Eşimin arkadaşlarinin eşleri beni dışlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyisi canim bende eşimle erkeklerle bazen sohbet ediyorum ama onlar bazen ayrılıyor gruptan sigara içmek için filan resmen sap gibi kalıyorum ortamda en son buluştuğumuzda o kadar sinir oldum ki o kız bizi evine davet etmişti benle diğer yeni kızı işte diğer arkadaşa anlatıyor ama beni kastetmiyor atıyorum diyor ki ben geçen ayseleri iftara çağırdım işte geldiler söyle oldu böyle oldu hemen yanlarında bende varım hiç beni kalmıyor lafın içine sadece onları davet etmiş gibi anlatıyor
Ay bizi de evine çağırıp kovmaktan beter etmişti eşimde ağzını açamamıştı o kadar sinir olmuştum ki o lafları yiyip hala orada oturmak...
Bir de takıntılı bana gelmiş diyor ki ay bende 50 kiloyum bak benden zayıf değilmişsin. Sonra uzun masanın taa öteki ucundaki kocasına bağırıyor restoranın içinde. Kocammm.. bak Red de 50 kiloymusss..
Sanırsın evde oturup karı koca beni konuşuyor pislikler.

Ay bizi de evine çağırıp kovmaktan beter etmişti eşimde ağzını açamamıştı o kadar sinir olmuştum ki o lafları yiyip hala orada oturmak...
Bir de takıntılı bana gelmiş diyor ki ay bende 50 kiloyum bak benden zayıf değilmişsin. Sonra uzun masanın taa öteki ucundaki kocasına bağırıyor restoranın içinde. Kocammm.. bak Red de 50 kiloymusss..
Hareketlere bak ya ucuzluk akıyor resmen benim anlamadığım bir de böylelerine insanlar da prim veriyor onlarda kendilerini bisey sanıyorlar

Deli galiba.

Hareketlere bak ya ucuzluk akıyor resmen benim anlamadığım bir de böylelerine insanlar da prim veriyor onlarda kendilerini bisey sanıyorlar
Kesinlikle ses cikartilmadikca abartıyorsun en iyisi uzak kalmak. İnsanın görmediği duymadığı rahatsız etmez.
Galibasi fazla katip bildiğin deli ay.
İnsanın aklı almıyor niye anlaşıp sende ekstra dostluk oluşturmayasın ki demi?
Simdi bizim yakınımızda taşıdılar çocukların yaşları yakın birbirimize mutlu zaman geçirmek varken yuzyuze bile bakmıyoruz.
Ama başka bir arkadaşı daha var gece birbirimizde kalacağız neredeyse . Demek ki sorun ben de değil onda. Zaten kadının kendi eşi bile diyormuş 'siz sadece çocuklarınızla uğraşıyorsunuz ben bir de üstüne karımla ugrasiyorum'diye.
Benim eşim kursa bu cümleyi çok üzülürüm. Kendi kocası katlanamıyorum ben niye katlaniyim ki.

Kesinlikle ses cikartilmadikca abartıyorsun en iyisi uzak kalmak. İnsanın görmediği duymadığı rahatsız etmez.

Galibasi fazla katip bildiğin deli ay.
İnsanın aklı almıyor niye anlaşıp sende ekstra dostluk oluşturmayasın ki demi?
Simdi bizim yakınımızda taşıdılar çocukların yaşları yakın birbirimize mutlu zaman geçirmek varken yuzyuze bile bakmıyoruz.
Ama başka bir arkadaşı daha var gece birbirimizde kalacağız neredeyse . Demek ki sorun ben de değil onda. Zaten kadının kendi eşi bile diyormuş 'siz sadece çocuklarınızla uğraşıyorsunuz ben bir de üstüne karımla ugrasiyorum'diye.
Benim eşim kursa bu cümleyi çok üzülürüm. Kendi kocası katlanamıyorum ben niye katlaniyim ki.
Eski işyerinde vardı böyle nedensiz takık bir tip, bir gün bir sebepten tartışma çıktı, ne varsa döktü içinde, beni aşağı görüyormuş kendince narin popom, benden iş öğrenmek koymuş epey ona. Ondan kinlenmiş. Bu kadar kara bir kalple nasıl yaşıyorlar ben bile şaşıyorum, ki bana kötü derler. 🎃

Eski işyerinde vardı böyle nedensiz takık bir tip, bir gün bir sebepten tartışma çıktı, ne varsa döktü içinde, beni aşağı görüyormuş kendince narin popom, benden iş öğrenmek koymuş epey ona. Ondan kinlenmiş. Bu kadar kara bir kalple nasıl yaşıyorlar ben bile şaşıyorum, ki bana kötü derler. 🎃
Ay öyle yaşamakta çok zor düşünsene herkes de bir problem bul üzerine düşün kiskan hahah :D

Valla bilmiyorum ki canım anlamadım kıskanıyor mu hoslanmadi mi esimi sevmiyor ondan mı bana öyle davranıyor çözemedim gitti en başından beri böyle hataketleri bana karşı çok rahatsız edici bakıyorum diğerlerine öyle değil kınama geldi diğer kızlar geldi örtüler o uzaktan el sallıyor diğer arkadaşın düğününde sahnede
N inmedi benimkin de hiç görünmeyecek bir köşeye geçip öyle izledi ve bunlar olduğu da beni tanimiyordu bile sadece bir kere görüştük diğer arkadaşın düğününe gittik oynamaya kalktık resmen beni yönlendirmeye çalışıyor sen söyle gece böyle geç işte karşımda dur o kadar sabrettim ki yani sonunda aynı ortama denk gelirsem surekli kavga cikaricam o olacak
Bence artık onu kafaya takmayın siz kendi eğlencenize bakın dünya onun etrafında dönmüyor kendinizi ona sevdirmeye de çalışmayın.

