Eşimin ayarsızlığı(!)

Abla şov yapma allasen. Hadi yat uyu. Bak yarın bayram içini fesatlıkla değil dua ile doldur. Rabbim iyi bayramlar nasip etsin sevdiklerinle. Sevdiğin herkesle nice bayramların olsun "SEVGİ" dolu
He he sen git yat uyu .dikkat et kocan yarın şakasına kurban diye seni kesmesin .şovmuş ?şovu Allah’ını yapıyon iki saattir.

Aklima geldi, sinirlendim su an bak, bi kac akraba vardi boyle gereksiz tip.. Çocuğuz, tokalasma olur yanagimi isirir, el kol sıkma burun sıkma şakası (!) yapar kendince.. Nefret ederdim, yaklasmak istemezdim hic.. Saygi da duymazdim hic o kisilere.. Her seyin bi adabı var..
Bu arada bosan diyenler ve polemik cikaranlar şaka mı :KK53:

Ya bacım saçın dayaktan elemden dertten kederden beyazlamıştır .Allah aşkına neyine haset etsin yediğin dayağa mı.Ayrıca bence hiçbirimiz senin gibi sevilemeyeceğiz -dövülerek-
# hemdöverimhemseverim
#yüzümedokunma
#sadistkoca
#boşanmakayıpdeğil

Evet ablacım da tag ler eksik ordan notunu kırdım #kadınaşiddetehayır , #kadınakalkanellerkırılsın falan bak bunları unutmuşsun çok kırıldım. Bak durduk yere yine saçım beyazlayacak üzüntüden :eek:

Aynen insanın mizacına bağlı. Kimi sever kimi sevmez. Yukarıda bi hanım ablam bana giydirip duruyor da. Benim de sıkıntım bu. İlla anamla babamla kv kp ile kavga edip dertten boğulmam mı lazım buraya yazabilmem için anlamadım ki. Çok şükür diye de başladım halbuki konuya.
Ya olabilir, mesela benim israr kadar nefret ettigim cok az sey vardir su dunyada.. Gecen bi arkadasim bi sey ikram etmek istedi, tesekkur ettim, baktim israra yeltenecek, oyle bi bakis attim ki hemen "tamam tamam" dedi ve kesti.. Huyumu biliyor cunku.. Daha once o kadar israrci davranip elleriyle zorla bi seyler yedirmeye çalıştı ki, en sonunda saglam patlamıştım, simdi normal sekilde sorsa bile gerilim basliyor bende, neyse ki anladi da ikimiz de rahatiz su an..
Herkesin bam teli farklidir; hoşlanmıyorsa zorlamanin anlami yok..

Evet ablacım da tag ler eksik ordan notunu kırdım #kadınaşiddetehayır , #kadınakalkanellerkırılsın falan bak bunları unutmuşsun çok kırıldım. Bak durduk yere yine saçım beyazlayacak üzüntüden :eek:
Polemige girdiginden banlanacaksin yalniz..
Yine konuyu alakasiz yere cekip saptiran uyeler ve yine onlarla mücadele etmekten konusuna odaklanamayan konu sahibi.. Mune Mune

Ben gülümseyerek okudum yazınızı. Bence şirin çiftsiniz. Ve böyle bir adamda karısının gerçekten çok acıyor elinin ayarı yok dediğin anlayacağını düşünüyorum. 1de 2de anlamazsa en kötü 3 de anlar:)
bu el şakalarını başkalarının yanında da yapıyormu?

Aklima geldi, sinirlendim su an bak, bi kac akraba vardi boyle gereksiz tip.. Çocuğuz, tokalasma olur yanagimi isirir, el kol sıkma burun sıkma şakası (!) yapar kendince.. Nefret ederdim, yaklasmak istemezdim hic.. Saygi da duymazdim hic o kisilere.. Her seyin bi adabı var..
Bu arada bosan diyenler ve polemik cikaranlar şaka mı :KK53:

Ya çok üzülerek söylüyorum ki kk da insanların ruh halini bozmaya çalışarak bundan beslenen tipler var. Çoğu insan bu yüzden burda bir sıkıntısını paylaşmaktan çekiniyor. Dikkatini çektiyse konu cevap yaz lüzumsuz geliyorsa da çık çok basit ama maalesef kaostan beslenen ruhlarını burada tatmin etmeye bayılıyorlar. Ya da günleri kötü mü geçti hooop gel foruma saldır birine o sana sen ona stres at mışıl mışıl uyu taktiğini uyguluyorlar sanırım. Ben üzülüyorum açıkçası hayattaki tek hobileri başkalarının sinirlerini bozup üzmek olan insanlara. Rabbim kalplerine iyilik versin ♥️ Mune Mune rica etsem polemikten beslenen arkadaşlarla ilgilenebilirmisin?

