Amacım sizi yalancı çıkarmak linç etmek tü pis kaka demek değil beni yanlış yorumlama, sadece gerçek ve doğru bilgiye ulaş çünkü uzağında olan biri için endişe duyuyorsun HAKLISIN.Pekala daha önce gerekli başvuruyu yapmıştım. Şimdi yeni öğrendiğim önlemlere başvurumu yeniden yapacağım zaten. Kkdan bir şey yapamayacağımı biliyorum. İlla bu önlemler alınıyor dediğiniz için alınmıyor dedim sadece. teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için.
Kaç tane?Erkek arkadasim askerde. Kac tane korona cikiyo
Kâle alıp cevap bile vermedim sende yorma kendini...Kaç tane?
Karantinada mı erkek arkadaşınız?
Yapmayın Allah aşkına ülkenin en iyi bakılan evlatları onlar.
Bilmesem inanacağım da, yemekleri bile günlük kalori ihtiyacına göre ayarlanan, her türlü vitamini proteini hesap edilen, vatan evlatları onlar.
Sizden benden daha iyiler buna inanın.
Sizlere sevgilileriniz, eşleriniz naz niyaz yapıyor ama durum öyle değil.
Bu ülkede her şey çökebilir tsk asla.
yemekler cok mu mukemmel?Kaç tane?
Bilmesem inanacağım da, yemekleri bile günlük kalori ihtiyacına göre ayarlanan, her türlü vitamini proteini hesap edilen, vatan evlatları onlar.
Askeriye bir ara carting şirketleri ile anlaşma yaşadı şuan ise denetlemede.yemekler cok mu mukemmel?
Bilecik’te gıda zehirlenmesi nedeniyle 12 asker hastanelik oldu
Bilecik’te akşam yemeği sonrası rahatsızlanan 12 asker Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.www.internethaber.com
Demissiniz.Hapistekileri cikardilar askerleri tutuyorlar bu mu mantik? Askerleri sag salim evlerine teslim edecek imkanlari mi yok? salgini bahane etmesinler. Safak sayan askerin psikolojisini dusunen yok. hirsizlar evlerine! izin bile kullanmayan askerler kogusunda!
Benim kocamin birliginde uzum hosafi ve ekmek veriyolar buna ne diceksinAskeriye bir ara carting şirketleri ile anlaşma yaşadı şuan ise denetlemede.
Demissiniz.
Tüm askeriye bosaltilsin
Hatta bence corona bitene kadar askerlik yasaklansın
Nöbetçi olmayana yemek yok anca üzüm hoşafıBenim kocamin birliginde uzum hosafi ve ekmek veriyolar buna ne diceksin
Saka bir yanada geçici sure askerde olanlarin sikayet etmesi komik cunku omur boyu orda olanlar var.Nöbetçi olmayana yemek yok anca üzüm hoşafı
duyunca ben de sinir oldum, adam terhis olacağına sevinirken askerlik uzuyor tam çıldırmalık..çmegayet rahat salıyorlar askerlerden de rahatsızlığı olan varsa test edilip gerekirse o birliğe karantina uygulanıp diğerleri salınmalı. İnşallah onaylanmazDaha başkanın onayından geçmedi ama 1 ay uzatılması planlanıyor. Hulusi akar açıklama yaptı üzerinde çalışıyoruz diye. Askerde hiç bir önlem alınmamışken, komutanlar kışlaya girip çıkarken, 10 kişilik daracık koğuşlarda alt alta üst üste yatan askerlerin sosyal mesafe ve izolasyon kurallarına uyulmazken alınması düşünülen tek önlem askerliğin uzaması oldu. Dünden beri nerede oturduğumu nerede yattığını bilmiyorum. Sizlerle paylaşmak istedim. Dualarınızı bekliyorum. Sağ sağlim evlerine ulaşsın askerlerimiz.
Aslında askeri göndermekten çok yerlerine yeni asker almaktan çekiniyorlar içeri virüs taşınır diye ama taşıyacak pek çok insan var. İçeri giriş çıkışlar kapanmadığı müddetçe çok da mantıklı değil tek başına. Bulaş oranı çok yüksek. Sağlık çalışanları önlemleri %100 alsalar bile pozitif oluyorlar o kadar maske koruyucu kıyafete rağmen. En önemlisi izolasyon. Ama hala görüşme aşamasında. Umarım en doğru kararlar alınır hayırlısıyla.duyunca ben de sinir oldum, adam terhis olacağına sevinirken askerlik uzuyor tam çıldırmalık..çmegayet rahat salıyorlar askerlerden de rahatsızlığı olan varsa test edilip gerekirse o birliğe karantina uygulanıp diğerleri salınmalı. İnşallah onaylanmaz
canım gerekirse yerlerine asker almasınlar hazirana kadar ne olacak ki ? sonuçta tüm dünyada hızla devam eden bir felaket yaşanıyor, çok şükür mesleği askerlik olan profesyonel askerlerimiz var savaşta olmadığımıza göre onlar yeter diye düşünüyorumAslında askeri göndermekten çok yerlerine yeni asker almaktan çekiniyorlar içeri virüs taşınır diye ama taşıyacak pek çok insan var. İçeri giriş çıkışlar kapanmadığı müddetçe çok da mantıklı değil tek başına. Bulaş oranı çok yüksek. Sağlık çalışanları önlemleri %100 alsalar bile pozitif oluyorlar o kadar maske koruyucu kıyafete rağmen. En önemlisi izolasyon. Ama hala görüşme aşamasında. Umarım en doğru kararlar alınır hayırlısıyla.
Erlerin calistigi yerler var herkesin isi ayrı rütbeliler sadece savas zamani calismiyor goreve gidiyorlar su anda bilebak sinir
canım gerekirse yerlerine asker almasınlar hazirana kadar ne olacak ki ? sonuçta tüm dünyada hızla devam eden bir felaket yaşanıyor, çok şükür mesleği askerlik olan profesyonel askerlerimiz var savaşta olmadığımıza göre onlar yeter diye düşünüyorum
Samsunda erkek arkadaşım. Onun koğuşunda değil ama 2 tane koğuşta pozitif çıkmış. O koğuşları kyk yurduna karantinaya almışlar. Işlerini bilemiyoruz tabi tam ama insallah dediginiz gibidir.Kaç tane?
Bilmeden konuşmak ve cahilliğin böylesi şaşkınlık içerisindeyim doğrusuNizamiye görevindekiler nasıl yakın temasta yahu?
Bilmesem gerçekten inanacağım da...
Kimsenin gül cemaline bakılıp alınmıyor, kimlik kontrolü denen bir şey var.
Gerçekten duygusal yaklaşıyorsunuz.
Hastane güvenlikler ne yapsın o zaman sizin mantığınızla?
Her gün hemde hasta olan insanlar onların yanından içeri giriyor.
Bilmeden konuşmak ve cahilliğin böylesi şaşkınlık içerisindeyim doğrusu
Eşiniz rütbeli olduğu için böyle biliyorsunuzdur :))Yahu eşimde rütbeli personel eşleriyle de konuşuyoruz bende memurum nasıl ranzalarla alakalı düzenlemeye gidilmedi nasıl direk çıkarılıyor?
Il dışına giden rütbeli.personel bile 21 gün boyunca farkli odalarda karantina altına aliniyor yapmayin etmeyin kulaktan dolma bilgi değil hergun kkkdan ayrı ayrı bilgilendirme geliyor.
Hergun tüm personel buna imza atıyor eksik bir bilgi edinmiş olmanız burada tüm asker yolu gözleyen insanı endişe altında bırakır ve gereksiz korkuya yol açarsınız.
Yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?