bu adam mesleği icabı küçük kızlara erişebiliyor mu? öğretmen mi? antrenör mü? doktor mu? pedodontist mi? çocuk şubede çalışan bir kolluk kuvveti mi? vs. yangına benzinle koşuyorum farkındayım ama boynunun üstünde masum suratlı ve sevimli yani çocuk kafası taşıyan ama boynunun altında yetişkin kadın vucudu olan seks objeleri için (altı at üstü insan centaur gibi mitolojik bir yaratık gibi düşünün, pedofillerin bazıları hissettiklerinden tiksindiğinden böyle bir karışımı düşleyebilir. çocuk kafası yerine uzak doğulu kadın kafası koyması gibi legalize etme çabası olabilir.) duyduğu iştahla hentai mentai ile ne kadar daha yetinecek, ne zamana kadar zararsız fantezilerle takılabilecek diye düşünüyor insan ister istemez.
sizin eşiniz belki de böyle biri değildir, belki sadece benim kötü düşüncelerim bunlar ama 'ben hastayım beni böyle kabul et' diyen adam sizi de hiç düşündürmüyor mu? hiç mi şüphelendirmiyor? hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? pedofiller de birilerinin en sevdiği, en güvendiği, en saygı duyduğu insanlar. sizin, benim gibi birilerin evladı, eşi, kardeşi, anası babası. anası evet, kadın pedofilleri de unutmayalım. herkes olabilir yani. bence bu olasılığı da düşünün. hatta bir uzmana danışın, yardım alın.