• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşıma hitap şekli

Bacaklarını ayrı,kızın aramasını ayrı küçümsedi kocan,deli mi ne 🙄 Sevmiyor olabilir belki de..hemen şey etme ya

Biri bana konuyu açıklarsa yorum yapacam. Anlamıyor ben 🤷🏻‍♀️

"Direkt konuya gireyim" deyince konuya girebilecek sandın di mi 😂
Anladığım kadarıyla eşine mesajda "x beni akşam arayacak" demiş. Eşi de "bak sen çarpık bacaklı x'e" demiş.
Konu sahibi de eşim neden böyle saçma sapan konuşuyor diye düşünmek yerine eşinin x'in bacaklarını incelediği sonucuna varıp sinir olmuş sanırım. Hamilelik vurgusu yaptığı için böyle düşündüm.

Arkadaşlar merhaba direk konuya giricem ben eşimle mesajlaşırken bir kim arkadaşımdan bahsettim dedim ki x beni akşam arıycak diye bana yazmış ki yapma be bak sen çarpık bacaklı xe diye baya gülmüş. Normal bişey mi bu arkadaşım aşırı zayıf bi kız eşimle de öyle görüşmezler ben kızla buluşurum o beni almaya gelir merhaba merhaba bazen o bile olmaz hamileyim acaba ondan mı takıldım bu kadar yoksa normal mi takılmam

Eşinin böyle bir hitap takmak için görüşmesine samimi olmasına gerek yok ki. Eşin dedikodu seven milletin arkasından alay etmeyi fiziksel özellikleri ile dalga geçmeyi seven bir tip belli ki. Yaptığı kötü bir şey evet.

"Direkt konuya gireyim" deyince konuya girebilecek sandın di mi 😂
Anladığım kadarıyla eşine mesajda "x beni akşam arayacak" demiş. Eşi de "bak sen çarpık bacaklı x'e" demiş.
Konu sahibi de eşim neden böyle saçma sapan konuşuyor diye düşünmek yerine eşinin x'in bacaklarını incelediği sonucuna varıp sinir olmuş sanırım. Hamilelik vurgusu yaptığı için böyle düşündüm.
Peki ilk olarak bir insan eşine mesajla arkadaşının akşam arayacağını neden söyler?

İkincisi çarpık bacaklıdan önce kadının aramasına bu kadar şaşırıp “bak sen” diye tepki vermesi daha tuhaf değil mi? Bir insanın arkadaşını araması şaşılacak bir şey mi?

Bu iki sorunun cevabını istiyorum.

Peki ilk olarak bir insan eşine mesajla arkadaşının akşam arayacağını neden söyler?

İkincisi çarpık bacaklıdan önce kadının aramasına bu kadar şaşırıp “bak sen” diye tepki vermesi daha tuhaf değil mi? Bir insanın arkadaşını araması şaşılacak bir şey mi?

Ya konu çok uzun bi konu vardı benim tam bilmediğim iş ile ilgili bende x arkadaşım konuyu biliyo arayıp anlatıcak dedim ordan çıktı muhabbet

Orasını bilemiyorum. Bazı şeylerin cevabı yok, evren gizemlerle dolu gerçekten :KK51:

evet ben bir an onu hızla yanlış yazdı diye düşündüm
eşini araypı xle buluşacağını söyledi bence

Ben şey düşündüm x in araması olay belli ki bu kadar mesajda muhabbeti geçiyorsa. Belki hiç aramıyordur. Muhabbeti dönmüştür. O konuyla ilgili bir sıkıntı var belli ki.

Ya konu çok uzun bi konu vardı benim tam bilmediğim iş ile ilgili bende x arkadaşım konuyu biliyo arayıp anlatıcak dedim ordan çıktı muhabbet

hee şimdi oturdu taşlar yerine
siz de pek bi bodoslama girmişsiniz gerçekten
bence x minyon, belki hafif silik bir tipse vay bak sen o da bu konuyu biliyor muymuş gibisinden de demiş olabilir yaa

Carpik bacak kolay kolay belli olmaz ki ablamda çarpık onun bacaklarını çıplak görmedikçe çarpık demem ben ayrıca samimiyeti olmayan tanımayan biri icin insan niye böyle bi cümle kurar ki değişik

hee şimdi oturdu taşlar yerine
siz de pek bi bodoslama girmişsiniz gerçekten
bence x minyon, belki hafif silik bir tipse vay bak sen o da bu konuyu biliyor muymuş gibisinden de demiş olabilir yaa
Ya evet aslında o şekilde söyledi kız kendi halinde işe gidip gelen bi kız

Carpik bacak kolay kolay belli olmaz ki ablamda çarpık onun bacaklarını çıplak görmedikçe çarpık demem ben ayrıca samimiyeti olmayan tanımayan biri icin insan niye böyle bi cümle kurar ki değişik
Bu kız 165 boylarında ve 45 kilo falan baya bi belli oluyo dışardan da

O kısmı anladım da bi neye istinaden demiş, konu neymiş ve nasıl oraya gelmiş. Bi de bi telefon konuşması mesajlaşma kısmı falan var o aşamada ne olmuş?

şöyle olmuş adam uzun zamadır içinde tutuyormuş konu sahibesi x akşam arayacak deyince bak sen çarpık bacaklı x e demiş rahatlamış.

Ay siz de körükle gitmeyin 😂
Bir insana çarpık bacak demek için gerçekten çarpık olmasına gerek yok ki. Zayıftır demiştir işte 😂

Back
X