Eşimin ayarsızlığı(!)

Ayy aklima geldi yillar once esim de laftan anlamiyordu boyle. Gerci eşim sizinki kadar canimi yakmiyordu ama sinir ediyordu.

Neyse o gun regl gunum deli dehset karnim agriyor ve eşim kalkmis beni gidikliyor, yanimda tepiniyor, ayagimi yine gidikliyor ven sinir oldukca gülüyor filan tam boyle gicikligi uzerinde. 50083837377373 sefer yapma dedim, canini yakicam dedim dinlemedi en sonunda sacini azcik yoluvermistim
Küsmüştü sonra bi daha yapmadi

Ailesi zamanında vura ısıra sevmiştir kesin. Bunu bir öğrenin kvnizden. Sevmeyi bilmiyor bizim millet. Biri de benim başımda, bigün elimde kalcak bu sebepten haberi yok.

Gerçi bikaç defa sağlam şekilde bende ona geçirmiştim,bu defa da sen acıtıyosun ben acıtmıyorum demez mi

O yüzden canım acıyınca şöyle bi bakıyorum beni sevme diyorum, bana yaklaşırken daha kaçıyorum hemen, gel valla acıtmıycam öpücem sadece diyo :))) aslında sevmenin nasıl bir eylem olduğunu 40 ına varmadan anlıycağını umuyorum...

Ben gayet iyi anliyorum seni. Benim kızkardeşimin cani kaynar popoma vurur inan deliririm direk bagiririm. Evlendik daha ilk gun esimi uyardim,sakin bana el kol hareketi sakasi yapma nefret ederim diye. Vucuduma vurulmasina yuzumun sıkılıp burusturulmasina karsi cok agrasif sekilde karsilik verebiliyorum. Ama aci gercek su ki esiniz duzelmiyecek. Azalır belki ama o huy istemeden yapiyor onu.

küsmek kesinlikle cozum olmuyor, olmaz. kusmek karsidakini yokluguna alistirmaktir bunu unutmayin. karsidaki sizsiz de yapabilmeyi ogreniyor.
Ne alakası var yahu. Küsüp de evi terk etsin demedim ki. Küsüp nazlansin, kırıldığını hissettirsin dedim. Böyle nazlı nazlı küstüğüm oldu, kızdığım zamandan daha etkili olmuştur hep. Vicdanlı insana bu daha çok dokunur çünkü.

Ay o sert makas almak kadar beni ifrit eden bir şey yok. Bir arkadaşımın babası, karısına aynısını yapıyor. Vallahi hem üzülüyorum hem sinirleniyorum. Canı yanıyor yani nasıl yaparlar anlamam.

hala eline terligi almadigin kabahat, el sakasi sevmem ben. o ne oyle orami burami minciklamasin, sevmek istiyosa oksasin durtmesin sikmasin.

gercekten caniniz moraracak sekilde aciyosa onune gecmek gerekir.

Ona da gülüyor bacım bazen şaka maka bende çatlatıyorum bi tane ama ben kıyamıyorum ki hafif kaçıyorsa demekki

İşte bu ben her yerim mor hatta geçen hafta morardı sarardı bildiğiniz çürüdü kolum. İzi kaldı maalesef.
Ben çözümü onun da canını acıtmakta buldum şimdilik işe yarıyor.

Ah bi kıyabilsem

Al eline terliği durduğun kabahat

Hak etmiyor değil gerçekten

Boşan kurtul bacım. Bu Ne ya .Bunla ömür geçmez .Dava açmak içim ne bekliyorsun? Darp raporu da alırsın

Bacım bu konunun da trol'ü sensin galiba hoş geldin

Hayır bi de ben bağırınca o an kuzu gibi bakıyor yapamıyorum bişey

Haklısınız biraz eşşek şakasına ihtiyacı var sanırım

küsmek kesinlikle cozum olmuyor, olmaz. kusmek karsidakini yokluguna alistirmaktir bunu unutmayin. karsidaki sizsiz de yapabilmeyi ogreniyor.

Yeni bi bakış açısı kattınız bana çok teşekkür ederim

Birlitke eğleniyor olmaniz cok güzelmiş, masallah. Mutluluğunuz daim olsun. Ama canin bu kadar yanıyorsa ciddi bir tepki göster, saka yapacaksa yine yapsın seni incitmeden. Bir ayar verme vakti gelmiş sanirim.

Ya bi arkadaşım vardı zamanında eşi ile yemek yaparlarken tahta kaşıkları kılıç gibi kullanır birbirlerine vurmaya çalışırlardı bende çok gülerdim ne tatlısınız demişliğim bile vardı o an dilek kapım açıkmış sanırım

İnanın o an sinirden ağlayamıyorum. Yapı olarak kolay ağlayabilen bi tip değilim. Bu gün mesela canım acıyınca çok sinirlendim denedim ama ağlayamadım. Böyle regl günüme falan denk gelmeli ki ancak

Muhabbet kuşu taklidi yapın

Valla mantıklıda muhabbet kuşuna göre bı tık iyim sanki

Ay yeminle küser bazen bağırdığımda bile sen şakadan anlamıyon bir daha sırnaşmıycam sana diyor bi de üstüne surat asıp oturuyor bi köşeye inan yolsam 3 gün konuşmaz ama son radde de başına gelecek olan o farkında değil.

