Eşimin arkadaş bağimliliği

Nasıl karışamazmışsınız ona ya?
O zaman evlenmeseymiş..
Sinir oluyorum evlilik bilincine sahip olmayan insanların evlendikten sonra hala BEN'cilikten BİZ kavramına geçemediğinde!
Artık tek kişilik bir sorumluluğu yok eşinize bunu hatırlatın..
Nasıl ki belirli standartlarda onun size karışmaya hakkı var, aynı hak sizde de var..
Tatlı dille artık bir aileniz olduğunu, bazı kararların ortak alınması gerektiğini,
o sadece arkadaşlarıyla vakit geçirdiğinde sizin yalnız kaldığınızı, tabi ki arkadaşlarıyla vakit geçirebileceğini ama bunun bir sınırının olması gerektiğini dile getirin..
Kızarak değil de "artık biz seninle bir aileyiz ve ben kocamla daha fazla vakit geçirmek, birlikte bir şeyler yapmak istiyorum.
Sen böyle yaparsan biz nasıl bir birimizi kırmadan yürütebiliriz bu evliliği, aynı şekilde ben sana ve evime vakit ayırmasam, seninle olmam gereken zamanlarda sadece arkadaşlarımla olsam, kısacası evliliğimizin mesuliyetini taşımasam sen de üzülmez miydin? Benim nasıl kırıldığımın farkında değil misin ? "diye sorun..

Ama tatlı tatlı üzüldüğünüzü belli ederek..
Eğer hala inatlaşmaya diretmeye gidiyorsa durum o evden gittiğinde haber vermeden siz de gidin ve eve geldiğinde sizi bulamasın. Ancak evde sizi bulamayıp aradığında "arkadaşlarımla bu akşam şurada şunu yapacağız, başının çaresine bakarsın artık." deyin ve telefonu kapatın.
Çıldırıp tekrar sizi aradığında ve "sen ne yapıyorsun?" dediğinde, "Hiç hayatım, ne olacak senin bize yaptığını yapıyorum"... diye yapıştırın bakalım ne olacak..?

benim kocamda aslan ALlah baska dert vermesn,ikimizde inatçıyız ve hiç anlasamyrz

Ailemden kimse yok burda arkadaslarima gitmemede kv izin vermiyo ayni evde yasiyoruz eger onu dinlemezsem cok büyük sorun olur esim ailesinede cok düskün

Kv dediğin kişinin sana karışmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum. Çocuk musun? İki çocuklu evli bir bayansın. Kendi kararlarını kendin verebilirsin. Aynı evde yaşıyoruz derken kv ile mi?
Eğer öyleyse zaten baştan hapı yutmuşsunuz. Bunlar benim kendi düşüncelerim.
Bu arada söylemeden edemicem. Yaşınız çok genç. Evliliğiniz 5 yıl olmasına rağmen yerine oturmamış. Ben sizin yerinizde olsam gencim, arkamda bir ailem var. Ayrılmayı bile düşünebilirdim.

eşinizin gözünü korkutun biraz size daha çok bağlanmasını sağlayın seni evde çocuklarla bıraksın kendi gezsin oh ne ala seninle gezsin çocuklarıyla vakit geçirsin. fazla rahat bırakmayın eşinizi bence

Ayrilmayi düşünmüyorm cocuklarim babalarina cok düşkün ben de esimi cok seviyorm cocuklami bu yüzden aile ortamindan koparmam bencillik olur

ee ozaman basa gelen cekılır arkidişim gozunu korkut dıyoruz korkutamam dıyorsun sende gez dıyoruz kv ızın vermez dıyorsun ne dıye böle bı konu actın anlamadm hıc bşi yapmıyorsn:44:

bence sen işe gir cocukalra kv baksın... özgüvenin yerine gelir hem de sesin yükselir evde sallamıyo sımdı o zamn bak nasıl sallar

bence sen işe gir cocukalra kv baksın... özgüvenin yerine gelir hem de sesin yükselir evde sallamıyo sımdı o zamn bak nasıl sallar
Evet bunu yapmayi uzun zamandir istiyorum zaten dediginiz gibi belki cözüm olabilir bucevp icin size ve bütün yapici yorumlara tesekkürler

