- 31 Ekim 2006
- 2.845
- 3.177
- 698
- Konu Sahibi azranazeln
-
Slm arkadaslar ben 22 iki yasinda evli bir bayanim esimle biz evlendigimizden buyana hep sorun yasadigimiz bir konu var esimin asiri derece arkadas düskünü olmasi simdi eminimki bir cok arkadas cikip "evlendiniz diye adamin arkadasi olmasinmi"diyecek ama ben öyle biseyden bahsetmiyorum elbette arkadasi olacak onlarla görüsüp vakit gecirebilir ama benim esim bunun dozunu kaciriyo mesela tatil oldugu zaman benimle ve cocuklariyla vakit gecirecegine o arkadaslariyla aksamlara kadar geyik yapiyo örnegin gecen kurban bayraminda bekar arkadaslariyla 2günlügüne amasraya gezmeye gitti ben cildiricaktim ama söyle bir sey var ben ona neden gidiyosun diye karismaya baslayinca inadima daha cok öyle davraniyo sen bana karisamazsin diyo küs kalarak cezalandirmak istedim haftalarca küs kaliyoruz ama bu hic tinlamiyo devam ediyo hareketlerine alip karsima güzel güzel konuştm olmadi mesela daha az önce dedimki hayatim sen cocularla ilgilen biraz bende ders calisayim hemen bi arkadasini aradi simdide arkadasiyla disari cikti bu adam beni deli edecek ya bos zamanlarini hep arkadaslariyla geciriyo ne olur bana akil verin esimi nasil bu davranisindan vazgeciririm
Aslan burcu esim bende yengeckırmızı kısma katılıyorum, sebep bu olabilir.. bir de ayıp olmazsa, eşinizin burcunu merak ettim :26:
Ailemden kimse yok burda arkadaslarima gitmemede kv izin vermiyo ayni evde yasiyoruz eger onu dinlemezsem cok büyük sorun olur esim ailesinede cok düskün
Slm arkadaslar ben 22 iki yasinda evli bir bayanim esimle biz evlendigimizden buyana hep sorun yasadigimiz bir konu var esimin asiri derece arkadas düskünü olmasi simdi eminimki bir cok arkadas cikip "evlendiniz diye adamin arkadasi olmasinmi"diyecek ama ben öyle biseyden bahsetmiyorum elbette arkadasi olacak onlarla görüsüp vakit gecirebilir ama benim esim bunun dozunu kaciriyo mesela tatil oldugu zaman benimle ve cocuklariyla vakit gecirecegine o arkadaslariyla aksamlara kadar geyik yapiyo örnegin gecen kurban bayraminda bekar arkadaslariyla 2günlügüne amasraya gezmeye gitti ben cildiricaktim ama söyle bir sey var ben ona neden gidiyosun diye karismaya baslayinca inadima daha cok öyle davraniyo sen bana karisamazsin diyo küs kalarak cezalandirmak istedim haftalarca küs kaliyoruz ama bu hic tinlamiyo devam ediyo hareketlerine alip karsima güzel güzel konuştm olmadi mesela daha az önce dedimki hayatim sen cocularla ilgilen biraz bende ders calisayim hemen bi arkadasini aradi simdide arkadasiyla disari cikti bu adam beni deli edecek ya bos zamanlarini hep arkadaslariyla geciriyo ne olur bana akil verin esimi nasil bu davranisindan vazgeciririm
Kv dediğin kişinin sana karışmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum. Çocuk musun? İki çocuklu evli bir bayansın. Kendi kararlarını kendin verebilirsin. Aynı evde yaşıyoruz derken kv ile mi?
Eğer öyleyse zaten baştan hapı yutmuşsunuz. Bunlar benim kendi düşüncelerim.
Bu arada söylemeden edemicem. Yaşınız çok genç. Evliliğiniz 5 yıl olmasına rağmen yerine oturmamış. Ben sizin yerinizde olsam gencim, arkamda bir ailem var. Ayrılmayı bile düşünebilirdim.
Evet bunu yapmayi uzun zamandir istiyorum zaten dediginiz gibi belki cözüm olabilir bucevp icin size ve bütün yapici yorumlara tesekkürlerbence sen işe gir cocukalra kv baksın... özgüvenin yerine gelir hem de sesin yükselir evde sallamıyo sımdı o zamn bak nasıl sallar
ee ozaman basa gelen cekılır arkidişim gozunu korkut dıyoruz korkutamam dıyorsun sende gez dıyoruz kv ızın vermez dıyorsun ne dıye böle bı konu actın anlamadm hıc bşi yapmıyorsn:44:
Bekara koca boşamak kolay diye boşuna dememişlerKv dediğin kişinin sana karışmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum. Çocuk musun? İki çocuklu evli bir bayansın. Kendi kararlarını kendin verebilirsin. Aynı evde yaşıyoruz derken kv ile mi?
