Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin düğünümüze birisi altın taktiginda o biri evlendiğinde sizde aynını takmazmisiniz? Bu oyle bir durum işte.
Normal olmayan geleceklerini aynı günün akşamı haber etmeleri. Yani akşam 6gibi arayıp bu akşam gelicez demeleri. Ve durumları Cok çok iyi.Bir hediye bekletiniz olması normal çeyrek olur yarım zıbın olur vs. Normal olmayan geleceğiz diye haber veriyorlar bunu beğenmiyorsunuz. Üstelik arayıp tatlı sert konuşmak istiyorsunuz. Onlar çeyrek takmayabilir belki durumları uygun değil. Belki sonra birşey yapacaklar yani bilemedim.
E o zaman kimseye altın takmayın. Takacağınız altınları biriktirin aynı hesap.Valla keske onlara takmasaydik
Ben haber veririm.Siz misafire anlikmi
Siz misafire anlikmi gidersiniz yoksa uygun olanı öncesi de haber etmekmi
Tamam gelsinler koyun bir çay. Yemeğe mi geliyorlar çaya kahveye geliyorlar. Zaten çocuklu ev hoş görürler dağınıklık varsa.Normal olmayan geleceklerini aynı günün akşamı haber etmeleri. Yani akşam 6gibi arayıp bu akşam gelicez demeleri. Ve durumları Cok çok iyi.
madem altın gelcek diye bekliyosunuz dört gözle hemen gelin diyip kabul etseydiniz neden ertelediniz ki yazık dert oldu şimdi altın size...Merhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
Sizce amaçları gelmemekmi? Ve ben bu durumu adamın eşini arayıp altın alacağım olduğunu nasıl tatlı sert söylerim.
Siz bence bir daha hiç bir bebeğe düğüne sünnete kınaya giderken altın takmayın.Bu borç değil gönülden kopan elde olandır. Peşine düşüp arayıp istemek bence tam bir görgüsüzlük
Evet keske önceden haber etseydiler hazırlık kek vs yapardimAy ne kadar çirkin bı dusunce
Altın alacağı olmak nedir bide utanmadan isteyecek misiniz. Onlar hediyedir bı kere aynısını takmak onun görgüsü , ama takmıyorsa istemek daha büyük görgüsüzlük
Bide esin keşke önceden soyleseydniz demesi de biraz ayıp olmuş öyle mi denir