Ben gayet iyi anliyorum seni. Benim kızkardeşimin cani kaynar popoma vurur inan deliririm direk bagiririm. Evlendik daha ilk gun esimi uyardim,sakin bana el kol hareketi sakasi yapma nefret ederim diye. Vucuduma vurulmasina yuzumun sıkılıp burusturulmasina karsi cok agrasif sekilde karsilik verebiliyorum. Ama aci gercek su ki esiniz duzelmiyecek. Azalır belki ama o huy istemeden yapiyor onu.Yemin ederim benimki de böyle bi yerden sonra bayıyor ama. Benimki de yanından geçerken popoma vurmaya bayılır ama inanın bazen 5 parmağının izi çıkıyor valla o an elimde ne varsa kafasına vurasım geliyor bi gün yapıcam diye korkuyorum. Hayır biri dese inan komik gelir ne güzel eğlenceli adam derdim de yaşayınca hiç komik değilmiş cinnet geçircem elimdekini çarpıvercem diye korkuyorum yemin ederim
Ne alakası var yahu. Küsüp de evi terk etsin demedim ki. Küsüp nazlansin, kırıldığını hissettirsin dedim. Böyle nazlı nazlı küstüğüm oldu, kızdığım zamandan daha etkili olmuştur hep. Vicdanlı insana bu daha çok dokunur çünkü.küsmek kesinlikle cozum olmuyor, olmaz. kusmek karsidakini yokluguna alistirmaktir bunu unutmayin. karsidaki sizsiz de yapabilmeyi ogreniyor.
Ay o sert makas almak kadar beni ifrit eden bir şey yok. Bir arkadaşımın babası, karısına aynısını yapıyor. Vallahi hem üzülüyorum hem sinirleniyorum. Canı yanıyor yani nasıl yaparlar anlamam.Benim en sevmedigim seydir boyle sevilmek. Babam ayni esiniz gibi, annemi cok hirpalayarak sever. Bagirtir annemi. Annem surekli uyarir yapma canim acıyor diye ama hala böyle. 19 20 yaşlarındaydım kahvalti yapiyoruz babam yanimda oturuyor. El sakasi yapiyo yuzume. Baba yapma sevmiyorum diye uyardim birkac kere. En son yine yapti nasil oldu anlamadim ama bir an gozum döndü sinirden ve acıdan elimdeki catali dizine batirip assagi cektim. Cok uzuldum pisman oldum ama is isten gecti
Babamin dizinde o catal izi kaldiama yinede ayni akillanmadi. Yuzumuzden cok sert makas alir yüzümüzü mincirir
Yani sevme sekli boyle. Birde annemin kicina vurmaya bayilir
Asdhghjl
hala eline terligi almadigin kabahat, el sakasi sevmem ben. o ne oyle orami burami minciklamasin, sevmek istiyosa oksasin durtmesin sikmasin.
gercekten caniniz moraracak sekilde aciyosa onune gecmek gerekir.
İşte bu benher yerim mor hatta geçen hafta morardı sarardı bildiğiniz çürüdü kolum. İzi kaldı maalesef.
Ben çözümü onun da canını acıtmakta buldum şimdilik işe yarıyor.
Al eline terliği durduğun kabahat
Boşan kurtul bacım. Bu Ne ya .Bunla ömür geçmez .Dava açmak içim ne bekliyorsun? Darp raporu da alırsın
Benim eşimin de vardı böyle ayarsız enerjisi. Defalarca da uyarmıştım. En sonunda bir patladım oyle böyle değil. Ne olduğunu şaşırdı. Bozuldu da hatta ama normale döndü. Hala sever takılmayı ama normal seviylerde. Tavsiyem çıldırın.
kafasina siddetli sekilde cakarak hosgeldin diyin isten geldiginde.
yemek yerken kasigi agzina goturdugunde koluna gecirin bitane corba bi yana kolu bi yana gitsin.
boylece ogrenir napmamasi gerektigini.
duzgun konusmaktan kusmekten anlamamis.
simdi anladigi dilden konusmaya gelmis sira.
deneyin.
küsmek kesinlikle cozum olmuyor, olmaz. kusmek karsidakini yokluguna alistirmaktir bunu unutmayin. karsidaki sizsiz de yapabilmeyi ogreniyor.
