Eşimin ayarsızlığı(!)

Ne alakası var yahu. Küsüp de evi terk etsin demedim ki. Küsüp nazlansin, kırıldığını hissettirsin dedim. Böyle nazlı nazlı küstüğüm oldu, kızdığım zamandan daha etkili olmuştur hep. Vicdanlı insana bu daha çok dokunur çünkü.
ben evilik danismanlarinin soyledigini soyluyorum. cozum bulan varsa devam etsin. nazlanmak ayri bir sey. kindar sekilde kusmek surat asmak yemek hazirlamamak konusmamak yatakta uzak durmak ve bu durumu sundurmek evlilige zarar veren seylerden biri ve cozum degil.

Hayatınızda biri tarafından içten gelerek sevilmemişsiniz belli. Üzüldüm sizin adınıza...
küsmek konusundaki fikrimi sacma bulanlar oldu. ama inanin psikoloji bilimindeki yerini soyluyorum. herkesin hayatina uyar uymaz. tabiki esler birbiri icin vazgecilmez olmali. ama araya mesafeler bir anda girmiyor. bicak kesigi gibi olmasi icin aldatma vs olmali ki taraflar arasinda ani soguma olsun. ama kusluk adim adim mesafe sokuyor. her seferinde az daha uzaklasa uzaklasa bir bakiyorsun araya daglar girmis. olmussunuz iki yabanci. adam artik yatakta seni aramiyor cunku kusken gunlerce zaten sensiz giderdi ihtiyacini aldatmadi ama yolunu buldu. yemek yapma ac kalmaz.. guler yuz tatli dilini sakin baska yerde arar.. kimse vazgecilmez degil herkes yeri doldurulabilir. en en asik insanlar arasinda bile boyle. kusup de artik gorusmediginiz arkadasinizi dusunun.. arayip da bulamadiginiz bir seyi bir meyveyi mesela dusunun gitgide ihtiyaciniz kalmiyor ona.. benim tavsiyem oturup en ciddi halinizle elini tutarak bak canim seni anliyorum sevmek sevgini gostermek istiyorsun bunun icin minnettarim sevilmek cok guzel bir sey. ama gercekten rahatsiz oluyorum artik lutfen biraz azaltmaya calis kendini tutmaya calis vs deyin.. ciddi sekilde rahatsiz oldugunuzu anlarsa eminim duzeltmek icin cabalar. cabalarken de bazen basarisiz olur bazen kendini tutamaz bazen unutur yapar ama muhakkak artik istemediginizi bilmeli ve caba gostermeli.

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese iyi bayramlar 🤗

Sizlere birşey danışmak istiyorum. Çok şükür eşim ile güzel giden bir evliliğimiz var fakat bi sıkıntım var hani derler ya" ayı yavrusunu severken öldürürmüş" bizde de o hesap. Adam zaten çocuk ruhlu evin içinde boğuşalım koşalım sürekli bi aksiyon istiyor ama şakalaşırken canımı acıtıyor. Mesela kolumu tutsa fazla sıkıyor. Bazen kolumu yanağımı ısırıyor. Şakasına bi yerimi çekicek mesela elinin ayatı kaçıyor canım acıyor. Koltukta yatsam yanıma gelip sataşırken eli kolu rahat durmuyor illa bi yerime çarpıp acıtıyor. En basiti bu gün denizden geldik bikinimin arkasında büyük metal bi aksesuar var bikinim sırtını çekip bıraktı tak diye omurgama çarptı metal parça ve hali ile canım yandı. Bu ve bunun gibi saçma sapan şeyler. abartısız her gün bi yerim acıyıp incinmeden günü bitiremiyoruz.Hani anlatınca bu dert mi diyeceksiniz ama oram buram sürekli morarıyor. Cildim zaten hassas. İnsanların da ister istemez dikkatini çekiyor yaz vakti biri bitmeden başka yerimde morluk. anlatsam olmuyor bağırdım çağırdım küstüm yine olmuyor. Ya bu adam evdeki muhabbet kuşunu elimden uçsun diye hava ya atınca canını acıtacaksın dikkat et diyen biri. Ama sürekli bu duruma benimde sabrım kalmadı bağırmaya başladım dikkatli ol biraz ben senin canını acıtıyormuyum diye. Allah aşkına bi akıl verin valla bende alıcam elime en sonunda terliği :KK11:
Ne zaman şaka yapacagini tahmin etmeye çalışın tam o an ondan uzaklasin baktınız farklı bi şeyle ilgileniyor yaklaşabilirsiniz

