Eşimin arkadaşının ablasıyla görüşmek

Orangegreysky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
25.018
En iyi cevaplar
3
80.711
528
Eşimin hiç sevmediğim bir arkadaşı var. Sevmeme sebebim çok patavatsız, yeni tanıştığı insan mı 40 yıllık dostu mu ayırt etmeden davranır, tanıştığı her insan bunu söylüyor. Senin arkadaşın sen elbet iyi bi yanını görmüşsündür deyip görüşüyorum arada denk gelirse.

Neyse. Yeni boşanmış bir ablası varmış. Eşim bugün mesaj attı haftaya bu arkadaşı ve ablasıyla buluşalım diye plan yaptık diye. Ablasını tanıyor musun dedim yoo diyor.

Bana çok garip geldi, abim ablam yok ama olsa da arkadaşımla buluşurken niye abimi götüreyim buluşmaya? Ya da eşime diyorum sen arkadaşınla buluşurken abini götürdün mü hiç bu zamana kadar diye. Kötü niyetlisin, sen benim arkadaşıma imalarda bulunamazsın bilmem ne diye tartıştık.

Sizce abarttım mı yani çocuğa olan ön yargımdan mı acaba garip geldi yoksa garip mi cidden? Eşimin arkadaşlarının sevgilileriyle ya da eşleriyle tanıştım ama abla ne alaka bilemedim kendi de tanımıyorken.

Belki de yeni bosanmis olduğu için kafası dağılsın yeni insanlar tanısın diye düşünüyor olabilir eşinizin arkadaşı.
O yüzden ablasını getiriyordur.
Onun dışında eğer bu arkadaşı hiç sevmiyorsaniz görüşmek zorunda değilsiniz.
Gitmek istemiyorsanız başka bir plan yapın eşiniz sizi zorla dahil etmeye calismamali buna hakki yok .

Kadina değişiklik olsun diye cagirmistirlar.birde erkklerde su var kadin kadinin halinden anlar bosanmis diye belki destek olmak amacli cagirmis olabilir kafasini dağıtsin vs . Yas farki cok mu abla ile aranızda .istemezseniz gitmeyin

Arkadasi plan yapmak istemistir esiniz de sizi öne sürdüyse iste X le plan yapabiliriz gibisinden o da birlikte bir seyler yapalim ablami da cagıririm takiliriz demis olabilir

Belki de yeni bosanmis olduğu için kafası dağılsın yeni insanlar tanısın diye düşünüyor olabilir eşinizin arkadaşı.
O yüzden ablasını getiriyordur.
Onun dışında eğer bu arkadaşı hiç sevmiyorsaniz görüşmek zorunda değilsiniz.
Gitmek istemiyorsanız başka bir plan yapın eşiniz sizi zorla dahil etmeye calismamali buna hakki yok .
Yani evet kafasının dağılmasını istemiş olabilir, ben kendisini sevmediğim için ön yargılı yaklaştım sanırım

Kadina değişiklik olsun diye cagirmistirlar.birde erkklerde su var kadin kadinin halinden anlar bosanmis diye belki destek olmak amacli cagirmis olabilir kafasini dağıtsin vs . Yas farki cok mu abla ile aranızda .istemezseniz gitmeyin
Ne bileyim ben Allah korusun boşansam tanımadığım birinden destek istemezdim ya karşımda 2 tane tanımadığım kişi, garip. Ama haklısınız sebep budur belki de. Bilmiyorum yaşını tam ama tahminim 6-7 yaş vardır aramızda

Ne bileyim ben Allah korusun boşansam tanımadığım birinden destek istemezdim ya karşımda 2 tane tanımadığım kişi, garip. Ama haklısınız sebep budur belki de. Bilmiyorum yaşını tam ama tahminim 6-7 yaş vardır aramızda
Yok bu erkklerin düşüncesizligi onlar oyle kafalarına göre plan yapar .emin ol ablada sonradan öğrendi.

Kısıtlı zamanımı sevmediğim insanlarla geçirmek istemezdim bide yaşlandım galiba yeni insan tanımak kendimi anlatmak istemiyorum ablanın gelmesi çok lüzumsuz geldi
Hani kendisine bi nebze katlanıyorum toplu buluşmalarda. Yine üçümüz buluşsak ona da okeyim ama sevmediğim birini aile boyu neden tanımak isteyeyim bana ne diyorum ben de açıkçası

Benim de kız kardeşim boşanma aşamasında .
Bazen arkadaşlarımla buluşurken onu da götürüyorum. Hem kafası dağılsın hem de değişiklik olsun diye. Hemen art niyet aramayın :)
Sizi sevmediğini bildiğiniz birini çağırır mısınız bu görüşmeye peki? Çünkü bu şahıs biliyor aslında. :) bilmiyorum belki benim eşim inatla beni de sokmuştur araya yapar çünkü

Sizi sevmediğini bildiğiniz birini çağırır mısınız bu görüşmeye peki? Çünkü bu şahıs biliyor aslında. :) bilmiyorum belki benim eşim inatla beni de sokmuştur araya yapar çünkü
Damarına basmak istersem çağırırım ama normal şartlarda çağırmam.

Bilerek sizi kızdırmak için yapmıştır o zaman .

Birincisi hiç ablasını abisini getireni görmemiştim ben, benim de abim ablam yok o yüzden garip gelmişti. Değilmiş demek ki
Ne var ki bunda? İnsanlar buluşmalar yakinlarini getirirler, tanismalar, arkadaşlıklar böyle olmaz mı zaten?
Sevmediğim birinin ailesiyle tanışmak istemiyorum sadece konu buna düştü biraz üsttekinin benim eksikliğim olduğunu öğrendiğimiz için :)

Birincisi hiç ablasını abisini getireni görmemiştim ben, benim de abim ablam yok o yüzden garip gelmişti. Değilmiş demek ki

Sevmediğim birinin ailesiyle tanışmak istemiyorum sadece konu buna düştü biraz üsttekinin benim eksikliğim olduğunu öğrendiğimiz için :)
Ben arkadaşlarımla kardeşlerimi, kuzenlerim tanistirdim hep bazıları bende iyi arkadaş oldu birbiriyle

denildiği gibi benim de aklıma ilk kafasını dağıtması için getireceği geldi. ben muhtemelen tanışırdım, seviyorum yeni arkadaşlıkları fakat o kişiyi sevmediğiniz için haklı da olabilirsiniz ön yargılı yaklaşmada. ama bir görün bakın, baktınız gerçekten hoşlanmadınız abladan da, bir daha görüşmezsiniz.

denildiği gibi benim de aklıma ilk kafasını dağıtması için getireceği geldi. ben muhtemelen tanışırdım, seviyorum yeni arkadaşlıkları fakat o kişiyi sevmediğiniz için haklı da olabilirsiniz ön yargılı yaklaşmada. ama bir görün bakın, baktınız gerçekten hoşlanmadınız abladan da, bir daha görüşmezsiniz.
Evet kendimi tanıyorum çünkü kendisiyle görüşmeye çalışsam da bi yerde ona olan samimiyetsizliğim patlak verecekti, burada verdi :) Öyle yapayım olmadı, haklısınız

Back
X