- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
- Konu Sahibi nutellaa32
-
Sadece bagirmakla kaliyo ve susuyo siddet hic olmadi annesinin gordugu siddetten sonra aglamasina sahit oldugu icin o kadar ileri gitmiyo. Ama o sinirlilik o gergin ortam yerlesmis onun kisiligine etkilemis cok belli. Evde hep gergin degiliz sadece biseye kizarsa geriliyo ama fazla isteSonra siniri geçmeyince napıyor? Şiddet var mı ?
Küfür, hakaret ve sürekli evin içerisindeki gergin hava insanın psikolojisini bozar.
Kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Ezdirdikçe kendinize saygınızı özgüveninizi yitirirsiniz. Yazık değil mi size?
Öyle adama onun dilinden karşılık verilir, anlarsa tabii.
Bence adamın sakin zamanında konuşun. Bu öfkenin sinirin sizi yıprattığını kırdığını söyleyin. Öfke kontrolü için destek almasını sağlayın. Hayatınız daha kolay olur inanın...Sadece bagirmakla kaliyo ve susuyo siddet hic olmadi annesinin gordugu siddetten sonra aglamasina sahit oldugu icin o kadar ileri gitmiyo. Ama o sinirlilik o gergin ortam yerlesmis onun kisiligine etkilemis cok belli. Evde hep gergin degiliz sadece biseye kizarsa geriliyo ama fazla istezaten psikolojimden emin degilim ki. Kendimi biraz geri ceksem iyi olacak belki de. Sagolun yardiminiz icin.
3.5 yillik evliyim sorunum esimin fazla sinirli olmasi. Buyuk bir sorunumuz yok esimle işinde gücünde sorumluluk sahibi biri ev hayatini seven biri ama iste cok sinirli. Hemen birden parlayip bagirmasina ve küfür etmesine cok üzülüyorum. Az once mesaj attim canim supurgemiz bozuldu aksam annemden supurgesini alir misin dedim annem cok yakin oturuyor yola cikaracak zaten ama beni arayip bagirdi o cocuk her gun oynarsa bozulur tabi beni arama supurge bozuldu diye elinle temizle bilmem neyin evini dedi kufur etti yani yazamiyorum tabi o kismi. Bu ve bunun gibi seyler hemen bi kufur bi hakaret ediyo anlayacaginiz. Daha once konustum uzuldugumu soyledim ama ise yaramiyo. Zaten hamileyim iyice hassaslastim en ufak biseyine agliyorum buna da agladim biliyorum belki aglanacak bisey degil ama tutamadim kendimi ne yapsam da en azindan biraz torpulense bu siniri arkadaslar yardim edin lütfen
muhtemelen susuyor, şiddet uygulamasından korktuğu için.Sen ne diyorsun o boyle kufur edip sana bagirdiginda. Ne bicim konusuyosun agzini topla! Ya da ne biliyim bisey demiyo musun
3.5 yillik evliyim sorunum esimin fazla sinirli olmasi. Buyuk bir sorunumuz yok esimle işinde gücünde sorumluluk sahibi biri ev hayatini seven biri ama iste cok sinirli. Hemen birden parlayip bagirmasina ve küfür etmesine cok üzülüyorum. Az once mesaj attim canim supurgemiz bozuldu aksam annemden supurgesini alir misin dedim annem cok yakin oturuyor yola cikaracak zaten ama beni arayip bagirdi o cocuk her gun oynarsa bozulur tabi beni arama supurge bozuldu diye elinle temizle bilmem neyin evini dedi kufur etti yani yazamiyorum tabi o kismi. Bu ve bunun gibi seyler hemen bi kufur bi hakaret ediyo anlayacaginiz. Daha once konustum uzuldugumu soyledim ama ise yaramiyo. Zaten hamileyim iyice hassaslastim en ufak biseyine agliyorum buna da agladim biliyorum belki aglanacak bisey degil ama tutamadim kendimi ne yapsam da en azindan biraz torpulense bu siniri arkadaslar yardim edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?