Severim şakacı insanı ama el şakası hele ki ağır olursa çok gerılırım 😤
yalniz kalpler yalniz kalpler e katılıyorum, konuşmaktan başka çare yok ağlamak da işe yarayabılır ama yapamıyorum diyorsunuz .
Ciddi bir tepki verin yada bu şekilde yaptıkça senden uzaklaşmak istiyorum çünkü çok canım açıyor keyif almıyorum diye söylemelisiniz

Ay bende öyle seviyorum valla :( vura vura mıncıra ısıra seviyorum :( bizimki yapmaya kalktığında nolur yapma benim canım hemen yanıyor diyorum :) seninki can da benimki ne acaba diyor ama sağolsun gülüp geçiyor :) küsmeniz surat asmanız daha çok üzerinize çekebilir. Ağlamak demiş üyelerimiz, ağlayamam demişiniz ama cidden işe yarayabilir...

Severim şakacı insanı ama el şakası hele ki ağır olursa çok gerılırım 😤
yalniz kalpler yalniz kalpler e katılıyorum, konuşmaktan başka çare yok ağlamak da işe yarayabılır ama yapamıyorum diyorsunuz .
Ciddi bir tepki verin yada bu şekilde yaptıkça senden uzaklaşmak istiyorum çünkü çok canım açıyor keyif almıyorum diye söylemelisiniz
ben olgun mantikli bir insan olarak karsida ne gormek istemezsem onu yapmamaya calisiyorum. ne gormek istersem de yapmaya.. iyi niyetinizden suphem yok ama aglamak, kusmek, tavi,r hele trip, inat, unutmamak, kinci olmak, hesapci olmak, intikamci olmak hic biri cozum degil. hic bir insan iliskisinde.. anneyle, kv yle, arkadasla komsuyla, esle.. ne dinimizde yeri var ne adabi muaserette. ben insanca konusmayi net olmayi ne istedigini acikca soylemeyi tercih ediyorum her zaman. bir de su var erkekler cogu zaman anlamayabiliyor kadinlari. neye kustuk kiztik trip attik. aha de sinir oluyoruz anlamadilar mi da.. en iyisi bes yasindaki cocuga anlatir gibi anlatmak. her zaman sabreden kazanir iyilik kazanir bu dunyada. dogru olanin isi dogru gider. hesap kitapla kurnazlikla is yapmaya kalkinca Allah ayagina dolandiriyor insanin. nacizane fikirlerim..

Sizlere birşey danışmak istiyorum. Çok şükür eşim ile güzel giden bir evliliğimiz var fakat bi sıkıntım var hani derler ya" ayı yavrusunu severken öldürürmüş" bizde de o hesap. Adam zaten çocuk ruhlu evin içinde boğuşalım koşalım sürekli bi aksiyon istiyor ama şakalaşırken canımı acıtıyor. Mesela kolumu tutsa fazla sıkıyor. Bazen kolumu yanağımı ısırıyor. Şakasına bi yerimi çekicek mesela elinin ayatı kaçıyor canım acıyor. Koltukta yatsam yanıma gelip sataşırken eli kolu rahat durmuyor illa bi yerime çarpıp acıtıyor. En basiti bu gün denizden geldik bikinimin arkasında büyük metal bi aksesuar var bikinim sırtını çekip bıraktı tak diye omurgama çarptı metal parça ve hali ile canım yandı. Bu ve bunun gibi saçma sapan şeyler. abartısız her gün bi yerim acıyıp incinmeden günü bitiremiyoruz.Hani anlatınca bu dert mi diyeceksiniz ama oram buram sürekli morarıyor. Cildim zaten hassas. İnsanların da ister istemez dikkatini çekiyor yaz vakti biri bitmeden başka yerimde morluk. anlatsam olmuyor bağırdım çağırdım küstüm yine olmuyor. Ya bu adam evdeki muhabbet kuşunu elimden uçsun diye hava ya atınca canını acıtacaksın dikkat et diyen biri. Ama sürekli bu duruma benimde sabrım kalmadı bağırmaya başladım dikkatli ol biraz ben senin canını acıtıyormuyum diye. Allah aşkına bi akıl verin valla bende alıcam elime en sonunda terliği :KK11:
Madem sözden anlamıyor. Sizde elinizi korkak alıştırmayın

