Eşimin aşırı romantik ve ilgi meraklısı olması...

bu haliyle her sey yolunda gibi gorunuyor, ekstra cabaya, fedakarliga gerek yok.
not: evlispor

Evliliğin getirdiği sorumluluklar illa ki zordur, ama ikimizde birbirimize fazlasıyla her konuda destek olduk maddi manevi. Ailelerimizin , dostlarımızın desteği çok oldu bize. Gelecekte ne olur bilemem ama ben elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.insAllah yapabilirim:)

Üniversitede halen okurken mi evlendiniz? Yani aileleriniz vs de onayladı? Bu arada hem öğrenci olup evi nasıl gecindiriyorsunuz? Özel değilse öğrenmek istedim.Sasirdim çünkü çok.
Evet, evlilik ailelerden gizli yapılmadığına göre:)
Şimdilik biraz benim ailem biraz onun ailesi vs. Ve eşimde çalışıyor bu şekilde geçinmeye çalışıyoruz.

İçinizden geldiği gibi davranın.Olmadığınız biri gibi davranmak çok yorucu.Bir süre sonra evlilikte taşlar yerine oturur.

Benim aklıma romantizm denince sadece mum geliyor.Şimdi mum yaksam,masa hazırlasam eşim eve gelince ne oldu,elektrikler mi kesildi diye sorar.
Somut bir örnek verebilir misiniz? Çok oturmadı benim kafamda tam olarak neyden rahatsız olduğunuz
Daha ayrıntılı yazsa daha çok fikir verilebilir.

evli hanimlardan tavsiye istemissin, o zaman vereyim.

24 yasinda yeni evli bir erkek cok soguksun, ilgilenmiyorsun diye trip atiyorsa muhtemelen yeterince sevisgen bir birey degilsin :) adam muhtemelen cilgin atmak istiyor ama sen frenliyorsun. bunlar iki dakkada ogrenilecek seyler degil ama henuz gencken birbirinize vakit ayirin, sevismeyi vs ogrenin, illa finish cizgisine odaklanmaniz gerekmiyor :))

Somut bir örnek verebilir misiniz? Çok oturmadı benim kafamda tam olarak neyden rahatsız olduğunuz
Mesele sürpriz yapmak istiyorum ama hep elime yüzüme bulaştırırım , çoğu kez mahcup oluyorum. Mesela eşim şehir dışına çıktı iki gün önce eğitim kampı için. Gitmeden önce beraber dışarda gezdik , eğlendik onun arkadaşlarının geleceği yerde bıraktıktan sonra beni aradı dedi ki sana daha arabanın gelmesine yarım saat var dedim sen hiç oralı olmadın hemen gittin ,keşke biraz kalsaydın, gittikten sonrada hiç arkana bakmadın, sana söyleyecek oldum ama bu sefer senden bekledim dedi. Ben ise bu kadar düşünemem ki bunun gibi hep ufak şeyler oluyor ve bazen ben kendimi ifade edememekten üzülüyorum. Kardeşim biraz bizimle kalmıştı bana dedi ki sen bu çocuğa neden iyi davranmıyorsun dedi bu da biraz dokundu bana maalesef

Bir süre sonra eşinizde bu hallerini devam ettiremez. Önemli olan olduğunuz gibi birbirinizi kabul etmek ve sevmek

Yarım saat bekleseydiniz.Giderken seni seviyorum demenizi beklemiştir.Ben sizi anladım.İki sevgili telefonda konuşurken tam telefonlar kapatılacağı zaman iki tarafta önce sen kapat der.Siz çat diye kapatan tarafsınız.Zamanla birbirinize uyum sağlarsınız.Sadece biraz özenli davranın.

Kardeşinizle kavga mı ettiniz?Niye böyle düşündü.

Aslında gereksiz bir utangaçlığım var ama kendimi kasmamaya çalışıyorum, ikimizde de sorun olduğunu düşünmüyorum bu konuda, olsa zaten bu konuyu açardık birbirimize ama illaki eksik noktalarımız vardır bu konuda onu zamanla tecrübe ederiz inşAllah.

O sizin eşiniz.Utangaçlığı bir kenara bırakırsınız zamanla.
Süpriz kolay.+18 konularına gitmek istemiyorum.:)

Hayır kavga etmedik, eşimle kardeşimin arası çok iyidir.Ben kardeşim ve eşim kahvaltı ederken eşimle güncel bir konu hakkında konuşurken ben biraz fazla yükselmiştim, kardeşim de dahildi ve eşim evden çıktıktan sora kardeşim dedi ki ya bu çocuk sana bakarken gülüyor sen ise yok bilmem siyaseti yok bilmem şu bu derken fazla ağır davranıyorsun biraz nazik ve kibar ol demişti bana

Kardeşiniz alındı mı?
Bana biraz olayları çok ciddiye alıyormuşsunuz izlenimi verdiniz.Halbuki üçünüz şakalaşıp,gülerek kahvaltı edebilirdiniz.Biraz kendinizi rahat bıraksanız.

Sizin biraz düşünceli olmanız gerek bence, kalan kısmı zamanla oturur da.
Arabanın kalkmasına yarım saat varsa bekleyeyim mi seninle diye sorarsın en azından. Bu romantiklik değil düz insanlık.

Kardeşiniz alındı mı?
Bana biraz olayları çok ciddiye alıyormuşsunuz izlenimi verdiniz.Halbuki üçünüz şakalaşıp,gülerek kahvaltı edebilirdiniz.Biraz kendinizi rahat bıraksanız.
Yok hayır alınmadı, alınacak bir durum yoktu
Sadece eniştesine yani eşime daha iyi davranmam gerektiğini söyledi. Ben bazen kendimi bir konuya kaptırdım mi artık hiç gözüm görmez kimseyi , görende mecliste savunma konuşması yapıyorum sanır maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…