Eğer öyleyse zaten baştan hapı yutmuşsunuz. Bunlar benim kendi düşüncelerim.
Bu arada söylemeden edemicem. Yaşınız çok genç. Evliliğiniz 5 yıl olmasına rağmen yerine oturmamış. Ben sizin yerinizde olsam gencim, arkamda bir ailem var. Ayrılmayı bile düşünebilirdim.
Aslan burcu esim bende yengec
ovv.. aslan erkeği elde etmek ve tutmak zordur canım. ama aslan eğer severse sevdiği için herşeyi yapar, tutkulu sever. ama kaprisli ve hırslı olur. hem onun için yanıp tutuşan birini ister ama hem de ilgisini kaybettirmicek birini ister. sen sen ol evde hep bakımlı ve güzel olmaya çalış. eğlenceli olmaya çalış. aslanlar gülmeyi ve güldürmeyi severler, eğlence olmayan, gülümseme olmayan ortamlardan bunalırlar ve kaçarlar. aslanlar görünüşe, paraya, güçlü görünüme önem verir. para savurmayı da sever, yeter ki rahatlık ve lüks söz konusu olsun. harcarlar. ben burçlarla ilgiliyimdir. sen sakın bu olaylar nedeniyle kendini ezik hissedip ipleri ona verme. sen aciz değilsin. sen yengeçsin ve ev konusunda herkesten daha çok önem verirsin belki de evliliğe, aileye, aşka, anlaşmaya. eğer öfkelenirsen çok sert olursun ve çekilmezsin, bilama kolay kolay bırakmazsın kendini çünkü yengeçler yapıcı olurlar. ancak huzursuz olduklarında huzursuz ederler. yani sen sabırlı olansın o evde. sabırlı ol ve dediğim gibi, eğlenceli ve güzel görünümlü ol. bunun için de şunu sok kafana, eğlenmek için ona ihtiyacın yok. mesela aç internetten oyun oyna kendini kaptır (işlerini aksatmadan). eğleniceğin bi oyun olsun (facebooktaki oyunlar idealdir, devamlılık açısından). o da oynamak isteyebilir. ya da ne biliyim spor yapabilirsin düzenli. görsün ki sen enerjiksin ve kendini önemsiyosun, kendine bakıyosun. görsün ki sen hayat enerjisine sahipsin. senden enerji kapabiliceğini görsün. aslanlar öğrenmeye ve paylaşılmaya açık olurlar. şaşkınlıkla dinlerler yeni ve faydalı şeyleri. mistik şeylere, faydalı bilgilere, güzelliklere, bakımla ilgili konulara vs açık olurlar. ve cinsellik konusuna özellikle ilgi duyarlar. onun içini gıcıklatmalısın. ipleri vermeden. bunlara dikkat ediyo muydun bilmiyorum ama demek istediğin, somurtmayı alışkanlık haline getirme. gerektiğinde "napıyosan yap, uğraşamicam senle" de. de ki bozulsun ve "a a, beni umursamıyo" diye kaygılansın. bunun dozu ve kendine güvenin çok önemli... yoksa "iyi artık bizim ilişkiden bi yol olmaz" diyip daha da uzaklaşabilir. kendine güvenmen çok önemli. sen Allah'a muhtaçsın bir tek. inşallah sevdiklerinle mutlu ve sağlıklı olursunuz canım.
sen boşver öyle umursamaz yorum yapanları. boşanma ayrıca. boşanmak çözüm değildir. yapıcı ol. sen güzel düşünüyosun
Muhtesemsin canim ya senin yorumunu okumak bile bana cok iyi geldi yazdiklarinin bir kismi bende var eksiklerimide en kisa zamanda tamamliyacm cook tesekkürler
28 yasinda esim
5yildir evliyiz iki oğlumuz var
Bunu duymak cok sevindirici canim benim insallah hersey gonlune gore olur hayirlisiyla.. Pozitiflik, ask, guzellik ve eglence ile (insallah) onu hep elinde tutabilirsin. Birlikte aktivitelerde bulunabilirsiniz sinema, puzzle yapmak, bilgi paylasimi, dans. Ve beklemedigi anlarda anlamli hediyeler de guzel olur. Fikir cogaltmak istedim haddimi astiysam kusura bakma nolur. Hoscakalll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?