Sen de aynı şekilde karşılık ver. çünkü erkekler empati yapamıyor. Acıyor dediğin zaman niye acısın ki diyor. Sadistler.

Aslında anlattığın gibi komik gelmedi bana bu
Eşin şiddete meyilli biri bunuda şaka yoluyla yapıyor.içindeki bazı duyguları bastırıyor
İnsan sevgisini öperek sarılarak dokunarak gösterir canını acıtarak değil
Piskolojisi normal değil

ben evilik danismanlarinin soyledigini soyluyorum. cozum bulan varsa devam etsin. nazlanmak ayri bir sey. kindar sekilde kusmek surat asmak yemek hazirlamamak konusmamak yatakta uzak durmak ve bu durumu sundurmek evlilige zarar veren seylerden biri ve cozum degil.
Kusmekle ne kastettiğimi bir daha anlatmayacagim size.

ben olgun mantikli bir insan olarak karsida ne gormek istemezsem onu yapmamaya calisiyorum. ne gormek istersem de yapmaya.. iyi niyetinizden suphem yok ama aglamak, kusmek, tavi,r hele trip, inat, unutmamak, kinci olmak, hesapci olmak, intikamci olmak hic biri cozum degil. hic bir insan iliskisinde.. anneyle, kv yle, arkadasla komsuyla, esle.. ne dinimizde yeri var ne adabi muaserette. ben insanca konusmayi net olmayi ne istedigini acikca soylemeyi tercih ediyorum her zaman. bir de su var erkekler cogu zaman anlamayabiliyor kadinlari. neye kustuk kiztik trip attik. aha de sinir oluyoruz anlamadilar mi da.. en iyisi bes yasindaki cocuga anlatir gibi anlatmak. her zaman sabreden kazanir iyilik kazanir bu dunyada. dogru olanin isi dogru gider. hesap kitapla kurnazlikla is yapmaya kalkinca Allah ayagina dolandiriyor insanin. nacizane fikirlerim..
Katılıyorum, erkekler düz mantık bizim gibi düşünemiyorler kendini ifade etmek en mantıklı çözüm ...

Yav sende esinin canini acitman gerek, biz de öyleyiz sürekli sakalasiriz o da canimi acitiyordu ilk bastan ama o bana yaptigi gibi bende aynisi ona yapmistim en son benim kilodumu yukari cekmisti nasil canim yandi anlatamam bende esimi hic ummadigi anda mutfakta birseyler yapiyordu ona da ayni sekil kilodu bütün kuvvetimle cektim bu son saka oldu bir daha yapmadi yapsa da canimi acitacak kadar degil:)

Yemin ederim benimki de böyle bi yerden sonra bayıyor ama. Benimki de yanından geçerken popoma vurmaya bayılır ama inanın bazen 5 parmağının izi çıkıyor valla o an elimde ne varsa kafasına vurasım geliyor bi gün yapıcam diye korkuyorum. Hayır biri dese inan komik gelir ne güzel eğlenceli adam derdim de yaşayınca hiç komik değilmiş cinnet geçircem elimdekini çarpıvercem diye korkuyorum yemin ederim :skandal:
Evlat olsa sevilmez :KK70:

Bizde oyleydik 😁 bı keresinde üzerine uçarken dirseği kaburgama geldi nefes alamayınca acile gitmiştik o gün bugündür fazla sakalasmiyoz😂😂😂 bizim çözüm o oldu 😂😂😂

Bende böyleyim ya. Sürekli anneme vuruyorum, öpüyorum, yanaklarını falan sıkıyorum. Bilerek de yapmıyorum yanına gidince otomatik olarak saçma bir hareket yapıyorum :(

Back
X