- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Misisipili
haklisiniz , patavatsizlik etmis ama kotu niyetli gibi gelmedi bana soylemesiÇok sinir oldum durup dururken ne alaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklisiniz , patavatsizlik etmis ama kotu niyetli gibi gelmedi bana soylemesiÇok sinir oldum durup dururken ne alaka
Ben gerçek anlamda anladım yaaAy siz de körükle gitmeyin
Bir insana çarpık bacak demek için gerçekten çarpık olmasına gerek yok ki. Zayıftır demiştir işte![]()
şöyle olmuş adam uzun zamadır içinde tutuyormuş konu sahibesi x akşam arayacak deyince bak sen çarpık bacaklı x e demiş rahatlamış.
Ya ne bileyim sinirlerim bozuldu yaniay midasın kulakları gibi
içinden düşünüp düşünüp durmuş sonra haykırmış ÇARPIK BACAKLIĞAAAA diye
yok eşiniz zevzeklik etmiş gerçekten, kötü bir niyeti yok ama ben olsam dalga geçme insanlarla çok ayıp derdim.
Bu kadar yani bütüyülecek bi olay değil.
ay hamile kadini niye gazliyorsunuz.Carpik bacak kolay kolay belli olmaz ki ablamda çarpık onun bacaklarını çıplak görmedikçe çarpık demem ben ayrıca samimiyeti olmayan tanımayan biri icin insan niye böyle bi cümle kurar ki değişik
Ya benim eşim zaten arkadaşlarımla buluşucağım zaman falan gelmez öyle çok samimi olduğum bir iki kişi var sürekli görüştüğüm bu kız da onlardan biri kendi halinde bi kız zaten aklımın ucundan geçmez kötü bişey olucağı ben sadece öyle söyleyince sinir oldumay hamile kadini niye gazliyorsunuz.
45 kilo bir kiz strec bir pantolon giyse basbaya belli olur carpikligi illa ciplak gprmesine gerek yok yani.
ayrica gorse ne olacak tatile gidiyoruz herkes ciplak o zaman gozumuz kapali gezelim goruyoruz illaki carpik olani da massallah olani da
Ya ne bileyim sinirlerim bozuldu yani
Öyle değil ya görüp görmemesi değil mesele ya birden belli olmaz çarpık bacak ablamda minyon tipli ben çarpık demesine takıldım ama ayrıca biri de demişti çarpık demek için gerçekten çarpık olmasına gerek yok deyince mantıklı geldi ben çarpık demesine takıldımay hamile kadini niye gazliyorsunuz.
45 kilo bir kiz strec bir pantolon giyse basbaya belli olur carpikligi illa ciplak gprmesine gerek yok yani.
ayrica gorse ne olacak tatile gidiyoruz herkes ciplak o zaman gozumuz kapali gezelim goruyoruz illaki carpik olani da massallah olani da
Mesaj attım zaten sen ne zaman xi gördün de bacaklarına baktın diye bana yazmış hatun manyadın mı sen lafın gelişi söyledim ben onu diyeya işte kara kuru kız gibi
ne bileyim ben minik bi insanım bak bacak kadar boyu var o mu halledecek falan diyorlardır belki arkamdan
bacakları da çarpık diye değil, zayıf diye işte yani
oo bacaklara baaak ama 30 derece eğri ama falan diye düşündüğünden değildir.
ay şu an bu kadar irdelediğimizi duysa eşiniz psikopat olduğumuzu düşünebilir bence![]()
Hamilelik hormonundan o zaman bende çarpık bacak demesine sinir oldum tabi siz eşinizi daha iyi tanırsınız insanlar üzerinden hep dalga geçen biriyse tuhafiniza gitmezYa benim eşim zaten arkadaşlarımla buluşucağım zaman falan gelmez öyle çok samimi olduğum bir iki kişi var sürekli görüştüğüm bu kız da onlardan biri kendi halinde bi kız zaten aklımın ucundan geçmez kötü bişey olucağı ben sadece öyle söyleyince sinir oldum
bence bir ayar verin bos bos konusmasinMesaj attım zaten sen ne zaman özgeyi gördün de bacaklarına baktın diye bana yazmış hatun manyadın mı sen lafın gelişi söyledim ben onu diye
Ya tabi aslında kötü bişey yok şaka anlamında söylemişBenm yengemin kardeşinin baldır kısımı bacakları çoook kalındır . Eşimin dikkatini çekmiş bu ne ya roberto carlosta bile böle kas yok bunlar ne yiyip içiyo demiştihala ara ara söyler şaşkınlığından
ben bunda sakınca görmüyorum.
Dimi doğru söylüyosunbence bir ayar verin bos bos konusmasin![]()
Kudra Hanımcım anca bu kadar anladıkO kısmı anladım da bi neye istinaden demiş, konu neymiş ve nasıl oraya gelmiş. Bi de bi telefon konuşması mesajlaşma kısmı falan var o aşamada ne olmuş?
Bazı insanlar kendilerinde kusur yokmuş gibi başkalarına kusur bulur. O da sizin eşinizin saçmalığı ama takılacak bir şey yok . Bu yaştan sonra adamı değiştiremezsinArkadaşlar merhaba direk konuya giricem ben eşimle mesajlaşırken bir kim arkadaşımdan bahsettim dedim ki x beni akşam arıycak diye bana yazmış ki yapma be bak sen çarpık bacaklı xe diye baya gülmüş. Normal bişey mi bu arkadaşım aşırı zayıf bi kız eşimle de öyle görüşmezler ben kızla buluşurum o beni almaya gelir merhaba merhaba bazen o bile olmaz hamileyim acaba ondan mı takıldım bu kadar yoksa normal mi takılmam
Boyle bir sey var mi yok mu hicbiriniz bilemeyiz ama ne tesaduftur ki daha yeni acilan bir aldatma konusunda adam benzer davranislar sergilemis. Esinize bir sey demeden takipte olun.
Tamamen patavatsızlık diyr düşünüyorum .eşiniz boş boğazlıArkadaşlar merhaba direk konuya giricem ben eşimle mesajlaşırken bir kim arkadaşımdan bahsettim dedim ki x beni akşam arıycak diye bana yazmış ki yapma be bak sen çarpık bacaklı xe diye baya gülmüş. Normal bişey mi bu arkadaşım aşırı zayıf bi kız eşimle de öyle görüşmezler ben kızla buluşurum o beni almaya gelir merhaba merhaba bazen o bile olmaz hamileyim acaba ondan mı takıldım bu kadar yoksa normal mi takılmam
Yok ya ben hiç eşimden duymadım bu zamana kadar öyle şeylerya o ama kız için kızışmış gibi iğrenç ötesi bir ifade kullanmıştı yaa eğer aynı şeyden bahsediyorsak
bu daha çok tam manasıyla zevzeklik diğeri ise gerçekten hiç hoş, kabul edilebilecek bir ifade değil ve cinsel içerikli.
Çok farklı yani bence