Enerjinizi bu insanlara harcamayın. Haklarında düşünmek bile vakit kaybı. Zamanınızı size değer veren insanlara, kendinize ayırın. Siz değerlisiniz.

Sana kim kötü diyor çıksın karşıma :)

Merhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?
Böyle birini takmaya bile değmez gorusmeyin bidaha ne canınızı sıkıyor sunuz

Bende kadınlı bulusamalara gitmeyeceğim artık eşim de mecbur gidemeyecek sadece erkekli buluşunca gider hafta sonu düğün var mesela mecbur gideceğiz ama bu sefer öyle kendimi muhabbete sokmaya filan çalışmayacagim öyle başka şeylerle ilgileneceğim hakkında ne düşünürse düşünsünler zaten son görüşüm sayılır düğün sonrası muhtemelen bir yere gitmek isteyecekler ben bir bahane uydurup gitmicem eşimle döneriz hem onlarda anlasın nasılsa diğerleri de bariz orta da görüyor benim dislandigimi bence erkekler bile farkında
Bn sizin yerinizde olsam, dıslandığımı gördüğü halde ses etmeyen ve üç maymunu oynayan bir kişinin düğününe gitmem. Neticede varlığınız da yokluğunuz da bir onlar için, gidipte ne kendimi yorarım ne de kendimi o durumun içerisine sokarım. Onların size saygısı yoksa sizin kendinize saygınız olsun. Kendinizi kötü hissettiginiz bir ortamda hiç kimse ( kocanız da dahil) için bulunmayın!

üf neydi bir dizi vardı, biri ölüyor dizinin sonuna kadar öleni anlamaya çalışıyorduk katili bulmaya çalışıyorduk, sarmaşık diye bir yerde oturuyorlardı. Kendilerine o sarmaşık gibi bir ortam kurmuşlar akıllarınca. Bunlara katlanmak zorunda değilsiniz

Bn sizin yerinizde olsam, dıslandığımı gördüğü halde ses etmeyen ve üç maymunu oynayan bir kişinin düğününe gitmem. Neticede varlığınız da yokluğunuz da bir onlar için, gidipte ne kendimi yorarım ne de kendimi o durumun içerisine sokarım. Onların size saygısı yoksa sizin kendinize saygınız olsun. Kendinizi kötü hissettiginiz bir ortamda hiç kimse ( kocanız da dahil) için bulunmayın!
Ben bu düğüne kocam için değilde kendim için gideceğim güzel bir elbise giyip makyaj yapıp ama bu sefer her zaman olduğu gibi onların sohbetine zorla dahil olmaya çalışan zorla gülümseyen biri olmayacağım bir kenarda oturup hiç bir şekilde sohbetlerine dahil olmadan eşimle konuşur ya da telefonla ilgilenirim çok uzun durmam zaten muhtemelen onlar düğün sonrası birseyler yapmak isteyecek benim daha önemli işlerim var maalesef katılamayacağım deyip ayrılacağım ve bu onların ortamına son girişim olucak

Bence eşinizin eski sevgilisi bunların yakın arkadaşıymış ve onu seviyorlarmış. Sizi kabullenmekte zorlanıyor gibiler

Ben bu düğüne kocam için değilde kendim için gideceğim güzel bir elbise giyip makyaj yapıp ama bu sefer her zaman olduğu gibi onların sohbetine zorla dahil olmaya çalışan zorla gülümseyen biri olmayacağım bir kenarda oturup hiç bir şekilde sohbetlerine dahil olmadan eşimle konuşur ya da telefonla ilgilenirim çok uzun durmam zaten muhtemelen onlar düğün sonrası birseyler yapmak isteyecek benim daha önemli işlerim var maalesef katılamayacağım deyip ayrılacağım ve bu onların ortamına son girişim olucak
"Show must go on" diyorsunuz anladım 😆 hatta mümkünde Queen'in bu şarkısıyla giriş yapın salona :KK49:

Bende başlarda öyle sanıyordum ama bir kaç davranışlarını gördüm mesela o eskiden beri içlerinde olan kız ben konuşmaya başlayınca telefonuyla ilgileniyor ve benimle hiç göz teması kurmuyor evime geldiğinde de bile hep telefonla uğraştı sonra diğerini evine gittik mesela orda hiç öyle değildi hatta ev sahibi kıza diyor ki aslında biz çok yakınız gidip gelebiliriz birbirimize o kız da bisey demedi ve ilk tanıştığımızda birlikte düğüne gittik içlerinden biri yeni doğum yaptı bebek emziriyor garsonlar pasta dağıtırken o masada yoktu oynuyordu pasta vermediler o yüzden sonra garsonu gördü seslendi garsonda önünden geçmedi duymadı bana diyor ki sen mi getirme dedin dedi böyle kötü kötü bakarak sonra diğer arkadaşını da alıp oynamaya çıktılar ve beni hiç cagirmadilar ben grupta yeniyim beni alıştırmak yerine daha çok disliyorlar bunların üzerine sence ben mi yanlış düşünüyorum.
Ay başlarım milletin haline tavrına. Gitmeyin mutsuz olduğunuz ortama bence de

Aaaa o zaman başka birini eşinize ayarlamak istediler de ondan kuyruk acıları mı var acaba
Hic aklımdan böyle bisey geçmedi olabilir mi ki benim eşim dürüsttür öyle bisey olsa söylerdi daha önceki 2 sevgilisini biliyorum bunların çevreden değil bambaşka birileri ve bunlarla hiç tanistirmamjs zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X