Bekara koca boşamak kolay diye boşuna dememişler

Aslan burcu esim bende yengec

ovv.. aslan erkeği elde etmek ve tutmak zordur canım. ama aslan eğer severse sevdiği için herşeyi yapar, tutkulu sever. ama kaprisli ve hırslı olur. hem onun için yanıp tutuşan birini ister ama hem de ilgisini kaybettirmicek birini ister. sen sen ol evde hep bakımlı ve güzel olmaya çalış. eğlenceli olmaya çalış. aslanlar gülmeyi ve güldürmeyi severler, eğlence olmayan, gülümseme olmayan ortamlardan bunalırlar ve kaçarlar. aslanlar görünüşe, paraya, güçlü görünüme önem verir. para savurmayı da sever, yeter ki rahatlık ve lüks söz konusu olsun. harcarlar. ben burçlarla ilgiliyimdir. sen sakın bu olaylar nedeniyle kendini ezik hissedip ipleri ona verme. sen aciz değilsin. sen yengeçsin ve ev konusunda herkesten daha çok önem verirsin belki de evliliğe, aileye, aşka, anlaşmaya. eğer öfkelenirsen çok sert olursun ve çekilmezsin, bil ama kolay kolay bırakmazsın kendini çünkü yengeçler yapıcı olurlar. ancak huzursuz olduklarında huzursuz ederler. yani sen sabırlı olansın o evde. sabırlı ol ve dediğim gibi, eğlenceli ve güzel görünümlü ol. bunun için de şunu sok kafana, eğlenmek için ona ihtiyacın yok. mesela aç internetten oyun oyna kendini kaptır (işlerini aksatmadan). eğleniceğin bi oyun olsun (facebooktaki oyunlar idealdir, devamlılık açısından). o da oynamak isteyebilir. ya da ne biliyim spor yapabilirsin düzenli. görsün ki sen enerjiksin ve kendini önemsiyosun, kendine bakıyosun. görsün ki sen hayat enerjisine sahipsin. senden enerji kapabiliceğini görsün. aslanlar öğrenmeye ve paylaşılmaya açık olurlar. şaşkınlıkla dinlerler yeni ve faydalı şeyleri. mistik şeylere, faydalı bilgilere, güzelliklere, bakımla ilgili konulara vs açık olurlar. ve cinsellik konusuna özellikle ilgi duyarlar. onun içini gıcıklatmalısın. ipleri vermeden. bunlara dikkat ediyo muydun bilmiyorum ama demek istediğin, somurtmayı alışkanlık haline getirme. gerektiğinde "napıyosan yap, uğraşamicam senle" de. de ki bozulsun ve "a a, beni umursamıyo" diye kaygılansın. bunun dozu ve kendine güvenin çok önemli... yoksa "iyi artık bizim ilişkiden bi yol olmaz" diyip daha da uzaklaşabilir. kendine güvenmen çok önemli. sen Allah'a muhtaçsın bir tek. inşallah sevdiklerinle mutlu ve sağlıklı olursunuz canım.
sen boşver öyle umursamaz yorum yapanları. boşanma ayrıca. boşanmak çözüm değildir. yapıcı ol. sen güzel düşünüyosun

ayrıca eşine iltifat et fırsat buldukça. aslanlar ilgiye alakaya bayılırlar ve hep el üstünde tutulmak isterler. bu sürece hep ilgi gösterirler.

Muhtesemsin canim ya senin yorumunu okumak bile bana cok iyi geldi yazdiklarinin bir kismi bende var eksiklerimide en kisa zamanda tamamliyacm cook tesekkürler

Muhtesemsin canim ya senin yorumunu okumak bile bana cok iyi geldi yazdiklarinin bir kismi bende var eksiklerimide en kisa zamanda tamamliyacm cook tesekkürler

Bunu duymak cok sevindirici canim benim insallah hersey gonlune gore olur hayirlisiyla.. Pozitiflik, ask, guzellik ve eglence ile (insallah) onu hep elinde tutabilirsin. Birlikte aktivitelerde bulunabilirsiniz sinema, puzzle yapmak, bilgi paylasimi, dans. Ve beklemedigi anlarda anlamli hediyeler de guzel olur. Fikir cogaltmak istedim haddimi astiysam kusura bakma nolur. Hoscakalll :)

Zor be kardesim benimkindede varda seninki essegin kulagina suyu kacirmis iyice ne yapmak lazim bilemedim ki
Benimki diye diye duzeldi biraz ama malesef arkadaariyla vakit gecirmekten daha fazla keyif aliyorlar
Bizim kac gezme pilanimiz bu arkadasciklar yuzunden suya dustu sayisi belirsiz.

Kv ile yaşıyo olmasaydın keşke çok daha moral bozucu.. Eşin seni ailesiyle bırakıp hoop gidiyo gününü gün ediyo sen hem çocuklarla uğraş hem kvlerle işin zor. Tamam ayrılma ama blöf yap. Arkadaşların mı ben mi de! Ve bunu ciddi söyle.. Baktın mırın kırın ediyo ailene git onun aklı başına gelene kadar dönme. Evlilik bu değil ki bide genç yaşta iki çocuk, zor.. Böyle ömür geçmez aklını başına getir onun. Bunu sen yapmazsan kimse yapmaz. Kendi kendine de akıllanmamış çünkü..

Amin ya insallah sende cok mutlu olursun fikirlerini cok begendim ilk firsatta denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…