Ya aslında küçük yaşta annesini kaybetmiş yatılı okullarda büyümüş bi çocuk eşim. Sevgisini fazlaca vermek istiyor farkındayım bende ona öyleyim ama bazen katlanamıyorum elimde olmadan kızıyorum. Sonra da kendi kendime üzülüyorum şımarıklık mı yapıyorum diye ama inanın kolum bacağım mor mor insan içinde utanıyorum. İş yerinde arkadaşlarım sorduğunda şakalaşırken oldu diyorum dürüstçe ama inanın insanlar yakında eşimden şiddet gördüğümü falan düşünecekler diye tırsıyorum

Cok yolma ama yine de yapacaksanda azicik yol.

Aaaa evet bunu yapabilirsiniz bende de çalıştı bu. Sevgilim bir gün beni çok sert ısırdı. Bağıra bağıra ağladım işin kötüsü kendi de oturdu ağladı.

Yatılı okullarda büyümüş dediniz,
Demek ki hayatında pek fazla sevdiği, değer verdiği kişi yok.
Bütün sevgileri sizin üzerinizde toplamış, size gösteriyor.

Ben de ağladım. Dediğin her şeyi yapardı acıtıyor da. Dediğin gibi küsmek falan çözüm olmadı. Küsmem ona komik geliyordu. Bu sefer daha çok uğraşıyor. Bir gün bacağıma vurdu ama elinin ayarı gerçekten kaçtı. İnanılmaz bir acıydı gözüm karardı acıdan. O hala gülüp şakasına devam ediyor. Gücünün benim üzerimdeki etkisinin farkında değildi. Ağladım. Hıçkıra hıçkıra böğüre böğüre çocuk gibi dudak büze büze ağladım. Acıyor diye. Buz koydu getirdi. Panik oldu. O da ağladı bu kadar acıtacağımı düşünemedim diye. Uyuz ya acıyor diyorum ama o düşünememiş Kıpkırmızı oldu. Çok korktu. Bir daha yapmadı.

Yapma be o üç noktada çok şey anlatıyorsun cidden .fazla sevilmekten böyleyim canım sen kendi adına üzül bence

Aman Allah'ım Şu an aydınladım ve kahrolmaya başladım. Bak şu 3 dakikada bir tutam saçım beyazladı. Hatta konuya cevabımı yazıp hemen bavulumu toplayacağım. Çok teşekkür ederim beni bir dertten kurtardın sevap pointler sana doğru yola çıktı

Sevgili hanım ablacım sen benim sinirlerimi bozabilecek alt yapıya sahip değilsin hasetlenmek nedir nasıl belli edilir temalı gönderilerin için sana da çok teşekkür ederim
Güldük eğlendik yeter sana iyi geceler

Bacım sensin haset kedi şeyini görmüş ne büyük yaram var demiş .demek ki sen buraya bu konuyu farklı amaçla yazmışsın asıl sen kendini belli ettin şu an .bravo bravo bravo

Kendi güçlerinin farkında değiller gerçekten. Onlar için hafif olan bize ağır gelebiliyor.

Bence gayet de dert..
Isirmak, cimciklemek, el kol şakası vs nefret ederim alayından.. Binbir türlü espri ve sakalasma türü varken bunlari seçmek, ne bileyim..

Bacım sensin haset kedi şeyini görmüş ne büyük yaram var demiş .demek ki sen buraya bu konuyu farklı amaçla yazmışsın asıl sen kendini belli ettin şu an .bravo bravo bravo

Abla şov yapma allasen. Hadi yat uyu. Bak yarın bayram içini fesatlıkla değil dua ile doldur. Rabbim iyi bayramlar nasip etsin sevdiklerinle. Sevdiğin herkesle nice bayramların olsun "SEVGİ" dolu

Ya bacım saçın dayaktan elemden dertten kederden beyazlamıştır .Allah aşkına neyine haset etsin yediğin dayağa mı.Ayrıca bence hiçbirimiz senin gibi sevilemeyeceğiz -dövülerek-
# hemdöverimhemseverim
#yüzümedokunma
#sadistkoca
#boşanmakayıpdeğil

Bence gayet de dert..
Isirmak, cimciklemek, el kol şakası vs nefret ederim alayından.. Binbir türlü espri ve sakalasma türü varken bunlari seçmek, ne bileyim..

Aynen insanın mizacına bağlı. Kimi sever kimi sevmez. Yukarıda bi hanım ablam bana giydirip duruyor da. Benim de sıkıntım bu. İlla anamla babamla kv kp ile kavga edip dertten boğulmam mı lazım buraya yazabilmem için anlamadım ki. Çok şükür diye de başladım halbuki konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…