Eşimin ayarsızlığı(!)

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
323
Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar

Sizlere birşey danışmak istiyorum. Çok şükür eşim ile güzel giden bir evliliğimiz var fakat bi sıkıntım var hani derler ya" ayı yavrusunu severken öldürürmüş" bizde de o hesap. Adam zaten çocuk ruhlu evin içinde boğuşalım koşalım sürekli bi aksiyon istiyor ama şakalaşırken canımı acıtıyor. Mesela kolumu tutsa fazla sıkıyor. Bazen kolumu yanağımı ısırıyor. Şakasına bi yerimi çekicek mesela elinin ayatı kaçıyor canım acıyor. Koltukta yatsam yanıma gelip sataşırken eli kolu rahat durmuyor illa bi yerime çarpıp acıtıyor. En basiti bu gün denizden geldik bikinimin arkasında büyük metal bi aksesuar var bikinim sırtını çekip bıraktı tak diye omurgama çarptı metal parça ve hali ile canım yandı. Bu ve bunun gibi saçma sapan şeyler. abartısız her gün bi yerim acıyıp incinmeden günü bitiremiyoruz.Hani anlatınca bu dert mi diyeceksiniz ama oram buram sürekli morarıyor. Cildim zaten hassas. İnsanların da ister istemez dikkatini çekiyor yaz vakti biri bitmeden başka yerimde morluk. anlatsam olmuyor bağırdım çağırdım küstüm yine olmuyor. Ya bu adam evdeki muhabbet kuşunu elimden uçsun diye hava ya atınca canını acıtacaksın dikkat et diyen biri. Ama sürekli bu duruma benimde sabrım kalmadı bağırmaya başladım dikkatli ol biraz ben senin canını acıtıyormuyum diye. Allah aşkına bi akıl verin valla bende alıcam elime en sonunda terliği

Küsmek çözüm olabilir. Yapınca bağırmak yerine dudak büzüp acıdı deyip küsmek mesela. Yani benimkinde tutardı bu kesin, bir deneyin derim.

Söz ile uslanmayanı...... Diye başlamak isterdim ama pek şaka sevmem o yüzden eşim de abartmaz ama bu durumda olsak naparım bilmiyorum sanırım onun da en nefret ettiği ya da hoşnut olmadığı şeyi bulup şakasının ardından o davranışı sergiledim belki o zaman anlar

Sevgisi içine sığmıyor
birazda hiperaktif sanırım ...
Allah muhabbetinizi daim etsin
İnşallah en yakın zamanda biraz daha sakin göstermeyi öğrenir

hala eline terligi almadigin kabahat, el sakasi sevmem ben. o ne oyle orami burami minciklamasin, sevmek istiyosa oksasin durtmesin sikmasin.

gercekten caniniz moraracak sekilde aciyosa onune gecmek gerekir.

İşte bu ben her yerim mor hatta geçen hafta morardı sarardı bildiğiniz çürüdü kolum. İzi kaldı maalesef.
Ben çözümü onun da canını acıtmakta buldum şimdilik işe yarıyor.

Al eline terliği durduğun kabahat

Benim eşimin de vardı böyle ayarsız enerjisi. Defalarca da uyarmıştım. En sonunda bir patladım oyle böyle değil. Ne olduğunu şaşırdı. Bozuldu da hatta ama normale döndü. Hala sever takılmayı ama normal seviylerde. Tavsiyem çıldırın.

kafasina siddetli sekilde cakarak hosgeldin diyin isten geldiginde.

yemek yerken kasigi agzina goturdugunde koluna gecirin bitane corba bi yana kolu bi yana gitsin.

boylece ogrenir napmamasi gerektigini.
duzgun konusmaktan kusmekten anlamamis.
simdi anladigi dilden konusmaya gelmis sira.
deneyin.

Küsmek çözüm olabilir. Yapınca bağırmak yerine dudak büzüp acıdı deyip küsmek mesela. Yani benimkinde tutardı bu kesin, bir deneyin derim.
küsmek kesinlikle cozum olmuyor, olmaz. kusmek karsidakini yokluguna alistirmaktir bunu unutmayin. karsidaki sizsiz de yapabilmeyi ogreniyor.

Birlitke eğleniyor olmaniz cok güzelmiş, masallah. Mutluluğunuz daim olsun. Ama canin bu kadar yanıyorsa ciddi bir tepki göster, saka yapacaksa yine yapsın seni incitmeden. Bir ayar verme vakti gelmiş sanirim.

Benim en sevmedigim seydir boyle sevilmek. Babam ayni esiniz gibi, annemi cok hirpalayarak sever. Bagirtir annemi. Annem surekli uyarir yapma canim acıyor diye ama hala böyle. 19 20 yaşlarındaydım kahvalti yapiyoruz babam yanimda oturuyor. El sakasi yapiyo yuzume. Baba yapma sevmiyorum diye uyardim birkac kere. En son yine yapti nasil oldu anlamadim ama bir an gozum döndü sinirden ve acıdan elimdeki catali dizine batirip assagi cektim. Cok uzuldum pisman oldum ama is isten gecti
Babamin dizinde o catal izi kaldi ama yinede ayni akillanmadi. Yuzumuzden cok sert makas alir yüzümüzü mincirir
Yani sevme sekli boyle. Birde annemin kicina vurmaya bayilir
Asdhghjl

küsmek kesinlikle cozum olmuyor, olmaz. kusmek karsidakini yokluguna alistirmaktir bunu unutmayin. karsidaki sizsiz de yapabilmeyi ogreniyor.
bunun bi tik bosanmak
.kustuk diye yoklugumuza alisacak adamlari bi zahmet bosayalim.
okadar kolay vazgecebiliyolarsa bizden kapi orda demekten korkmayalim.

Denedim inanın 1-2 saat sakin sonra yine aynı

Ya valla şaka maka bazen canım acıyınca çat diye patlatıyorum bi tane koluna canımı acımıuor nedir gülüyor daha çok sinirleniyorum. Ama nefret taktiğimi bi deniyeyim teşekkürler

Sevgisi içine sığmıyor
birazda hiperaktif sanırım ...
Allah muhabbetinizi daim etsin
İnşallah en yakın zamanda biraz daha sakin göstermeyi öğrenir

Biraz mı evin içinde 0-6 yaş biri var gibi bazen sürekli konuşan aksiyon arayan bi tip . Aslında çoğunlukla keyif alıyoruz bu durumdan ama işte canım yanınca bende şalter atıveriyor.

Çok teşekkürler bilmukabele inşallah

Allah herkese böyle dertler versin.

Yemin ederim benimki de böyle bi yerden sonra bayıyor ama. Benimki de yanından geçerken popoma vurmaya bayılır ama inanın bazen 5 parmağının izi çıkıyor valla o an elimde ne varsa kafasına vurasım geliyor bi gün yapıcam diye korkuyorum. Hayır biri dese inan komik gelir ne güzel eğlenceli adam derdim de yaşayınca hiç komik değilmiş cinnet geçircem elimdekini çarpıvercem diye korkuyorum yemin ederim

Muhabbet kuşu taklidi yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…