Eşimin askerliği uzayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amacım sizi yalancı çıkarmak linç etmek tü pis kaka demek değil beni yanlış yorumlama, sadece gerçek ve doğru bilgiye ulaş çünkü uzağında olan biri için endişe duyuyorsun HAKLISIN.
Ama o onlem bu önlem yok deyince bilmeyen bir insan burayı okuyunca yanlış anlar. Ve yüce bir kurumun adını kötü andırır.
Tekrardan diyorum Allah kavuştursun
Inşallah bu hastalık sadece ülkemizden değil tüm dünyadan uzaklassin diliyorum.
Kendine çok iyi bak Arkadaşım için rahat olsun rabbim sagliklica kavuştursun

Erkek arkadasim askerde. Kac tane korona cikiyo
Kaç tane?
Karantinada mı erkek arkadaşınız?
Yapmayın Allah aşkına ülkenin en iyi bakılan evlatları onlar.
Bilmesem inanacağım da, yemekleri bile günlük kalori ihtiyacına göre ayarlanan, her türlü vitamini proteini hesap edilen, vatan evlatları onlar.
Sizden benden daha iyiler buna inanın.
Sizlere sevgilileriniz, eşleriniz naz niyaz yapıyor ama durum öyle değil.
Bu ülkede her şey çökebilir tsk asla.

Hapistekileri cikardilar askerleri tutuyorlar bu mu mantik? Askerleri sag salim evlerine teslim edecek imkanlari mi yok? salgini bahane etmesinler. Safak sayan askerin psikolojisini dusunen yok. hirsizlar evlerine! izin bile kullanmayan askerler kogusunda!

Kâle alıp cevap bile vermedim sende yorma kendini...

yemekler cok mu mukemmel?

Askeriye bir ara carting şirketleri ile anlaşma yaşadı şuan ise denetlemede.
Demissiniz.
Tüm askeriye bosaltilsin
Hatta bence corona bitene kadar askerlik yasaklansın

Yani açık olayım virüsün kol gezdiği dışarda olmasındansa en güvenli olan yerde kalmasını tercih ederim..

Askeriye mantığıyla çok doğru bir karar. Sonuçta onlar çıkınca yerine başkaları gelecek ve onlarda hastalık var mı bilemezler. Benim eşim asker 25 gündür görev yapmadığı halde izolasyonda kalıyorlar sizin en azından bir ay demişler bizimkilerin ne zaman eve dönecekleri belirsiz. Ama askeriye psikolojine bakmaz mantıklı olana bakar. Ne yapalım mecbur bekleyeceğiz inşallah bir ay sonra virüsün etkileri azalır da eşlerimize kavuşuruz

bence ülkede ilk vaka görülmesiyle beraber askerlerin en azından bir kısmı terhis edilmeliydi. benim erkek arkadaşım da askerde ve acemi birliğindeki koşullarıyla şu anki koşulları, aynı şehir sınırında olmasına rağmen inanılmaz farklı . içeri giriş çıkışları devam eden komutanlar ve diğer personel nedeniyle onlarda da salgının başlaması an meselesi, eğer çoktan başlamadıysa. ancak şu andan itibaren erken terhisin doğru bir karar olduğundan emin değilim, hatta dışarı çıksa çalışmak zorunda olacak olanlar için kötü bir karar bile olur. görece izole ve en azından dışarı çıkıp temiz hava alabileceği, iki ağaç görebileceği bir yerde diye olumlu düşünüyorum. modern dünyanın bu düzeyde karşılaştığı ve elinin ayağının dolaştığı bir durumda, şimdilik alınan karar aslında çoğunluğun lehine, her ne kadar ben de erkek arkadaşımı çok özlemiş olsam da.

duyunca ben de sinir oldum, adam terhis olacağına sevinirken askerlik uzuyor tam çıldırmalık..çmegayet rahat salıyorlar askerlerden de rahatsızlığı olan varsa test edilip gerekirse o birliğe karantina uygulanıp diğerleri salınmalı. İnşallah onaylanmaz

Aslında askeri göndermekten çok yerlerine yeni asker almaktan çekiniyorlar içeri virüs taşınır diye ama taşıyacak pek çok insan var. İçeri giriş çıkışlar kapanmadığı müddetçe çok da mantıklı değil tek başına. Bulaş oranı çok yüksek. Sağlık çalışanları önlemleri %100 alsalar bile pozitif oluyorlar o kadar maske koruyucu kıyafete rağmen. En önemlisi izolasyon. Ama hala görüşme aşamasında. Umarım en doğru kararlar alınır hayırlısıyla.

bak sinir
canım gerekirse yerlerine asker almasınlar hazirana kadar ne olacak ki ? sonuçta tüm dünyada hızla devam eden bir felaket yaşanıyor, çok şükür mesleği askerlik olan profesyonel askerlerimiz var savaşta olmadığımıza göre onlar yeter diye düşünüyorum

Erlerin calistigi yerler var herkesin isi ayrı rütbeliler sadece savas zamani calismiyor goreve gidiyorlar su anda bile

Samsunda erkek arkadaşım. Onun koğuşunda değil ama 2 tane koğuşta pozitif çıkmış. O koğuşları kyk yurduna karantinaya almışlar. Işlerini bilemiyoruz tabi tam ama insallah dediginiz gibidir.

Bilmeden konuşmak ve cahilliğin böylesi şaşkınlık içerisindeyim doğrusu

Eşiniz rütbeli olduğu için böyle biliyorsunuzdur :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…