Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İster takar ister Takmaz bu sizi alacaklı yapmaz saçmalığın bu kadarıSizin düğünümüze birisi altın taktiginda o biri evlendiğinde sizde aynını takmazmisiniz? Bu oyle bir durum işte.
Konu sahibi hem karnı doysun istiyor hem pastasi dursun istiyor. Olayı bu. Altını gelsin istiyor ve onun istedigi onun uygun oldugu onun hazır hissettigi gun ve saatte gelsin istiyor. Bi de bu vargelsin de nasil gelirse gelsini de yok.. hem gelecek hem de 3 gun onceden haberli gelecek
![]()
nasıl tatlı sert söylerim.
Ay yapmayın şöyle şeyler yaaMerhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
Sizce amaçları gelmemekmi? Ve ben bu durumu adamın eşini arayıp altın alacağım olduğunu nasıl tatlı sert söylerim.
Anlamadım bebek görmeye gelin diye siz mi haber ettinizMerhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
Sizce amaçları gelmemekmi? Ve ben bu durumu adamın eşini arayıp altın alacağım olduğunu nasıl tatlı sert söylerim.
Vallahi konu sahibi o pijama altını tatlı sert paralar, altını da isterAhahaha insallah gelirler de patikli pijama alti getirirler![]()
Orayı karıştırmayın bence konusahibi borçlu çıkarVallahi utanırım ben hani siz altin takarsaniz gelen kisi baska bir hediye verir insan olarak ben ona altin taktim vs gibi düşünülebilir. Ama tatli sert bizim alacak altimiz var nasıl denilir. Kendini düşürmekten baska bisey değil. Atıyorum size geleceğiz dediler sizde tamam dediniz ama altin değilde kıyafet getirdiler ne diyeceksiniz bizim alacağımız var mi diyeceksiniz.
Düğünlerde bile taktığımız seyler aynen gelmiyor. Birde konu icinde çocuğumuz olunca haber verdik diyrosunuz yani getirin diye dediniz yoksa adamlar zaten duyardı sanirim demesenizde. Vallahi cok garip insanlar var gerçekten , yalniz siz ceyrek takarken bugünkü fiyat bir miydi aradaki farkı isteyin fazlaysa
Iki konuda da haksizsiniz altını size zorla taktirmadı kimse oyle değil mi ?
2 defa gelicez demişler reddetmissiniz
Daha ne olsun ara birde altınımı verin de tam olsun .