- Konu Sahibi azranazeln
-
Kv ile yaşıyo olmasaydın keşke çok daha moral bozucu.. Eşin seni ailesiyle bırakıp hoop gidiyo gününü gün ediyo sen hem çocuklarla uğraş hem kvlerle işin zor. Tamam ayrılma ama blöf yap. Arkadaşların mı ben mi de! Ve bunu ciddi söyle.. Baktın mırın kırın ediyo ailene git onun aklı başına gelene kadar dönme. Evlilik bu değil ki bide genç yaşta iki çocuk, zor.. Böyle ömür geçmez aklını başına getir onun. Bunu sen yapmazsan kimse yapmaz. Kendi kendine de akıllanmamış çünkü..
Zor be kardesim benimkindede varda seninki essegin kulagina suyu kacirmis iyice ne yapmak lazim bilemedim ki
Benimki diye diye duzeldi biraz ama malesef arkadaariyla vakit gecirmekten daha fazla keyif aliyorlar
Bizim kac gezme pilanimiz bu arkadasciklar yuzunden suya dustu sayisi belirsiz.
17 yaşında evlenmenin ve hemen çocuk yapmanın sonucu olduğunu düşünüyorum bu durumun...
Hayat herkeze merhametli olmuyo ne yazikki bende cok isterdim okuyup meslek edinmek ondan sonra evlenip mutlu olmak ama olmadi yinede rabbime cok şükrediyorum iki sağlikli pırıl pırıl evladim var
Cok tesekkürler desteğiniz icincanım ya cok dogru RABBİM evlatlarını bagıslasın üzülme düzelir ins
Evet ben pes etmicem ALLAHIN izniylecanım ALLAH yardımcın olsun kvde aynı evde iki cocuk bu yasta zor günlerden geciyosun belli ..esinle zıtlasma bence ikna et !!gerekirse alttan al baktın olmuyo son care annenlere falan git gözü korksun gerci esinin huyunu sen bilirsin kimisi tatlı dilden anlar kimisi bagırıp cagırmaktan sende iyi düsùn akıllı davranmalısın duygularına yenilme hemende pes etme ..
Evet ben pes etmicem ALLAHIN izniyle
Yorumunuz icin cok tesekkürlr
insan bazen cok caresiz hissediyo kendini ama inan sakin kafayla düsünürsen bir cözüm bulursun cünkü esini sen tanıyosun neye nasıl tepki verir biliyosun yardımcı olmayı cok isterim ama hersey senin elinde aslında sadece sakin ol ki dogru kararlar verebilesin benim esimle zıtlasırsam isler dahada kötüye gider ben huyunu biliyorum ama bi arkadasım var kadın bagırıp cagırmadan adam hic bisi yapmaz kadın bi delirir adam düzelir iste herkes farklı farklı o yüzden iyi analiz etmelisin ve ona göre politik olmalısın bence sevgiler...
Evet benim esimde seninki gibi zıtlasınca nuh diyo peygamber demiyo acayip inatci tatli tatli konusup anlatinca anliyo ama on beş dakika sonra unutup başliyo ayni şeyleri yapmaya sabrin sonu selametdir insallah sizde dua edin bana canim ya
"ALLAH yardımcın olsun canım ..ozaman napıcan isi inat noktasına getirmicen cok zor biliyorum ama sabret mutlaka oda anlayacaktr hatasını evlilik zor is kadınlara her zaman daha fazla sorumluluk düsüyo idare etmesek hepimizin evliligi bitme noktasına gelir baktım olmuyo he canım hee öyle diyorum geciyorum :)erkekler cok farklı bakıyo hayata bizim gibi olmalarını beklemiyorum ..
"
Evet canim bende senin gibi düşünüyorum bi evliligi ayakta tutmak biz kadinlarin elinde olduguna inaniyorum aksini düşünenlerede saygi duyuyorum ama anlayamiyorum yuvamizi yikmak bu kadar kolay olmamali bence
sabırlı olmak gerek hersey düzelir ins . ALLAH yardımcın olsun cok mutlu günler yasamanız dilegiyle..:)
Merhaba bildiğim kadarıyla erkekler genelde evliliğe adapte olamaz ve eşinizinde yaşı küçük oldğundan sorumluluk ağır gelmiş olabilir .. Bence siz de çıkın çocukları annenize vs bırakabileceğiniz biri varsa bi kaç gün sizde çkıın ve ona sizinde eğlenebildğinizi gösterin belkide çok fazla çocuklara adamışsınızdır kendinzi kendini, arkadaşlarının yanında sadece eğlenebilir görüyodur tabi bu sadece benim fikrim.. Bol sabır ve mutluluk diliyorum :)
İyi dileklerin icin cok tesekkürler benim esimin söyle bi problemi var benimle disariya hic cikmiyo gel diyorum birlikte sinemaya gidelim olmaz diyo en azından birlikte yapalim market alisverisimizi hayir annemle cikin diyo bazen diyorumki evde cok sikildim gel birlikte yürüyüş yapalim olmaz diyo bütün yollari kapatiyo inanin beni sevdiğini bilmesem cocuklar olmasa bir gün durmam sevgimden ölsemde bitiririm
Çok ilginç ya gerçekten Allah sabır versin arkadaşım çok zor görünüyor.. Bu durum da zorla karışına oturtup neler olduğunu ne yapmam lazım demen gerek gibi geliyor bana .. Olmadı evlilik danışmanına bile gidebilirsiniz tabi eşini ikna edebilirsen..
Çok ilginç ya gerçekten Allah sabır versin arkadaşım çok zor görünüyor.. Bu durum da zorla karışına oturtup neler olduğunu ne yapmam lazım demen gerek gibi geliyor bana .. Olmadı evlilik danışmanına bile gidebilirsiniz tabi eşini ikna edebilirsen..
Aslan burcu esim aynen dediğiniz gibiEşiniz hala çocuk.Erken yaşta evlendiğinden dolayı bekarken yaşayamadığı şeyleri evliyken yaşamaya çalışıyor. Evli ve aile babası olduğunun farkında değil bana göre. Siz küsünce umursamıyormuş. Konuşmaya çalışsanız da dinlemez bu adam. Ayrılmayı düşünmüyorsanız katlanacaksınız. Sabredeceksiniz. Belki 30'lu yaşlarından itibaren olgunlaşır. Bir de ne burcu eşiniz? Koç burcu erkekleri genellikle böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?