Eşimin arkadaş takıntısı

Eşimin kendine zaman ayırması, arkadaşlarıyla olması, bir hobi edinmesi filan beni hiç rahatsız etmez. Ama çocuklarıyla geçirmesi gereken zamandan çalmaya başladıysa ortalığı yıkarım. Hani ben neyse de, çocuklarını kendinden asla mahrum bırakamaz.

Bence siz de kızınızdan dem vurmalısınız. Eşinizi haliyle tanımadığım için üslup konusunda tavsiye veremem.. ama benim eşim olsaydı önce tatlı konuşmalar, anlatmalar, sonrasında biraz daha asabi bir tonlama, en sonunda da ufak bir cinnet olurdu - ki eşimin cinnet seviyesine getireceğini sanmıyorum..
Ya kiziyla iletisimi cok iyi hatta kizim resmen asik babaya onla oyun oynar aslinda okuldan gelince cok vaktimiz var ikimizde 12 de evde oluyoruz genelde gelince biraz uyur sonra bizle ve kiziyla vakit gecirir aksam yemekten sonra cikar gece gec gelir kizim onun disarida oldugu zaman uyuyor olur genelde ben aslinda bana zaman ayirmadigi icin kiziyorum biraz

Öyle çok dışarı çıkmaz arkadaşları ile ama dediginiz şey bizde de var bir 6 aydır. Sürekli eşime danışanlar. Dün gece 3 te yazdı birisi ya 3... Bildiğin şeyleri belli etme diyorum ben de ama işte...
Sizi korkutmak isyemiyorun ama bizim de oyle basladi basta hep telefonla soruyorlardi simdi bir kafe var oraya cagiriyorlar surekli bur aksam bas basa oturalim desem en az 4 5 kisi ariyor 😔😔

Sizi korkutmak isyemiyorun ama bizim de oyle basladi basta hep telefonla soruyorlardi simdi bir kafe var oraya cagiriyorlar surekli bur aksam bas basa oturalim desem en az 4 5 kisi ariyor 😔😔
Çağıran da var bazen haftada bir buluşuyorlar. Eşli buluşsanız olmuyor mu? Aslında bizimki arkadaşlarını da geçti tanımayan bir sürü kişi de yazıyor. Gecenin 3unde yazan onlar zaten

Çağıran da var bazen haftada bir buluşuyorlar. Eşli buluşsanız olmuyor mu? Aslında bizimki arkadaşlarını da geçti tanımayan bir sürü kişi de yazıyor. Gecenin 3unde yazan onlar zaten
Bizde suan ayni sekildeyiz tanimadiklari da tanisalim diye ariyor esli olanlarla esli de buluşuyoruz ama bir cogu bekar malesef

Bizde suan ayni sekildeyiz tanimadiklari da tanisalim diye ariyor esli olanlarla esli de buluşuyoruz ama bir cogu bekar malesef
Aynen o da var. Hangi şehirdesin vs diye soruyorlarmış söylemiyormuş. Neyse ki çoğu istanbulda oturuyo diyor bir de:)) sanki oturmasa tanımadığı insanla buluşmasına izin verecekmişim gibi

Aynen o da var. Hangi şehirdesin vs diye soruyorlarmış söylemiyormuş. Neyse ki çoğu istanbulda oturuyo diyor bir de:)) sanki oturmasa tanımadığı insanla buluşmasına izin verecekmişim gibi
Biz cok kucuk bir ilcedeyiz malesef herkes herkesi taniyor bazen kapiya bile geliyorlar cat kapi

Sizin esinizde mi bunlarla ilgileniyor

Ben de böyle biriyim.diziye sararım sezon sezon bitiririm.kitaba sararım uykusuz kalır okurum.Kıyafete takarım hep aynı şeyi giyerim.Ama benimki de geçici bir süre sonra bırakırım.Siz de üstüne gitmeyin kendisi bıkacaktır.

