Eşimin arkadasinin bebeğine takılan altin

Sizin düğünümüze birisi altın taktiginda o biri evlendiğinde sizde aynını takmazmisiniz? Bu oyle bir durum işte.
Takarım ama kimseye ben sana altın takmıştım demem mesela.
Yoksa görgüsüz olurum.
Böyle yapıyorsam da kimseye gidip altın takmayayım.

Afiyet olsun. Çok güldüm:KK70:
Tabi canım, en az 6 7 kere geleceğiz, uygun gününüzde davet edin demişiz.
Altın vereceğim yani, bana getirdi.
Biz işin peşine düşmüşüz, o misafir gelmesin diye ırın kırın yapacak.
Bir zahmet evinde çay demleyecek, giderken tatlımı da alacağım zaten.
Buna bile erinenin altınlarını hopp bir güzel yerim arkadaş😂

Altın alacağı mı 😳
Daha neler okucam, duycam aceba
Onların yerinde olsam kaç kez gelmek istedik bitürlü müsait olmadınız, alın çeyreğiniz diye whatsappdan size bir çeyrek yollardım😏
Üslup o değil efendim. Bizimde gidemediklerimiz oldu takimizi yolladık. Ayrıca şu gün gelin dememize rağmen gelmediler. Bence onlar gelmek istemedikleri için anlık haber ediyorlar.

Allah allah. Gelip gelmeyecek lerini yazarım mutlu olursunuz. Evet taktiğin altını istemek en doğal hakkim. Evlenip çocuğa geçim derdine düşünce anlarsınız

Evliyim, 2 çocuğum var
Hiç bir zaman taktığım altınların peşine düşmedim. Not mu tutuyorsunuz kime ne taktığınızı. Ben 2 sene önce kime ne getirdiğimi hatırlamam da.
2 ay bile zor hatırlarım.
Bukadar altın meraklısıysanız çocuğunuzun adına altın hesabı açın her ay altın alın. Gittiğiniz yerlerede ucuzundan bir kıyafet getirin

Biz işin peşine düşmüşüz, o misafir gelmesin diye ırın kırım yapacak.
Ohhh afiyet olsun 😂

İnanamıyorum.
Altın alacağım var nasıl söylerim ne demek!!!
Her yapılanın karşılığı olmak zorunda mı???.
Kaç arkadaşımın, eşimin, dostumun bebeğine evliliklerine altın götürdüm hiç birinin peşine düşmedim. Çünkü insanız durumu olur yada olmaz. Madem bu kadar takı peşine düşüyorsunuz birinci derece akraba dışında kimseye takı takmayın.
Madem bu kadar altınınızın peşine düştünüz açın kabul edemedik ama altınımızı gönderin yazın.
Ayrıca ilk kabul etmeyişinizden sonra sizin arayıp davet etmeniz gerekiyor, adam ikinciye de yazmış gene kabul etmemişsiniz. Adam gene açık kapı bırakmış görüşürüz demiş onu bile eşiniz yanlış anlayıp yarın mı geliyorsunuz yazmış. Görüşürüz yazıldıktan sonra sizin davet etmeniz gerekiyor.

cok ayıp edıyorsunuz konu sahıbı
hem habıre ertelemıs durmussunuz hemde esınden altın alacagımız var dıye ıstemelere kalkıyorsunuz
ayıp yahu
+1 bu nedir böyle, insanlığımız nerde kaldı dimi???
Ben özellikle durumu olmayan insanlara takacağım altının daha iyisini takarım bı eksiklerini gidersinler diye ve asla karşılık beklemem.

Allah allah. Gelip gelmeyecek lerini yazarım mutlu olursunuz. Evet taktiğin altını istemek en doğal hakkim. Evlenip çocuğa geçim derdine düşünce anlarsınız

takmasaydınız.. gözünüzün kaldığı şeyin hayrı olmaz zaten. ikinci çocuğu yapmasaydınız ne olacaktı? telefon edip biz tek çocukta kalmaya karar verdik taktığımız altının birini iade edin mi diyecektiniz?
evliyim 2 çocuğum var kimseye taktığım altında gözüm kalmadı şükür.

Üslup o değil efendim. Bizimde gidemediklerimiz oldu takimizi yolladık. Ayrıca şu gün gelin dememize rağmen gelmediler. Bence onlar gelmek istemedikleri için anlık haber ediyorlar.

sizde altınınıza kavuşmayı bu kadar bekliyorsanız
koyun bi çay , geldiklerinde kusura bakmayın habersiz oldu dersiniz ...

Siz misafire anlikmi
Biz işin peşine düşmüşüz, o misafir gelmesin diye ırın kırın yapacak.
Siz misafire anlikmi gidersiniz yoksa uygun olanı öncesi de haber etmekmi

Bir hediye beklentiniz olması normal çeyrek olur yarım olur zıbın olur vs. Normal olmayan geleceğiz diye haber veriyorlar bunu beğenmiyorsunuz. Üstelik arayıp tatlı sert konuşmak istiyorsunuz. Onlar çeyrek takmayabilir belki durumları uygun değil. Belki sonra birşey yapacaklar yani bilemedim.

Evlenip çocuk sahibi olun anlarsınız demişsiniz ya konu sahibi.evliyim henüz çocuğum yok .doğum yapan arkadaşlara akrabalara yakınlığa göre altın yada hediye götürdüm hep ama çetelesini tutmuyorum .inan ki düğünde bana gelenlerin altında kalmam takarım ama bana altın taktıklarımdan gelmeyen olursa arayıp ima etmeyi bırak lafını bile etmem

Back
X