüntülü filanmi arasam
Haftasonu olabiliyor ama ondada topluca gidiyorlar ztn gorevlendirmelere.hafta ici 8 5 çalışıyor.farkederdim ama ben nobetli çalışıyorum 24 saat sistemiİş seyahatleri oluyor mu?
Neresi için böyle bir şeye niyet etmiş olabilir? Hani yapacak olsa hayatınızın normal akışında fark eder miydiniz?
Turkcell avea ne kullaniosa artk kendi telefonndan yap ama online islemler yaz onn tlfdan msjla sifre istemen lazm o kisa bi islem.halledersn kocann tlf yannda bulundr bu sirada ama goturp koymaFatura detayına nasil bakabilirim şuan kafam durdu resmen
Haftasonu olabiliyor ama ondada topluca gidiyorlar ztn gorevlendirmelere.hafta ici 8 5 çalışıyor.farkederdim ama ben nobetli çalışıyorum 24 saat sistemiİş seyahatleri oluyor mu?
Neresi için böyle bir şeye niyet etmiş olabilir? Hani yapacak olsa hayatınızın normal akışında fark eder miydiniz?
Off o kadar güveniyorum ki ona hangi bankanin kredi kartini kullandigini bile sormadim hic sadece 2 tane kredi karti olduğunu biliyorumMesai saatleri sabit mi, olağan dışı saatlerde işim uzadı gibi şeyler söylerse görüntülü arama yapabilirsiniz tabi ama saklı gizli bir iş peşindeyse açmayacaktır, duymadım deyip geçiştirebilir. İnternet üzerinden rezervasyon yaptırırsa kredi kartından çekim yaptıracaktır. Ekstresini görme imkanınız olursa aslında yakalayabilirsiniz.
Yapmayin lütfen en azından hissederdimBen şeye emin oldum; adam baya açık etmiştir de, siz görememişsinizdir.
Haftasonu olabiliyor ama ondada topluca gidiyorlar ztn gorevlendirmelere.hafta ici 8 5 çalışıyor.farkederdim ama ben nobetli çalışıyorum 24 saat sistemi
Valla benim arattığım otellerin de sayısı belli değilBazen aklıma bir tatil yeri gelir otel aratırım.
Günlük kiralık evlerle ilgili bir haber okuduğumda aratmıştım nedir ne değildir diye.
Bir kaç gün önce evlatlık verme/evlat edinme ile ilgili bir şeyler çıktı karşım, ona baktım.
Oluyor bazen. Abuk sabuk bir şey aratmış bulunuyoruz.
Tek bir aramaya istinaden kendinizi üzmeyin. Gözünüz üzerinde olsun kafi.
Sizi de anlıyorum lakin “görüntülü arayayım” diyecek kadar iyi niyetlisiniz. Görüntülü arasanız, adam başkasının yanında mı açacak?Yapmayin lütfen en azından hissederdim
ya aynen katılıyorum...bazen ınsan meraktan bakabılır...ben hanı sabahları su cok fenomen bır program var ona bakarım...ordakı kısılerı salak gibi sosyal medyada ara soyle bır bakarım...ama eşim biliyorum bunu...bu bir merak:Bazen aklıma bir tatil yeri gelir otel aratırım.
Günlük kiralık evlerle ilgili bir haber okuduğumda aratmıştım nedir ne değildir diye.
Bir kaç gün önce evlatlık verme/evlat edinme ile ilgili bir şeyler çıktı karşım, ona baktım.
Oluyor bazen. Abuk sabuk bir şey aratmış bulunuyoruz.
Tek bir aramaya istinaden kendinizi üzmeyin. Gözünüz üzerinde olsun kafi.
Valla benim arattığım otellerin de sayısı belli değil
Ömrümde gitmedim Antalya'da bakmadığım otel yok
Yani dikkatimi ceken hic bi hareketi olmadi gercekten.simdi sms ve cagri gecmisine baktim konusmalari en uzun benimle farkli numaralarla 30 40 saniyelik konusmalari var o kadarBenim bildiğim çok uzun zamandır evlilik cüzdanı falan istenmiyor otellerde
Şimdi aratması yeni bişeyler oluyor demektir
Olağandışı hareketleri oldu mu son zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?