Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam ilk kez para yatırmıyor eşimin hesabına ama ilk defa anne kızlık numarasını istedi.sanırım ibandan girince kendi hesabı gibi gösterip para kesmesinler diye yaptı.ama neyseki sonunu getiremedi.Adam bildigin gerekli bütün bilgileri almış umarım bişey yapmaz.
Hesabınızı kapatın derim. Gereksiz bir bilgi vermiş eşiniz , anne kızlık soyadı banka çalışanı tarafından güvenlik açısından gerçekten o kişiylemi işlem yapılıyor bunu teyit etmek için istenilir atm den böyle bir işlem yapılamaz.[/QUOTE
sadece 2. Ve 5. Harfini verdi yinede sıkıntı olur mu sizce
Kendi hesabina yatiriyormus gibi gostermek istemisler masraf kesmesin diye. Bi gariplik yok benceEşimin dediğine göre adam hesabın içine giremedi.çünkü anne kızlık soyadından sonra telefon onayı istiyormuş.onu yapmadılar.adam yapamıyorum .normal şekilde göndereyim.para keserlerse kessinler demiş.parayıda yatırmış
Anne kızlık 2.ve 5. Harfine ne gerek var diğerleri birde kimliğin seri numarasını verseymiş yenilerde kalktı daAz önce eşimin arkadaşı aradı.Eşimin hs para yatıracaktı.Atm den kartsız bir şekilde.Eşimde önce tc sini sonra ıban nosunu, sonra müşteri nosunu verdi.onunlada kalmayıp annesinin kızlık soyadını 2.ve 5. Harflerini verdi.harfleri söylemeye başlayınca kaş göz işareti yaptım ama umursamadı.Kapattıktan sonra kızdım oda pişman oldu ama iş işten geçti.Şimdi bu arkadaşı eşimin hesabının içinemi girmiş oldu.canım çok sıkıldı.bilgisi olan yardım edebilir mi ?