Yorumlarınız için herkese teşekkür ediyorum mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle :KK200:

Ben gülümseyerek okudum yazınızı. Bence şirin çiftsiniz. Ve böyle bir adamda karısının gerçekten çok acıyor elinin ayarı yok dediğin anlayacağını düşünüyorum. 1de 2de anlamazsa en kötü 3 de anlar:)
bu el şakalarını başkalarının yanında da yapıyormu?

Yok asla yapmaz. Dışarıda vıcık vıcık olmayı bende sevmem o da. Sadece evde

Ya çok üzülerek söylüyorum ki kk da insanların ruh halini bozmaya çalışarak bundan beslenen tipler var. Çoğu insan bu yüzden burda bir sıkıntısını paylaşmaktan çekiniyor. Dikkatini çektiyse konu cevap yaz lüzumsuz geliyorsa da çık çok basit ama maalesef kaostan beslenen ruhlarını burada tatmin etmeye bayılıyorlar. Ya da günleri kötü mü geçti hooop gel foruma saldır birine o sana sen ona stres at mışıl mışıl uyu taktiğini uyguluyorlar sanırım. Ben üzülüyorum açıkçası hayattaki tek hobileri başkalarının sinirlerini bozup üzmek olan insanlara. Rabbim kalplerine iyilik versin ♥ Mune Mune rica etsem polemikten beslenen arkadaşlarla ilgilenebilirmisin?

Yorumlarınız için herkese teşekkür ediyorum mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle :KK200:
Tesekkur ederim, ben de saglikli ve mutlu nice bayramlar dilerim herkese, sevdikleri ile inşaAllah..
Bu arada aninda icabina bakilmis o iki arkadasin :KK53:

Tesekkur ederim, ben de saglikli ve mutlu nice bayramlar dilerim herkese, sevdikleri ile inşaAllah..
Bu arada aninda icabina bakilmis o iki arkadasin :KK53:

Evet bende şimdi fark ettim. Olsun onlara da iyi bayramlar :KK68: bu vesile ile bayram sürecinde en azından başkalarını mutsuz etmeye çalışmak yerine kendi hayatlarında büyüklerinin ellerini öpüp küçükleri sevip mutlu olurlar

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar 🤗

Sizlere birşey danışmak istiyorum. Çok şükür eşim ile güzel giden bir evliliğimiz var fakat bi sıkıntım var hani derler ya" ayı yavrusunu severken öldürürmüş" bizde de o hesap. Adam zaten çocuk ruhlu evin içinde boğuşalım koşalım sürekli bi aksiyon istiyor ama şakalaşırken canımı acıtıyor. Mesela kolumu tutsa fazla sıkıyor. Bazen kolumu yanağımı ısırıyor. Şakasına bi yerimi çekicek mesela elinin ayatı kaçıyor canım acıyor. Koltukta yatsam yanıma gelip sataşırken eli kolu rahat durmuyor illa bi yerime çarpıp acıtıyor. En basiti bu gün denizden geldik bikinimin arkasında büyük metal bi aksesuar var bikinim sırtını çekip bıraktı tak diye omurgama çarptı metal parça ve hali ile canım yandı. Bu ve bunun gibi saçma sapan şeyler. abartısız her gün bi yerim acıyıp incinmeden günü bitiremiyoruz.Hani anlatınca bu dert mi diyeceksiniz ama oram buram sürekli morarıyor. Cildim zaten hassas. İnsanların da ister istemez dikkatini çekiyor yaz vakti biri bitmeden başka yerimde morluk. anlatsam olmuyor bağırdım çağırdım küstüm yine olmuyor. Ya bu adam evdeki muhabbet kuşunu elimden uçsun diye hava ya atınca canını acıtacaksın dikkat et diyen biri. Ama sürekli bu duruma benimde sabrım kalmadı bağırmaya başladım dikkatli ol biraz ben senin canını acıtıyormuyum diye. Allah aşkına bi akıl verin valla bende alıcam elime en sonunda terliği :KK11:
Manayla dövüyor herlde 🤣🤣
Şaka bi yana çok güzel ama ya biraz daha dikkatli olsa çokta kızmayın sonra yapmaz bidaha bugünleri özlersin 🤗

Back
X