eşimin arkadaşı!!!

belli ettim bile,neden ben birşeyi söylediğimde dinlemiyorsun bile ve o söyleyince değerli oluyor dedim,kıskanıyorsun dedi.ne kıskanıcam ben senin yaptığına anlam veremiyorum dedim.o da ben onun söylediklerine herzaman değer veririm o çok sevdiğim ve değer verdiğim bir arkadaşım,onun yeri her zaman farklı çok düzgün dürüst ve mükemmel bir insan,sende kimsenin günahını alma, kıskançlık yapma dedi.sonuç: ona övgüler sonsuz ve ben kıskancım

kutlarim sizi , kisiliginiz gercekten bomba gibimiysiz , :37:

Etkilenir de aldatmaz diyen arkadaşlar.
İlla aldatmak aynı yatağa girmek midir ?
Etkilenmek aldatmanın dik alasıdır.
Tabi, bence.

Buna çok benzer yaşadığım bir durum vardı , arkadaş çevremde. Erkekler genelde hele de kadın erkeği dinliyor ve kendine güveni olan bir kadınsa , nedense gevşeme oluyor üzerlerine.

Tepkini koyarsın , zaten eşinde bu durumdan rahatsız olduğunu hissederse , çok önemsemez o arkadaşını. İnşaAllah.

teşekkürler arkadaşlar,iyi veya kötü yorum yapan herkese vakit ayırdığı için.foruma fazla giremiyorum,bugün tatil olduğu için burda bu kadar kalabildim.bundan sonra cevap yazamayabilirim,konuyu açıp gitti zannedilmesin.daha fazlada yoruma gerek yok,az çok kafamda birşeyler belirdi zaten yapmam gerekenler ve yapmaman gerekenlerle ilgili.herkese dilediği gibi mutlu,huzurlu ve sağlıklı birer yaşam diliyorum...

oooo bakıyorum konu,
bazı kötümser yaklaşanların istediği gibi acı sonla sonuçlanmamış :23:
aşırı derecede rahatsız olanlar var, baksanıza :)))))

ideal kardeş, niye boşamadın kocanı?
ayıp ettin şimdi,
olcak işmiydi bu tatlım yaa :23:

doğru yoldasın canım. kolay gelsin sana taktiklerimi uygulamayı unutma öpüyorum bebişini mucksss :)))))))))))

oooo bakıyorum konu,

ayıp ettin şimdi,

bu nasıl bir cvptır ya resmen ben söylemişim sen yazmışsın arkadaşım peees haha süpersin

Erkekler için her kadın bir çiçek kendileri ise arıdır:( Ondanda biraz bal alınca değeri biter sanırım:kkk:

öncelikle tüm yorum yapanlara çok teşekkür ederim.konuyu açıp çıkmak zorunda kaldım çünkü bir çocuğum var ve onunla ilgilenmem gerekti.bir şey rica ediyorum sizlerden lütfen tartışmayın bu konu için çünkü herkes aynı fikirde olmayacak elbette ama biliyorumki herkes bana iyi niyetle vakit ayırıyor ve tavsiyelerde bulunuyor.
gelelim yazılan yorumlardan benim çıkardığım sonuca; anladımki büyük bir çoğunluk aldatma değilsede bir ilginin olduğunda hemfikir.bazı arkadaşlar evlimiyiz sevgilimiiyiz diye sormuşlar,evliyiz çoluk çocuk sahibi insanlarız.çoook uzun zamandırda birbirimizi tanıyoruz yani o bayanla 2 senelik bir iş arkadaşlıkları var sadece.arkadaşı düzgün bir bayan ailecede görüştük ben bişey olabileceğini hiç sanmam aralarında,yani hatta imkansız aldatmaları.hele o bayan tarafından bişey olduğunuda zannetmiyorum ama eşimin ilgisi olduğuda çok açıkmış gbi geliyor bazen.bu ilgi bir yerlere gidermi bence gitmez.şimdi diyeceksinizki e o zaman neden kurcalıyorsun bu konuyu da bizi meşgul ediyorsun? aslında benim anlamaya çalıştığım bu ilgi neden oluştu,bana artısı ne? 2 senedir çocuğa kitap almanın öneminden bahsediyorum mesela adam takmıyor beni,sonra kadın buna kitap linki gönderiyor bu hemen bana yolluyor bak bu site çok güzel diye.bende onaylıyorum güzelmiş diye sonra tutuyor bana o arkadaş gönderdi diyor.neden söylüyorsun madem dimi.veya mesela bizim ailevi olaylarımızı ilk o bayan öğreniyor.neden??neymiş zaten masaları yanyanaymış duymuş.e işi gücü yok senimi dinliyor diyorum adım kıskanç oluyor,ayıp etmiş oluyorum.bu gibi şeyler işte.tekrar teşekkürler yorumlarınız için,herhalde bende biraz büyütüyorum.en iyisi uzatmamak bu konuyu . zaten ilgisi olsa ne olacak,olmasa ne olacak.sanki ilgisi olmasa başkasına benimle çok daha fazlamı ilgilenecek.yine aynı yüzüme bakmadan konuşmalar,kısa geçiştiren cevaplar vs vs vs. en iyisi çocuğuma enerjimi verip , onuda kendi haline bırakmak.

