eşimin arkadaşı!!!

idealll

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
59
0
16
Ankara
bir erkek neden sizin söylediklerinizi dinlemezken bile,bir başka bayan arkadaşı söyleyince çok önemli hale gelir?neden bir başkasından bahsederken gözlerinin içi parlar?hiçbir muhabbet açmazken,size her açtığınız sohbette en fazla evet veya hayır gibi basit cevaplar verirken konu ondan açılınca neden konuşurda konuşur ?ve en önemlisi siz onun hakkında en ufak bir eleştiri yapsanız neden aslan kesilip hemen o kadını savunur???benmi art niyetliyim yoksa bir etkilenme durumumu var,ne dersiniz?

bir erkek neden sizin söylediklerinizi dinlemezken bile,bir başka bayan arkadaşı söyleyince çok önemli hale gelir?neden bir başkasından bahsederken gözlerinin içi parlar?hiçbir muhabbet açmazken,size her açtığınız sohbette en fazla evet veya hayır gibi basit cevaplar verirken konu ondan açılınca neden konuşurda konuşur ?ve en önemlisi siz onun hakkında en ufak bir eleştiri yapsanız neden aslan kesilip hemen o kadını savunur???benmi art niyetliyim yoksa bir etkilenme durumumu var,ne dersiniz?

yani ben anlamadım şimdi kim yapıyo bunu :44::44:

bu arkadaşın konumu ne kdr zamandır tanıstıkları hangi ortamda bulundukları çok önemlii

cebteki kadın önemsenmez dışardaki kadınlar nedense erkeklere daha çekici gelir tabi bazı erkeklere :19:

Bahsetmiş olduğunuz eşiniz/sevgiliniz ise üzgünüm ilişkiniz onun tarafından bitmiş gibi görünüyor :50::50:

Aralarinda ask veya iliski var denemez tabi hemen,
ama kadina bir hayranlik besliyor olabilir,
Yani cok güzel, yada cok basarili buldugu icin hayran olma durumu var gibi,
lafta söyletmiyor suna bak

cevabı belli değil mi aslında bu sorunun?

bunu yapan kim,eşiniz mi?

Abartıyor olamazsınız di mi? Çok özet geçmişsiniz, tam ne yaşadığınızı bilemeyiz.
Genelleme yapmak gerekirse, benzer olaylardan yola çıkarak, evet "etkilenme durumu" var.

Bahsetmiş olduğunuz eşiniz/sevgiliniz ise üzgünüm ilişkiniz onun tarafından bitmiş gibi görünüyor :50::50:
ayy yok artık yani sizde hemen bitirdiniz ilişkiyi biz acaba arkadaşmı yanlış anlıyor kıskançtır kadınlar hemcinslerine karşı sonuçta hassasız hepimiz genelimiz böyle diye düşünürken birden ilişkinin bitttiğini söylediniz bu kadar abartmayın konu sahibini çıkmaza sokmayın evli olabilir ve en burdaki yorumlardan etkilenebilir hiçbirşey yoksa boşuna etkilemiş oluruz yorum yaparken lütfen çok dikkat edelim.

konu sahibi arkadaşım bence sen gizli takipte ol bu arkadaşıyla olan durumları konusunda ama ön yargılı bir şekilde yaklaşma o zaman her davranışları gözüne batar objektif olmaya çalış ve çevrende eşini seni hatta o bayan arkadaşı tanıyan biri varsa sır verebilceğin güvenebilceğin onunla bu durumu paylaş görüşlerini al unutma her zaman dışarıdan bakan göz tarafsızsa bizim gördüğümüzden çok daha objektif bakar olaylara umarım sadece bir yanlış anlamadan ibarettir.

Son düzenleme:
Tüm bunlardan emin misin? Gözlerinin içi parlıyor??? Arkadaşım biz kadınlar bazı kadınları sevmeyebiliriz ve ona bazen sinir olabiliriz. Bu durumda kadının her davranışı ve çevremizdekilerde abartılır. Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama evlenmişsin sonuçta, sevmişsin..Eminim ki eşin bu şüphelerini duysa hem gülerdi hemde hayal kırıklığına uğrardı...Biz bu kadar mı özgüvensisiz ya!!! Biz eşlerimizin can yoldaşlarıyız, onlar için tekiz. Hemen bir başka kadını tehdit olarak algılıyoruz; sanki eşimiz Brat Pitt...Tüm kadınlar onu bekliyor; bahsettiğin kadın eşinin evli olduğunu biliyor ve kendide evli zaten...Eşin seni sevmese başkasından etkilense seni bırakır zaten...Arkadaşım senden daha güzel yok, daha iyi yok; sen teksin...Tıpkı benim gibi, tıpkı Ayşe gibi, Fatma gibi...Bırak başka kadınları, abartmayı da bırak...Hiçbir erkek karısının gözüne soka soka bunu yapmaz zaten; sen başka anlamlar çıkarıyor olabilirsin. Bence bu düşünceni eşine fark ettirme, sen kaybedersin; bir de aşırı kıskanç eş durumuna düşersin. Konu açıldığında aman bundan konuşacağız de kadının konusunu kapat; seninle sohbet etmeyi özledim de; sohbet etmeye çalış.