Ben de böyle biriyim.diziye sararım sezon sezon bitiririm.kitaba sararım uykusuz kalır okurum.Kıyafete takarım hep aynı şeyi giyerim.Ama benimki de geçici bir süre sonra bırakırım.Siz de üstüne gitmeyin kendisi bıkacaktır.
Sanirim oyle olacak ben ustune gittikce daha cok yapıyor cunku cazip geliyor herhalde esim de sizin gibi ozellikle kiyafet konusunda bazen bir seyi yirtilana kadar giyer almaz yenisini

Ay o daha fena erkek kardeşim yengeç arkadaş için ölür bunlar o derece Kova burcu olsaydı geçici heves derdim :) herşeyden çabuk sıkılırız çünkü birşeye bir süre takar sıkılıp başka bişey buluruz :) Yengeç burçları çok fedakar yapıda insanlar dost kazığını bol bol yerler ama yine de akıllanmazlar birde ana kuzusu bunlar bizimkinin daha eve girmeden ilk sorduğu şey annem nerde ? Allah kolaylık versin size

Ay o daha fena erkek kardeşim yengeç arkadaş için ölür bunlar o derece Kova burcu olsaydı geçici heves derdim :) herşeyden çabuk sıkılırız çünkü birşeye bir süre takar sıkılıp başka bişey buluruz :) Yengeç burçları çok fedakar yapıda insanlar dost kazığını bol bol yerler ama yine de akıllanmazlar birde ana kuzusu bunlar bizimkinin daha eve girmeden ilk sorduğu şey annem nerde ? Allah kolaylık versin size
Ypk aslinda annesine cok bagli degil esim bize cocugunu duskun ama kizima cok daha fazla düşkün belki evlendikten somra o ilgi baska yine kayıyor olabilir

Ypk aslinda annesine cok bagli degil esim bize cocugunu duskun ama kizima cok daha fazla düşkün belki evlendikten somra o ilgi baska yine kayıyor olabilir
İnşallah ya bizimkide evlenip ailesine düşkün olsun hatta bizimle hiç görüşmek istemeyen bir gelinimiz olsun alsın götürsün bunu hayali bilem güzel valla :)))))))))))

Yok aslinda hakkini yiyemem ne tek cikmama bisey der arkadaslarimla nede birlikte bir plan yapınca olmaz der sanirim arkadaslari ile gecirdigi zamani kiskaniyorum biraz

Sizinki kusura bakma ama artik ev arkadasligina döndü. Evlilik yok ortada. Herkesin kendine zaman ayirabilmesi zaten olmasi gereken, nimet felan degil. Yani keyfi çikarilcak bir durum yok. Adam abartiyor, bekar hayati yasiyor. Yerinde olsam greve baslardim, ciddi bir küslük olur hatta gerekirse evden ayrilirdim.

Artik ergen degil "geçici bunalimlar"i olsun. Kendine gelsin bir zahmet.

İnşallah ya bizimkide evlenip ailesine düşkün olsun hatta bizimle hiç görüşmek istemeyen bir gelinimiz olsun alsın götürsün bunu hayali bilem güzel valla :)))))))))))
Ayyy yok ya olmasin oylede o kadar mi biktirdi sizi :))))))

Sizinki kusura bakma ama artik ev arkadasligina döndü. Evlilik yok ortada. Herkesin kendine zaman ayirabilmesi zaten olmasi gereken, nimet felan degil. Yani keyfi çikarilcak bir durum yok. Adam abartiyor, bekar hayati yasiyor. Yerinde olsam greve baslardim, ciddi bir küslük olur hatta gerekirse evden ayrilirdim.

Artik ergen degil "geçici bunalimlar"i olsun. Kendine gelsin bir zahmet.
Evet son zamanda ipin ucu kacti biraz bakalim ne olacak bikac ay daha beklemdeyim

Bir kaç aymi? Aynisini sen yapsan, gece yarilarina kadar gelmesen, degil bir kaç ay, bir kaç gün bile zor beklerdi.

Neyse, kendin bilirsin tabiki.
Benim de esimi birakip 2 ay yalniz tatil yapmisligim var esimi cok seviyorum 1 kizimiz var ortada cozulemeyeck bir sorun yokken bu kadar keskin kararlar vermek hele ki evi terketmek icin cok erken her evlilik emek ister her rahatsiz olduğumuz konuda boyle yapsak kimse evli kalmazdi tabi herkesin dusuncesi farkli bu da benim dusuncem konuyu acmamdaki amac ikimizde kirilmadan nasil duzeltebilirim diye idi yoksa gemileri yakmak kolay olani zor olan duzeltmeye calismak

Back
X