Ya bu bide yuzsuz bi çocuk. Biliyo ondan hoslanmadigimi hiç orali değil. Kazık atmasını beklicem dediğin gibi.Ondan bir kazık yerse o zaman anlar anyayı konyayı. Böyle tipler muhakkak işi bitince tekmeyi basar kullandıkları insanlara çünkü.
Siz bir şey demeyin çünkü işe yaramaz, inada bindirir kocanız.
Evet doğrusu bu gözüküyor. Da kazık yemesini mi beklicem yaw. Sinir bozucu.Bence haklisin arkadas bir yere kadar arkadastir.. ben sizin yerinizde olsam cok fazla baski yapmazdim kazik yemeden anlamaz saskolozlar bekleyin derim agzi yanar elbet
6 7 aydır böyleyiz. Kazık atmasını bekliyorum resmen. Yardıma ihtiyacı varsada gitsin annesinin babasının yanına. Onların durumu iyi ama başka sehirdeler diye istemez hasba.Böyle durumlarda erkekler yönlendirilmekten hoşlanmaz. Aynı dediği gibi çocuk muyum ben derler, benim aklım yok mu derler, derler de derler.
Maalesef eşinizin dost kazığı diye tabir edilen kazığı yemesini bekleyeceksiniz.
Hem belki adamın gerçekten yardıma ihtiyacı vardır, hemen en kötüsünü düşünmeyin, bekleyin gözlemleyin biraz.
Aynen öyle bekleyin, kötü insan olmayın.6 7 aydır böyleyiz. Kazık atmasını bekliyorum resmen. Yardıma ihtiyacı varsada gitsin annesinin babasının yanına. Onların durumu iyi ama başka sehirdeler diye istemez hasba.
kesinlikle birseyleri goruyorken susmakta insani strese sokar.. ama anlamiyolarsa aranizi bozmanin manasi yok degil mi birgun hakliymissin diyecek ayagini denk alacak... benim esimde o kadar saftiriktirki arkadasi olmasada paragoz kardesleri cok guzel kullanir onu laf arasinda sen bilirsin hayatim ama bak goreceksin derim 3 5 zaman sonra evet oyle oldu der..Evet doğrusu bu gözüküyor. Da kazık yemesini mi beklicem yaw. Sinir bozucu.
Çok fazla tanımıyorum bu arkadaşı ama eşimin de zor günleri oldu. Hiç yoktu ortada.Valla ben size hak veremedim ... arkadaş bu yatabiki destek olunacak belki zamanında oda eşine destek oldu bir iyiliği dokundu... bence pek fazla karışmayın...
Haa tabi bu arkadaş enayi avcısı dersen de gene yapabileceğin bir şey yok bırak eşin kendisi görüp anlasın
Kızlar daha önce de bu konuda yazmıştım buraya. 14 yıllık evliyiz. Eşimin bir arkadaşı var. (Erkek)
Çocukluk arkadaşı ama yeni dahil oldu hayatına. Kötü giden bir hayatı var sanırım eşimden destek buluyor. Kocam çok verici bir insan olduğu için bu arkadas doğru yere dükkan açtı anlayacağınız. Sürekli arıyor. Arabasını vs.istiyor. Yol tarifi için bile kocami arıyor. Bana söylemiyor ama para da veriyordur eşim ona. Çocuğu gibi yani.
Ben bu çocuk hep kocami arayinca acayip rahatsız olmaya başladım. Eşim de bana kızıyor. Arkadaşım diyor. Ben senin arkadaş ilişkilerine karışıyormuyum diyor. Çok sık kavga ediyoruz artık bunun yüzünden. Napicagimi şaşırdım.
Ben mi yanlışım kızlar siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Canım dost biriciktir bilirim. Ama bu dost bizim zor gunlerimizde yoktu.Biz eğer yardıma muhtaç bir tanıdığımız varsa ve bu kişi dost sınıfına giriyorsa kesinlikle eşimi engellemem . Hatta verdiği borcu geri istememesi gerektiği durumlarda oldu. Ama tekrar altını çizeyim bunu dost dediğimiz kişiye yapıyoruz . Onun sayısıda ikiyi geçmez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?