Birlitke eğleniyor olmaniz cok güzelmiş, masallah. Mutluluğunuz daim olsun. Ama canin bu kadar yanıyorsa ciddi bir tepki göster, saka yapacaksa yine yapsın seni incitmeden. Bir ayar verme vakti gelmiş sanirim.
Ağla... Çok ciddiyim.
Eşimde de sürekli bir korkutma merakı vardı, ordan burdan bööö diye çıkardı. Kızdım küstüm işe yaramadı. Bir gün boş anıma denk geldi, çok korktum, ağladım. Acayip üzüldü ve o son oldu.
Muhabbet kuşu taklidi yapın
Ayy aklima geldi yillar once esim de laftan anlamiyordu boyle.Gerci eşim sizinki kadar canimi yakmiyordu ama sinir ediyordu.
Neyse o gun regl gunum deli dehset karnim agriyor ve eşim kalkmis beni gidikliyor, yanimda tepiniyor, ayagimi yine gidikliyor ven sinir oldukca gülüyor filan tam boyle gicikligi uzerinde. 50083837377373 sefer yapma dedim, canini yakicam dedim dinlemedien sonunda sacini azcik yoluvermistim
Küsmüştü sonra bi daha yapmadi
Ailesi zamanında vura ısıra sevmiştir kesin. Bunu bir öğrenin kvnizden. Sevmeyi bilmiyor bizim millet. Biri de benim başımda, bigün elimde kalcak bu sebepten haberi yok.
Gerçi bikaç defa sağlam şekilde bende ona geçirmiştim,bu defa da sen acıtıyosun ben acıtmıyorum demez mi
O yüzden canım acıyınca şöyle bi bakıyorum beni sevme diyorum, bana yaklaşırken daha kaçıyorum hemen, gel valla acıtmıycam öpücem sadece diyo :))) aslında sevmenin nasıl bir eylem olduğunu 40 ına varmadan anlıycağını umuyorum...
Ay yeminle küser bazen bağırdığımda bile sen şakadan anlamıyon bir daha sırnaşmıycam sana diyor bi de üstüne surat asıp oturuyor bi köşeye inan yolsam 3 gün konuşmaz ama son radde de başına gelecek olan o farkında değil.
Annenin evine gitmek için ne bekliyorsun altın yumruğu felan mı
Yapma be o üç noktada çok şey anlatıyorsun cidden .fazla sevilmekten böyleyim canım sen kendi adına üzül benceHayatınızda biri tarafından içten gelerek sevilmemişsiniz belli. Üzüldüm sizin adınıza...
Aaaa evet bunu yapabilirsiniz bende de çalıştı bu. Sevgilim bir gün beni çok sert ısırdı. Bağıra bağıra ağladım işin kötüsü kendi de oturdu ağladı.Ağla... Çok ciddiyim.
Eşimde de sürekli bir korkutma merakı vardı, ordan burdan bööö diye çıkardı. Kızdım küstüm işe yaramadı. Bir gün boş anıma denk geldi, çok korktum, ağladım. Acayip üzüldü ve o son oldu.
