Eşimin arkadaşı

İyi de siz neden bu kadar mesajlasiyosunuz onunla. İyi geceler dediğinize göre de geç saate kadar. Eşiniz hiç mi birşey demiyor,görmüyor? Bide yok yanima gelmiyor yok aklın fikrin orda,yok senin orda falan ne değişik sohbet eşinizin en yakın arkadaşıyla... onun yolu yol değil orası belli de sizin de çok yol gibi gelmedi bana

Ben sunu anlayamiyorum...
Esiniz , sizin en yakin arkadasinizla bu sekilde sohbet kursaydi acacaginiz konu ne olurdu ???
Kafamda deli sorular

Konuşuyorlar zaten. Nişanlıyken benim arkadasım ve eşimin arkadası konferans yapardık tlfnda. Beraber şehir dışına çıktık dördümüz. Aynı evde kaldık. Ben eşimle o ikisi ayrı yattı. Benim arkadasımla da eşim kardeş gibiler bizde X le kardeş gibiydik noldu anlamıyorım

"hadi ben yattım sabah konuşuruz sonra gelmiyo yanıma" yazmış "kim" dedim. "Uykum " yazmış bende kötü yoldasın sandım dedm. Aklın fikrin hep öyle yazmış göz kırpmış bende "senin öyle, etkiye tepki iyi geceler :)" yazdım.

Sonra el sallayan smile gönderdik bana bu dil ve dudak emojisi 18in üzwrinde çarpı işareri var falan bunları göndermiş.

eşiniz bunları gördü mü

Tamam o zaman, Objektif olarak fikir almak istemiştim o yüzden açtım konuyu. Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize. Mune konunun kapanmasını arz ederim.

Istedigi kadar can ciger olsun. Asla bu sekilde muhabbet etmem, esimde hic bir arkadasinin benle bu derece vicik vicik olmasina musade etmez.
Ki ben esimin oz abisiyle ne kadar samimi bile olsam asla bu sekilde mesajlasamazdim.
Bu konusmalar ''Kardesiz'' olayindan cikmis.
Bence mesafeni koymalisin.

Abartmişsiniz sizde. Asiri itici bir arkadaslik iliskisi olusmus aranizda. Esiminde cok samimi ve uzun yillara dayanan bir arkadasligi var. Cocukta iyi bircocuk severim, muhabbet ederiz, evimize gelir hatta evimizde kalmisligida var ama telefon numarasi bilmem nesi bende yoktur. Sabahtan, aksana kadar surekli mesajlasmak konusmak yoktur.
Ictenliginden, samimiyetinden suphem yok ama samimi bilmem ne diye diye işler carpiklaşıyor. Bu adamla eşin bu kadar konusmuyordur belki. Bana sınır aşılmış gibi gorunuyor buradan.

eşiniz için üzüldüm... keşke evlenmeseydi falan.bunlar hoş şeyler değil. ama mesafeyi koruyamayan sizsiniz.

Ovvvv çok sakıncalı yani neden öyle hergece yatana kadar msjlasıyosunuz.profil fotonu değiştiysen ne diye bunu sana yazma gereği duyuyor.çok gereksiz bi samimiyet hemen mesafeni koy görüşme yoksa başına iş açılır

Yalnız bu abinin niyeti iyi değil .senin samimiyetini yanlış değerlendiriyor gibime geldi ..kıvılcımlar alev almadan sen bi su dök. . Aklında yer etmişsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…