Aralarinda ask veya iliski var denemez tabi hemen,
ama kadina bir hayranlik besliyor olabilir,
Yani cok güzel, yada cok basarili buldugu icin hayran olma durumu var gibi,
lafta söyletmiyor suna bak

Daha önce bu kadar saçma bir yaklaşım görmedim. Hiç alakası yok...

Sosyal arkadaşı olduğu için elbette savunacaktır illa hayranlık ya da aşk mı olması gerekir?

ayy yok artık yani sizde hemen bitirdiniz ilişkiyi biz acaba arkadaşmı yanlış anlıyor kıskançtır kadınlar hemcinslerine karşı sonuçta hassasız hepimiz genelimiz böyle diye düşünürken birden ilişkinin bitttiğini söylediniz bu kadar abartmayın konu sahibini çıkmaza sokmayın evli olabilir ve en burdaki yorumlardan etkilenebilir hiçbirşey yoksa boşuna etkilemiş oluruz yorum yaparken lütfen çok dikkat edelim.

konu sahibi arkadaşım bence sen gizli takipte ol bu arkadaşıyla olan durumları konusunda ama ön yargılı bir şekilde yaklaşma o zaman her davranışları gözüne batar objektif olmaya çalış ve çevrende eşini seni hatta o bayan arkadaşı tanıyan biri varsa sır verebilceğin güvenebilceğin onunla bu durumu paylaş görüşlerini al unutma her zaman dışarıdan bakan göz tarafsızsa bizim gördüğümüzden çok daha objektif bakar olaylara umarım sadece bir yanlış anlamadan ibarettir.

Sonuçta burada herkes kendi değer yargılarına göre yorum yapıyor konuya...Eşim benim haricimdeki bir bayandan bahsederken gözleri ışıldıyorsa,benimle sohbetini evet hayır ile geçiştirirken bayanın söylediklerine önem veriyorsa benim gözümde eşimin ilişkimize bakışı edindiği tutum değişmiş demektir...Ben kendimi arkadaşın yerine koyup eşim bana hangi durumda böyle davranır diye düşünüp yorum yaptım :34::34::34:

Daha önce bu kadar saçma bir yaklaşım görmedim. Hiç alakası yok...

Sosyal arkadaşı olduğu için elbette savunacaktır illa hayranlık ya da aşk mı olması gerekir?

Yapmayın arkadaşlar...Erkek arkadaşınız ya da eşiniz bir bayandan gözleri parlayarak bahsederse ya da onu savunursa sosyal arkadaşlığa mı bağlarsınız...

Sonuçta burada herkes kendi değer yargılarına göre yorum yapıyor konuya...Eşim benim haricimdeki bir bayandan bahsederken gözleri ışıldıyorsa,benimle sohbetini evet hayır ile geçiştirirken bayanın söylediklerine önem veriyorsa benim gözümde eşimin ilişkimize bakışı edindiği tutum değişmiş demektir...Ben kendimi arkadaşın yerine koyup eşim bana hangi durumda böyle davranır diye düşünüp yorum yaptım :34::34::34:
peki sen bu durumu yaşadığım an ilişkinin bittiğine karar veririm diyorsun senin değer yargılarında ilişki bu kadar kolay acaba dediğin an bitebiliyorsa biten ilişkide o zaman evlilikde devam etmiyordur sonuçolarak sen konu sahibi gibi düşünsen hemen ayrılırdın yani eşinden valla arkadaşım gerçekten böyleyse (ki böyle olduğunu düşünmüyorum öyle ahkam kesip başına gelince susup otururlar genelde :)) evet değer yargılarımız çok farklı benim için ilişkinin bitmesi doğal olarak devamında da evliliğin bitmesi bu kadar kolay değil...

Son düzenleme:

Anlattıklarınızı olaya indirgerseniz daha kolay yorum yapabiliriz.

Ben ak derken eşim kara diyor ve birden X gelipte ak deyince eşimde hmmm evet akmış diyorsa ;

Onu görünce gözlerine manasız bir ışıltı,yüzüne salak bir gülümseme falan yerleşiyorsa(ve bu böyle gelmiyor gerçekten böyle ise)

Tüm gün benimle konuşacak iki kelamı yokken; X ile dünyayı kurtarıyorlarsa her muhabbetleri su gibi akıp geçiyorsa;

Eeee bir de üzerine ben tüm bu hislerimle X için en ufak bir eleştri getirdiğimde eşim deliye dönüyor ise;

Bişeyleri gözden geçirmenin vakti çoooktaan gelmişte geçiyor diye düşünürüm.

keşke konu sahibi konusunu daha net anlatsaydı ya da açıp gitmeseydi de insanlarda üyelerin yorumları üzerinden değil konu üzerinden fikir yürütebiliseydi iyiydi..

Son düzenleme:
detay vermemişsin belkide senin kurduğun şeylerdir kıskanç bir yapın varsa .o yüzden yorum yapamam .aldatıyor falan denilemez hemen ortada kanıt yok çünkü .belkide seni sinir etmek için yapıyor bilemeyiz .

Back
X