- Konu Sahibi nurse_asya
-
Canım yorumlarında çok haklısın bende eşimde sosyal insanlarız açıkcası ama ben fedakarlık konusunda aileme öncelik veriyorum eşimin böyle bir önceliği yok.Birde işten arta kalan vaktimde evimle çocuğumla ilgileniyorum arkadaşlarımla çok fazla takılmıyorum canım sıkılırsa alıyorum arabamı oğlumla avm ye faslan gidiyoruz gezip alışveriş yapıp dönüyoruz.Arkadaşlarımla vakit geçirme konusunda çok da ısrarcı değilim açıkcası kendi kendime kafa dinlemeyi bir kafede kahve içip kitap okumayı daha çok seviyorum.Eşime gelince arkadaşlarının işlerine çok koşturuyor yoksa arkadaşlerıyla takılması çok fazla dert değil ama bazen maddi olarakta onlara harcadığını görmüyor.Mesela her yere eşimin arabasıyla gidiliyor ya da arkadaşlarının işi için vakitl ivakitsiz arabayı alıp gidiyor evde benle oturmaktansa onların işlerine koşturuyor.Sorsam o da sıkılıyor ama yok.Geçenlerde ben hasta yatıyorum ve çocukla biraz ilgilenmesini istedim tam yattım uykuya daldım bir arkadaşı aramış bişey istemiş çocuğu bana bırakıp koşa koşa gitti ve acil bir durum değil mahrumiyet bölgesinde yaşamıyoruz.Herkes herşeye çok kolay ulaşabilir eşimi ayağına çağırması ve eşimin karım hasta yatıyor çocukla ilgileniyorum demeyip yine beni mağdur etmesi.Yada başka bir arkadaşının gece yarısı biz yatarken eşimi arayıp dertleşmek istemesi ve eşimin beni yatakta bırakıp gitmesi.Sonuçta biz karı kocayız ve önceliğim olmasını istiyorum böyle basit durumlarda
günaydın hanımlar bende uzun zamandır üyeyim ve ne zamandır konu açmamıştım.benimkisi dert mi çok bilmiyorum ama dönem dönem hep kafama taktığım bir dert.eşimin arkadaşlarına çok değer vermesi zaman zaman beni kötü hissettiriyor ve sanki beni 2. Plana atıyormuş gibi hissediyorum.benim önceliğim her zaman çocuğum ve eşim oluyor ama sanki onun öyle değil.eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum böyle küçük şeylere takılmamalıyım belki ama hep arkadaş mevzusu onlar yüzünden ihmal edilmem içimde büyüyorda büyüyor.arkadaşlarına yaptığı fedakarlıklar için ne kadar yıprandığımı anlatsam sayfalar yetmez ama ara ara yer veririm sorularınız olursa tabi.bende dayanamıyorum ve şikayet ediyorum, söyleniyorum böyle olunca o dönemki arkadaşından benim laf sokmalarımla soğuyor ama bu sefer başka bir arkadaşına odaklanıyor.kısacası ali yle samimiyeti azaltsa veli yle arttırıyor.çıkmadım işin içinden.yorumlarınıza çok ihtiyacım var
eşinin çocukluğu nasıl geçmiş baba hep yanındamıymış ilgilenmişmi, babanın ilgisiz oluşundan genelde
İnsan kendini tam ifade edemiyor burada yazarken bende arkadaşlarımla vakit geçiririm geçirmesine ama eşim hep arkadaşlıklarında kullanılan taraf oluyor beni bu rahatsız ediyor benim bir evim eşim çocuğum var deyip bazen sınır çizemiyor yoksa bizde her fırsatta eşimle dışarı çıkarız gezer eğleniriz bende sosyal bir insanım ama yangeç burcu olmamın özelliği galiba evime aileme çok bağlıyım.Eşimse tam bir kova erkeği belki ondan daha dışa dönük.Birde eşimin benle hiç sorunu yok sanki ben onu kısıtlıyormuşum gibi bir izlenim oldu ama kısıtlamıyorum açıkcası bu seferde kendimi değersiz hissedip üzülüyorum
Canım yorumlarında çok haklısın bende eşimde sosyal insanlarız açıkcası ama ben fedakarlık konusunda aileme öncelik veriyorum eşimin böyle bir önceliği yok.Birde işten arta kalan vaktimde evimle çocuğumla ilgileniyorum arkadaşlarımla çok fazla takılmıyorum canım sıkılırsa alıyorum arabamı oğlumla avm ye faslan gidiyoruz gezip alışveriş yapıp dönüyoruz.Arkadaşlarımla vakit geçirme konusunda çok da ısrarcı değilim açıkcası kendi kendime kafa dinlemeyi bir kafede kahve içip kitap okumayı daha çok seviyorum.Eşime gelince arkadaşlarının işlerine çok koşturuyor yoksa arkadaşlerıyla takılması çok fazla dert değil ama bazen maddi olarakta onlara harcadığını görmüyor.Mesela her yere eşimin arabasıyla gidiliyor ya da arkadaşlarının işi için vakitl ivakitsiz arabayı alıp gidiyor evde benle oturmaktansa onların işlerine koşturuyor.Sorsam o da sıkılıyor ama yok.Geçenlerde ben hasta yatıyorum ve çocukla biraz ilgilenmesini istedim tam yattım uykuya daldım bir arkadaşı aramış bişey istemiş çocuğu bana bırakıp koşa koşa gitti ve acil bir durum değil mahrumiyet bölgesinde yaşamıyoruz.Herkes herşeye çok kolay ulaşabilir eşimi ayağına çağırması ve eşimin karım hasta yatıyor çocukla ilgileniyorum demeyip yine beni mağdur etmesi.Yada başka bir arkadaşının gece yarısı biz yatarken eşimi arayıp dertleşmek istemesi ve eşimin beni yatakta bırakıp gitmesi.Sonuçta biz karı kocayız ve önceliğim olmasını istiyorum böyle basit durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?