- 13 Mayıs 2024
- 1.351
- 3.639
- 53
- Konu Sahibi prenseskizimyagmur
-
İyide adamın babası ölmüş adam istemiş cinselliği sizin verdiğiniz örnekle ne alakası var ? Kimse yasta olan hüznü olan birine cinsellik yaşa benle diye baskı kurmamış adamın kendi acısı kendi yaşama biçimi.Kadının babası ölmüş olsaydı ve kocası ondan cinsellik bekleseydi burda kocaya edilmedik hakaret kalmazdı
Bu durumun da bir farklı yok yani babanız ölmüş orası yas evi bende eşimden soğurdum galiba
Herkesin acısını yaşama şekli farklı ,eşinin babasıyla arası nasıldı belki de gerçeklerden kaciriyordur ayıp olur diye kocanizdan niye soguyorsunuz ki ? Kimse saçınızı acip duş alıp almadiginiza bakmayacak. Aynısı Allah korusun sizin basiniza geldiğinde eşiniz böyle bir taleple gelir o zaman haklısınız .Öncelikle sizden yardım birazda akıl almak için soruyorum . Kayınpederimi 4 gün önce kaybettik eşim haliyle ağladı falan neyse dün ben evde oturuyorum eşim geldi açtım kapıyı elinde alkol şişesi vardı tekelden almış biseyler ( normalde de alkol alan birisi ) benim çenem durmadı bak içme ayıp olur daha baban yeni rahmetli oldu haftası çıkmadı dedim dinlemedi içti neyse ( alkolü pis değildir 2 tane bira içti zaten ) bana yanasmaya çalıştı cinsellik istiyor bende çocuğu bahane edip gitmedim ... Ve ben dün eşime karşı birden içim soğudu sanki uzaklastim ondan yani babası rahmetli olmuş aklına o iş nasıl geliyor anlamış değilim . Tamam bende dini görevlerimi tam yapmıyorum ama en azından 4 gündür evde kızıma bile TV ses actirmadim ayıp olur diye . Şimdi size soruyorum benmi anormalim yoksa esimmi normal . Eğer sorun bende ise kendime çeki düzen vermek isterim .. teşekkürler simdiden
Demek istediğim şey bu ama konuyu farklı yere çektiler annesi kız kardeşleri günlük acile kaldırıyorlar ev ana baba günü yani böyle durumda tekele gidip alkol alması evde içmesi sonra cinsellik istemesi bana tuhaf geldi . Babasıyla 1 saniye bile ayrı durmazlardi . Gene tepki cekicek bı laf edicem ama babasına böyle olanın kimseye acımasi olmaz bana bişey olsa ertesi gün kimle evlensem diye düşünür demekkiKadının babası ölmüş olsaydı ve kocası ondan cinsellik bekleseydi burda kocaya edilmedik hakaret kalmazdı
Bu durumun da bir farklı yok yani babanız ölmüş orası yas evi bende eşimden soğurdum galiba
Yok illa adamın c.ku iptal olacak tövbe estağfurullah yaÜslubunuzun maşallahı var gerçekten. Eşinizin yası nasıl yaşayacağına da siz karar vermeyin bir zahmet. İstememişsiniz kabul etmemişsiniz iyi daha niye uzatıyorsunuz ki kapatın konuyu geçsin.
Sen öldükten sonra ne yapıyorsa yapsın ölmüş gitmişsin dünyayla işin mi kalacak ?Ya bakın tepki çekiyorum ama ben yobaz bı insan değilim fakat insan bı düşünüyor yani çok düşkün olduğu babasına böyle tepki veren adam Allah korusun bana bişey olsa bı saat bile durmaz ben biraz derin düşünüyorum galiba
Konu sahibinşn de kayınbabası ölen ben kendi babam gibi üzülürdüm mesela o evde bi yas var aile bireyi ölmüş yarın çocuğu ölse de cinsellik isteyecek bir sapık gibi geldi bana adamİyide adamın babası ölmüş adam istemiş cinselliği sizin verdiğiniz örnekle ne alakası var ? Kimse yasta olan hüznü olan birine cinsellik yaşa benle diye baskı kurmamış adamın kendi acısı kendi yaşama biçimi.
Son mesajımı tekrarlamak istemiyorum dönüp isterseniz okuyun.Konu sahibinşn de kayınbabası ölen ben kendi babam gibi üzülürdüm mesela o evde bi yas var aile bireyi ölmüş yarın çocuğu ölse de cinsellik isteyecek bir sapık gibi geldi bana adam
Ay dil döksekte faydasız sen yaşamadan anlamayacaksın belli ki. İyi adamın senin ölümünün akşamına evlenmesinden bu kadar korkuyorsan yanlış adamla evlenmişsin demektir babasının kırkı çıkmadan boşa gitsin.Demek istediğim şey bu ama konuyu farklı yere çektiler annesi kız kardeşleri günlük acile kaldırıyorlar ev ana baba günü yani böyle durumda tekele gidip alkol alması evde içmesi sonra cinsellik istemesi bana tuhaf geldi . Babasıyla 1 saniye bile ayrı durmazlardi . Gene tepki cekicek bı laf edicem ama babasına böyle olanın kimseye acımasi olmaz bana bişey olsa ertesi gün kimle evlensem diye düşünür demekki
En acı gününde dahi sizi arzulayıp sevişmek istemiş, belli ki bu şekilde hafifleyeceğini düşünmüş. Erkekler kadınlar gibi duygusal bakamıyor olaya ama ben kadın olarak dedemin vefatının 2. Gününde eşimi arzulamıştım. Acı günümde sevişmek istediğim için gözüm dışarda mı oluyor benim şuan ?Demek istediğim şey bu ama konuyu farklı yere çektiler annesi kız kardeşleri günlük acile kaldırıyorlar ev ana baba günü yani böyle durumda tekele gidip alkol alması evde içmesi sonra cinsellik istemesi bana tuhaf geldi . Babasıyla 1 saniye bile ayrı durmazlardi . Gene tepki cekicek bı laf edicem ama babasına böyle olanın kimseye acımasi olmaz bana bişey olsa ertesi gün kimle evlensem diye düşünür demekki
Ben de derin düşünürüm anmak bile istemiyorum birinci derece yakınlarıma bir şey olsa cinsel bir şey yapamam.Ya bakın tepki çekiyorum ama ben yobaz bı insan değilim fakat insan bı düşünüyor yani çok düşkün olduğu babasına böyle tepki veren adam Allah korusun bana bişey olsa bı saat bile durmaz ben biraz derin düşünüyorum galiba
Demek istediğim şey bu ama konuyu farklı yere çektiler annesi kız kardeşleri günlük acile kaldırıyorlar ev ana baba günü yani böyle durumda tekele gidip alkol alması evde içmesi sonra cinsellik istemesi bana tuhaf geldi . Babasıyla 1 saniye bile ayrı durmazlardi . Gene tepki cekicek bı laf edicem ama babasına böyle olanın kimseye acımasi olmaz bana bişey olsa ertesi gün kimle evlensem diye düşünür demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?