Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baktım şimdi 26 hazirandan itibaren karşılamıyormuş. sgk dan çıkarmışlar.
genç nüfusu ellerinde tutmaya çalışmak yerine üreyin diyorlar yani

baktım şimdi 26 hazirandan itibaren karşılamıyormuş. sgk dan çıkarmışlar.
genç nüfusu ellerinde tutmaya çalışmak yerine üreyin diyorlar yani
Yani insanlar artık çocuk yapmak istemiyor. Savaş zamanında bile bir milyon artış olmuş nüfusta ama geldiğimiz noktada Cumhuriyet tarihinin en düşük nüfus artış hızına ulaşmış oluyoruz.
Nüfus artış hızının düşmesi demek yaşlı nüfusun artması, genç(çalışan) nüfusun azalması demek.
Evet insanlar haklılar üremek istememekte ama bir ülkeyi ayakta tutan da genç nüfusudur.

Doktor bana dun yazdi. Ama not kagidina ilacin adini yazdi. Devlet karsilasaydi reçete edilmez miydi imzali kaşeli? İnternetten fiyatina baktigim zaman pasif ilaç grubundadir. 2012den beri dogum kontrol haplari devlet tarafindan karsilanmiyor yazıyor.

Ya ben hastalığım için uzunca bir süre sürekli kullandığım için çok çeşitli haplar kullandım ama en iyisi yazzdi evet. Bir de onun +4 boş hapının olması çok hoşuma gidiyordu.
Ben de baslayacagim umarim memnun kalirim. Kilo almaya meyilli bir vücudum var. Daha da şişirmez inş djdndns

Gebelik testi yaptırıp gel de diyebilirmiş. Gereksiz bir iş yapmış işte

genel manada doğru yanları olabilir ama kendimden örnek vereyim, maddi manevi eğitim olarak kendi ihtiyaçlarımı zor karşılıyorum, ekonomi ve ülkenin sosyokültürel yapısı, toplum psikolojisi ortada, kendime güvenmiyorum topluma güvenmiyorum devlet politikalarına güvenmiyorum, niye çocuk yapayım ki.
konu sahibinin yaşadığı hayatı yaşayan bir sürü insan var. bu çocuklar yarın hapiste sokaklarda mı olacak yoksa aklı başında, üreten bireyler mi olacak.
evladı olanlar da yorumlarda yazmışlar zaten. zor bir durum

Tabiiki haklisiniz. Ama genç nüfusa da ihtiyacı var ülkenin. Bu bir gerçek. Genç nüfus güç demektir hem ekonomik hem askeri olarak. Genç nüfus olmazsa yaşlı nüfusa bakmak çok zorlaşır ayrıca.
Bütün bunları siyasetten uzak, olması gereken durumu göz önüne alarak konuşuyorum tabi. Vatan bizim ve vatanın bizim kalması için olması gereken bu.
Allah herkesin yardımcısı olsun. Umarım her şey iyi yönde ilerlemeye başlar.

Var oyle anneler. Benim kv de de kizina diyorfu siddrt gormesine ragmen kizim idare et aytilma, kocandir. Niye diyolsr biliyor musun. Kiz geri dinup iki covukla evine gelmesin diye. Boyle annelrr de var. Allah akil fikir versin.

annenizi dinleyin gelirlerse konuşursunuz gelmezlerse arayıp sormaya gitmeye gerek yok.
evliliğin başından beri size şiddet uygulayan adamı iki kere baba yapmak yerine boşansaydınız keşke.
Siz size o…pu diyen birini evinize alıp konuşur musunuz hakikaten?

Neden yasadıklarımıza yada yasayacaklarımıza bızmı karar veriyoruz demekkı sız hayatınızda hiç sorun yasamamıs ve yasamayacak olan bırısınız heralde yazık
Ayyy kafa bi milyon
Hayatında hiç sorun yaşamamış ve yaşamayacaksa neden yazık olsun olsa olsa ne mutlu olur

Ayrıca sizin yaşadıklarınız sorun değil
Dayak yediğiniz adamdan boşanmalısınız siz çocuk yapıyorsunuz, hem de iki tane, size hakaret eden insanları evinize almamalısınız siz alıp kendinize o….pu dedirtiyorsunuz
Sorun yok, sorunlu var, anlayabiliyormusunuz?

Bu söylediklerınızı vıcdanınıza bırakıyorum

Senın gıbı psikolojik sorunları olan agzı bozuk birinin burda ne ısı var ınsanlara sataşmaya mı geldınız buraya Allah cevrenızdekı insanlara sabır versın onlarda artık sızın gıbı ahlaksız bırını duymuyor olacakkı buraya sardınız

Buranın yonetıcısı her kımse uyelıgımı ıptal etsın ve actıgım konularıda silsın böyle sacma sapan yazan ınsan musveddelerının arasında olmak ıstemıyorum buranın adı aklını yıtırmıs ınsanlara sataşan psikolojisı bozuk kadınların kulübü olmalıydı

Herkeste sorun olmadıgına gore sorunu kendinde ara o kadar zavallı beyınlısınkı nasıl konusacagını bilmiyorsun Allah bızı senın gıbı ahlaksız zihniyeti bes para etmez kısılerden uzak tutsun bencıl olan sen ve senın zıhnıyetındekılerdır ne bılıyosunda konusuyorsun kirli beyinli ben halada calısan bırıyım kör cahil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…