Takarım ama kimseye ben sana altın takmıştım demem mesela.Sizin düğünümüze birisi altın taktiginda o biri evlendiğinde sizde aynını takmazmisiniz? Bu oyle bir durum işte.
Yoksa görgüsüz olurum.
Böyle yapıyorsam da kimseye gidip altın takmayayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takarım ama kimseye ben sana altın takmıştım demem mesela.Sizin düğünümüze birisi altın taktiginda o biri evlendiğinde sizde aynını takmazmisiniz? Bu oyle bir durum işte.
Tabi canım, en az 6 7 kere geleceğiz, uygun gününüzde davet edin demişiz.Afiyet olsun. Çok güldüm![]()
Üslup o değil efendim. Bizimde gidemediklerimiz oldu takimizi yolladık. Ayrıca şu gün gelin dememize rağmen gelmediler. Bence onlar gelmek istemedikleri için anlık haber ediyorlar.Altın alacağı mı
Daha neler okucam, duycam aceba
Onların yerinde olsam kaç kez gelmek istedik bitürlü müsait olmadınız, alın çeyreğiniz diye whatsappdan size bir çeyrek yollardım![]()
Allah allah. Gelip gelmeyecek lerini yazarım mutlu olursunuz. Evet taktiğin altını istemek en doğal hakkim. Evlenip çocuğa geçim derdine düşünce anlarsınız
Ohhh afiyet olsunTabi canım, en az 6 7 kere geleceğiz, uygun gününüzde davet edin demişiz.
Altın vereceğim yani, bana getirdi.
Biz işin peşine düşmüşüz, o misafir gelmesin diye ırın kırım yapacak.
Bir zahmet evinde çay demleyecek, giderken tatlımı da alacağım zaten.
Buna bile erinenin altınlarını hopp bir güzel yerim arkadaş![]()
+1 bu nedir böyle, insanlığımız nerde kaldı dimi???cok ayıp edıyorsunuz konu sahıbı
hem habıre ertelemıs durmussunuz hemde esınden altın alacagımız var dıye ıstemelere kalkıyorsunuz
ayıp yahu
Allah allah. Gelip gelmeyecek lerini yazarım mutlu olursunuz. Evet taktiğin altını istemek en doğal hakkim. Evlenip çocuğa geçim derdine düşünce anlarsınız
Üslup o değil efendim. Bizimde gidemediklerimiz oldu takimizi yolladık. Ayrıca şu gün gelin dememize rağmen gelmediler. Bence onlar gelmek istemedikleri için anlık haber ediyorlar.
Siz misafire anlikmi gidersiniz yoksa uygun olanı öncesi de haber etmekmiTabi canım, en az 6 7 kere geleceğiz, uygun gününüzde davet edin demişiz.
Altın vereceğim yani, bana getirdi.
Biz işin peşine düşmüşüz, o misafir gelmesin diye ırın kırın yapacak.
Bir zahmet evinde çay demleyecek, giderken tatlımı da alacağım zaten.
Buna bile erinenin altınlarını hopp bir güzel yerim arkadaş![]()
Bir hediye beklentiniz olması normal çeyrek olur yarım olur zıbın olur vs. Normal olmayan geleceğiz diye haber veriyorlar bunu beğenmiyorsunuz. Üstelik arayıp tatlı sert konuşmak istiyorsunuz. Onlar çeyrek takmayabilir belki durumları uygun değil. Belki sonra birşey yapacaklar yani bilemedim.Allah allah. Gelip gelmeyecek lerini yazarım mutlu olursunuz. Evet taktiğin altını istemek en doğal hakkim. Evlenip çocuğa geçim derdine düşünce anlarsınız
Valla keske onlara takmasaydikVermeseler ne yapacaksınız? Zorla mı isteyeceksiniz? Madem bu kadar derdine düşecektiniz, keşke hiç takmasaydınız.