valla ilk mesajını okurken aynen böyle aklımdan geçirmiştim, kadının umrunda değil muhtemelen ama eşin hayranlık besliyor olabilir
bazı erkeklerde var bu evde karısını beğenmez, başkalarının karıları pek üstün görünür gözüne
sanırım asıl sorun aranızda bunu düzeltmeye bakmalısınız
bide bu bahsettiğin ben söyleyince önemli değil o söyleyince önemli durumu herkes için olabilir mi, bence bunu bi gözlemle, belkide yan masadaki erkekte olsa da, o söyleyince önemliymiş gibi gelcekti
bence daha umursamaz olup kendinle kendini geliştirmekle daha çok ilgilen, eşinin üstüne düştükçe sorguladıkça ters tepebilir

Son düzenleme:
oooo bakıyorum konu,

ayıp ettin şimdi,

:52::52::52:

Çok doğru yazmışsın ya tam aynı şeyleri yazmak üzereydim ben de senin yorumunu okudum şimdi.Dram meraklısı arkadaşlar gerçekten istedikleri hüzünlü sona ulaşamayınca pek bi gerilmişler.Nasıl insanlar var ya sırf burada oyalanmak,kafa dağıtmak için insanların mutsuzluğuyla uğraşıyorlar.Hevesle,didik didik o mutsuz satırları okuyarak zevk alıyorlar.

Konunun bence kapatılması gerek.Buradaki yorumların çoğu artık konu sahibinin sorduğu sorunun dışına çıkmaya başlamış.Kadın burada sizlere boşanmalı myım diye sormamış.Kimseyi dolduruşa getirmenize gerek yok.Konu sahibinin fikirlerini savunmuyorum ama saygı duyuyorum.Bence de aldatmak illa fiziksel bir şey değildir,insan aklıyla da aldatabilir.Ben olsam bu duruma katlanamazdım.Ama büyük de konuşmaya gerek yok.Kim bilir belki ileride biz de bazı şeylere göz yumucaz.Sonuçta kadın evli ve en başta düşünmesi gereken bir çocuğu var.Parçalanmış bir ailede büyümek zorunda olmayan küçük bir çocuk.

Ayrıca konu sahibinin arkadaşıyla ilgili verdiği örnek gerçekten tüylerimi diken diken etti.Evet bazen insan ortada sadece gururuyla kalıyor.Ve ona onca üzüntüyü yaşayan insanın da ekmeğine yağ sürmüş olarak çıkıp gidiyor.

Umarım konu sahibinin eşi tez zamanda diğer kadına olan ilgisinden sıyrılır,eşi ve çocuklarıyla mutlu günler yaşar.

Bu durumu yaşamış biri olarak anlatayım ama diğer kadın gözünden...
Erkek arkadaşımın ev arkadaşı benle inanılmaz derecede ilgilenirdi.
Kendisinin o sırada zaten 4 yıllık bir ilişkisi vardı ve benden de oldukça büyüktü.
Bu sebeple ilk zamanlar hiçbir art niyet duymadım(hala da duymam), başka bir şey düşünmedim.

Ama nasıl diyeyim, kız arkadaşıyla ikimiz yemek yapsak benim yaptığıma övgü dolu sözler, bir konuda yorum yapsam sürekli ne kadar mantıklı yaklaşıyorsun, senin gibi biri olmak isterdim cümleleri, evlerine diğer kızla beraber hediye seçsek kesin bu senin zevkin, ancak senden çıkar böyle güzellikler...
Dediğiniz gibi fikirlerime çok önem verir, dünya karşısında olsa hayır dese ben ısrar edince evet derdi.
Kız arkadaşı beni uyarana kadar hiç bu durumun farkında bile değildim, hatta ilk söylediğinde ' ne terbiyesizlik bu benim de ilişkim var nasıl düşünür' diye ona kızmıştım.

Daha sonra laf arasında x beyi uyardım, sevgilisinin yanında bu tarz davranışların çok ayıp olduğunu, hayatında o varken başka bir hanıma övgü dolu sözler sarfetmesinin niyeti çok masumca bile olsa yanlış anlaşılacağını söyledim.
Söylemez olaydım kabak bana patladı tabiki:52:
O beni çok sevdiği bir dostu olarak görüp, davranışlarımı takdir ediyormuş, bunun altında başka bir şey aramak gereksizmiş, sözlüsünü de çok seviyormuş hayattaki tercihi ondan yanayken bu tarz düşünceler ancak hasetlik olabilirmiş, kardeşi gibi sevdiği birinin doğrularını tebrik etmek ne zamandır kötü niyetlilik olmuşmuş...

Sonuç mu 3 yıldır ne selam ne sabah...:52:

Bu süreçte daha tarafsız olaya bakmaya çalıştım, hakikaten kesinlikle başka bir niyetle bu şekilde davrandığını düşünmüyorum hatta inanmıyorum, sadece boşboğazlık ve gereksiz yere samimiyet.