Yapma be o üç noktada çok şey anlatıyorsun cidden .fazla sevilmekten böyleyim canım sen kendi adına üzül bence
Bacım sensin haset kedi şeyini görmüş ne büyük yaram var demiş .demek ki sen buraya bu konuyu farklı amaçla yazmışsın asıl sen kendini belli ettin şu an .bravo bravo bravoAman Allah'ım Şu an aydınladım ve kahrolmaya başladım. Bak şu 3 dakikada bir tutam saçım beyazladı. Hatta konuya cevabımı yazıp hemen bavulumu toplayacağım. Çok teşekkür ederim beni bir dertten kurtardın sevap pointler sana doğru yola çıktı
Sevgili hanım ablacım sen benim sinirlerimi bozabilecek alt yapıya sahip değilsin hasetlenmek nedir nasıl belli edilir temalı gönderilerin için sana da çok teşekkür ederim ♥
Güldük eğlendik yeter sana iyi geceler
Ben de ağladım. Dediğin her şeyi yapardıacıtıyor da. Dediğin gibi küsmek falan çözüm olmadı. Küsmem ona komik geliyordu. Bu sefer daha çok uğraşıyor. Bir gün bacağıma vurdu ama elinin ayarı gerçekten kaçtı. İnanılmaz bir acıydı gözüm karardı acıdan. O hala gülüp şakasına devam ediyor. Gücünün benim üzerimdeki etkisinin farkında değildi. Ağladım. Hıçkıra hıçkıra böğüre böğüre çocuk gibi dudak büze büze ağladım. Acıyor diye. Buz koydu getirdi. Panik oldu. O da ağladı bu kadar acıtacağımı düşünemedim diye. Uyuz ya acıyor diyorum ama o düşünememiş Kıpkırmızı oldu. Çok korktu. Bir daha yapmadı.
Bence gayet de dert..Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar
Sizlere birşey danışmak istiyorum. Çok şükür eşim ile güzel giden bir evliliğimiz var fakat bi sıkıntım var hani derler ya" ayı yavrusunu severken öldürürmüş" bizde de o hesap. Adam zaten çocuk ruhlu evin içinde boğuşalım koşalım sürekli bi aksiyon istiyor ama şakalaşırken canımı acıtıyor. Mesela kolumu tutsa fazla sıkıyor. Bazen kolumu yanağımı ısırıyor. Şakasına bi yerimi çekicek mesela elinin ayatı kaçıyor canım acıyor. Koltukta yatsam yanıma gelip sataşırken eli kolu rahat durmuyor illa bi yerime çarpıp acıtıyor. En basiti bu gün denizden geldik bikinimin arkasında büyük metal bi aksesuar var bikinim sırtını çekip bıraktı tak diye omurgama çarptı metal parça ve hali ile canım yandı. Bu ve bunun gibi saçma sapan şeyler. abartısız her gün bi yerim acıyıp incinmeden günü bitiremiyoruz.Hani anlatınca bu dert mi diyeceksiniz ama oram buram sürekli morarıyor. Cildim zaten hassas. İnsanların da ister istemez dikkatini çekiyor yaz vakti biri bitmeden başka yerimde morluk. anlatsam olmuyor bağırdım çağırdım küstüm yine olmuyor. Ya bu adam evdeki muhabbet kuşunu elimden uçsun diye hava ya atınca canını acıtacaksın dikkat et diyen biri. Ama sürekli bu duruma benimde sabrım kalmadı bağırmaya başladım dikkatli ol biraz ben senin canını acıtıyormuyum diye. Allah aşkına bi akıl verin valla bende alıcam elime en sonunda terliği
Bacım sensin haset kedi şeyini görmüş ne büyük yaram var demiş .demek ki sen buraya bu konuyu farklı amaçla yazmışsın asıl sen kendini belli ettin şu an .bravo bravo bravo
Ya bacım saçın dayaktan elemden dertten kederden beyazlamıştır .Allah aşkına neyine haset etsin yediğin dayağa mı.Ayrıca bence hiçbirimiz senin gibi sevilemeyeceğiz -dövülerek-Aman Allah'ım Şu an aydınladım ve kahrolmaya başladım. Bak şu 3 dakikada bir tutam saçım beyazladı. Hatta konuya cevabımı yazıp hemen bavulumu toplayacağım. Çok teşekkür ederim beni bir dertten kurtardın sevap pointler sana doğru yola çıktı
Sevgili hanım ablacım sen benim sinirlerimi bozabilecek alt yapıya sahip değilsin hasetlenmek nedir nasıl belli edilir temalı gönderilerin için sana da çok teşekkür ederim ♥
Güldük eğlendik yeter sana iyi geceler
Bence gayet de dert..
Isirmak, cimciklemek, el kol şakası vs nefret ederim alayından.. Binbir türlü espri ve sakalasma türü varken bunlari seçmek, ne bileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?