Eşimin arkadaşlarinin eşleri beni dışlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla böyle bir ortam benim daha çok hoşuma gider.Çekemedikler bir şey var derim😅😅Çok da şee yapmayın..Umursamaz davranın.İstemiyorsanız görüşmeyin..

Eski işyerinde vardı böyle nedensiz takık bir tip, bir gün bir sebepten tartışma çıktı, ne varsa döktü içinde, beni aşağı görüyormuş kendince narin popom, benden iş öğrenmek koymuş epey ona. Ondan kinlenmiş. Bu kadar kara bir kalple nasıl yaşıyorlar ben bile şaşıyorum, ki bana kötü derler. 🎃
Ahaha Katip ya narin popom ne çok güldüm ahagsf🤣🤣🤣

Sizi anlıyorum benzerini ben de yaşadım, aynı iyi niyetle bir süre eşim hatırına devam edeyim dedim fakat o kısa süreç bile bugün hala midemi bulandırır. Bugün sadece eşimin arkadaşlarıyla teke tek görüşürüm, başka şehirlerde yolumuzun üstündeyse bile evlerine uğramam, ben sizden farklı olarak eşimle sevgili olduğumuz dönem bir kaç saygısızlık da görmüştüm (üstü kapalı). Ben eşime anlattım, durumumu konuştum ve konu kapandı. Bence siz de görüşmeyin, çok mide bulandırıcı bir durum. Zaten bu tip insanların davranışları nezaket sınırlarının da ötesinde oluyor, anlaşılacak bir yanı yok. Kimseye muhtaç değilsiniz, evlendiniz diye sizi basit nezaket kurallarından yoksun davranan insanlarla aynı ortamda olma zorunluluğunuz yok. Sizden belki farklı olarak ben eşimle konuşurken onun da artık o insanların eşlerine karşı bunu bilerek yaklaşmasını istemiştim, çünkü benim kafa yapıma göre "seni çok seviyorum, ama dur karını insan yerine koymayayım" diye bir tutum yoktur. Eşim çok değerliyse o halde yanındaki insan da ondan kaynaklı saygıyı hak eder. Biz bu konuda eşimle hemfikiriz, o nedenle bu insanları kayıp olarak görmüyoruz.

Sizi anlıyorum benzerini ben de yaşadım, aynı iyi niyetle bir süre eşim hatırına devam edeyim dedim fakat o kısa süreç bile bugün hala midemi bulandırır. Bugün sadece eşimin arkadaşlarıyla teke tek görüşürüm, başka şehirlerde yolumuzun üstündeyse bile evlerine uğramam, ben sizden farklı olarak eşimle sevgili olduğumuz dönem bir kaç saygısızlık da görmüştüm (üstü kapalı). Ben eşime anlattım, durumumu konuştum ve konu kapandı. Bence siz de görüşmeyin, çok mide bulandırıcı bir durum. Zaten bu tip insanların davranışları nezaket sınırlarının da ötesinde oluyor, anlaşılacak bir yanı yok. Kimseye muhtaç değilsiniz, evlendiniz diye sizi basit nezaket kurallarından yoksun davranan insanlarla aynı ortamda olma zorunluluğunuz yok. Sizden belki farklı olarak ben eşimle konuşurken onun da artık o insanların eşlerine karşı bunu bilerek yaklaşmasını istemiştim, çünkü benim kafa yapıma göre "seni çok seviyorum, ama dur karını insan yerine koymayayım" diye bir tutum yoktur. Eşim çok değerliyse o halde yanındaki insan da ondan kaynaklı saygıyı hak eder. Biz bu konuda eşimle hemfikiriz, o nedenle bu insanları kayıp olarak görmüyoruz.
Aynen öyle çok doğru yazdiklariniz bana hiç birsey katmayan sadece ortamda bana kötü hissettiren inşalarla görüşmemin hiç bir anlamı yok ben eşimden daha farklı bir tutum beklerdim mesela ben ona bunları anlattığımda benim karımın yok sayıldığı ortamda benimde işim yok daha da gitmeyiz bende arama mesafe koyarım az görüşürüm erkeklerle demesini beklerdim ama o biraz tepkisiz kaldı tamam daha gitmeyiz dedi çıktı işin içinden inanın ben bu durumu ilk evlendiğim ay onlardan birinin düğününe gittik orda da yaşadım eşimde dahil olmaknuzere çıkıp sahnede oynadılar ben yalnız kaldım tamam ben oynamayı sevmem ama en azından teklif edebilirlerdi ve benim dislandigimi bunu yapan kızın eside görüyor illaki çünkü anlaşılmayacak gibi değil esinj uyara bilir ben toplu bir şekilde üç maymunu oynadıklarını düşünüyorum belki ben sessiz kaldım ortama ayak uyduramadjm öyle bakıyorlar olaya ama daha kılımı bile kıpırdatmam bunlar için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X