Özellikle anlattım bu olayı; eşinize fazla yüklenmeyin, bir hoşlantı ya dabeğeni söz konusu olmayabilir ama takdir ettiği bir insandır belki.
Zaten başka bir şey olsa sizin gözünüzün önünde bunu savunacak, hala diretecek kadar saf değildir...

Son düzenleme:
Sadece ilgi duyuyor bence

Ama o bile sinir bozucu, sizle doğru dürüst konuşmazken ona cümleler yağdırması :19:

Ben bu erkek denilen yaratıkları hiç anlamayacağım , mantıktan yana kıtlar :1:

sen yinede kocanı boş bırakma canım ilişkinizi düzeltmeye çalış
hiçbir art niyet olmasa bile başka kadına bu kadar sempati duyması hoş değil budurumdan rahatsız olduğunu bilsin
umarım en kısa zamanda eşin kendine gelir

bir erkek neden sizin söylediklerinizi dinlemezken bile,bir başka bayan arkadaşı söyleyince çok önemli hale gelir?neden bir başkasından bahsederken gözlerinin içi parlar?hiçbir muhabbet açmazken,size her açtığınız sohbette en fazla evet veya hayır gibi basit cevaplar verirken konu ondan açılınca neden konuşurda konuşur ?ve en önemlisi siz onun hakkında en ufak bir eleştiri yapsanız neden aslan kesilip hemen o kadını savunur???benmi art niyetliyim yoksa bir etkilenme durumumu var,ne dersiniz?

Bana da yersiz şüphe gibi gelmiyor. Sonları okumadım ama umarım gidişat iyidir ve yanılmışsındır.

bir arkadaşım tam da bu nedenden dolayı evliliğini sonlandırdı, boşandıktan bir süre sonra aslında kuruntu yapmadığını ve gerçekten ilişkileri olduğunu öğrendi. sizin olay böyle mi bilmiyorum ama kadınların hisleri kuvvetlidir genellikle...

Yazdıklarınızı okurken neredeyse aynı şeyleri paylaştığımızı anladım.eşim müzisyen yaklaşık 5 yıldır solistle çalışıyor bayan evli ve çocuklu bir kadın.Yaşadığım pek çok olaydan birini aktaracağım ..bu bayan bir gün kendisini birinin takip ettiğini eşimle paylakşmış hiç abartısız 2 hafta konuştu hatta bu kişiyi tv de gördükçe küfür ediyor aynı olayı sanki hiç anlatmamış gibi tekrar anlatıyordu.Sözü geçen bu bayanı evde sürekli anlatır hatta hatta bayanı sanki türk sanat müziği divası gibi görüyor.tv de hangi sanatçı çıksa onunla alay eder bu bayana konuyu getirir över över över.....En sonunda dayanamadım bu kadın belediye konservatuarını bitirmiş bir kursiyer akademisyen bile değil ayrıca yıllar önce ben de Şan kursuna gitmek isterken bu camiada düzgün kadın olmaz deyip beni engelledin ..Şimdi ne değişti de bu bayan çok namuslu ,eğitimli .süper ötesi kadın oldu??Tabi hemen saldırganlık terbiyesizlik hatta benim okuduğum Bölümü aşşağılamaya kadar giden cümleler..Sonuç ne boşanabildim ne de bu kadından kurtulabildim..Çok merak ediyorum aynı şeyi ben yapmış olsaydım ...Denemeye değer aslında..

Yazdıklarınızı okurken neredeyse aynı şeyleri paylaştığımızı anladım.eşim müzisyen yaklaşık 5 yıldır solistle çalışıyor bayan evli ve çocuklu bir kadın.Yaşadığım pek çok olaydan birini aktaracağım ..bu bayan bir gün kendisini birinin takip ettiğini eşimle paylakşmış hiç abartısız 2 hafta konuştu hatta bu kişiyi tv de gördükçe küfür ediyor aynı olayı sanki hiç anlatmamış gibi tekrar anlatıyordu.Sözü geçen bu bayanı evde sürekli anlatır hatta hatta bayanı sanki türk sanat müziği divası gibi görüyor.tv de hangi sanatçı çıksa onunla alay eder bu bayana konuyu getirir över över över.....En sonunda dayanamadım bu kadın belediye konservatuarını bitirmiş bir kursiyer akademisyen bile değil ayrıca yıllar önce ben de Şan kursuna gitmek isterken bu camiada düzgün kadın olmaz deyip beni engelledin ..Şimdi ne değişti de bu bayan çok namuslu ,eğitimli .süper ötesi kadın oldu??Tabi hemen saldırganlık terbiyesizlik hatta benim okuduğum Bölümü aşşağılamaya kadar giden cümleler..Sonuç ne boşanabildim ne de bu kadından kurtulabildim..Çok merak ediyorum aynı şeyi ben yapmış olsaydım ...Denemeye değer aslında..

bence git sen de şan eğitimi al ve solistlik yapmaya başla. çivi çiviyi söker derler. böyle adamları deli gibi kıskandıracaksın aslında.

Back
X