Eşimin babası...

Bu konuda sonuna kadar haklısınız,ben bu tarafına hiç değinemedim.Kıyaslama yapması hemde haksız yere yapması hoş bir şey değil.Bundanda sıkıntı duyduğunuzu eşinize bir ara güzel bir dille anlatın,üstünü örtersek tekrarlanıyor biliyorsunuz.

evet olaylar sakinlediğinde bu rahatsızlığımı ayrıyetten belirmeliyim haklısın...

ha bi de su var kayinpederimi gecen mart ayinda kaybettik.ne mi oldu? hamileydim torununu goremeden oldu.ailesi tekrar yanindaydi.ve su an ben esim ve esimin ailesi vicdanen rahat.yapilan kotulukleri yargilamak bize dusmez.sadece Allah yargilar.!

büyük konuşmayım da,
ben yapamazdım kayınvalidenin yaptığını, eşimin yaptığını da yapmazdım muhtemelen ben...

Lovelinya daha bebegin 3 aylik, neden hastanelere götüreceksin?
Ben kiyamazdim bebegime, böyle bir adam icin hastaneye götürmeye degmez bence.
Yani esimede cocugum 3 aylik daha vucut direnci olusmamis, hastanelerde hastalarin oldugu ortamda getiremem derdim.

büyük konuşmayım da,
ben yapamazdım kayınvalidenin yaptığını, eşimin yaptığını da yapmazdım muhtemelen ben...

büyük konuşma canım yapılıyor iş başa düştümü öyle bir yapılıyorki anlatamam. mecbur kalındığında gidiliyor. bak kaynanam bize neler yaptı neler yine gittik ama 6 ay baktık ettik sonra kendi işini görmeye başlayınca yine kavga çıkarttı. kendi ailem beni hiçe saydı hep abime yaptı ama yine gidiyorum hastalıklarında bakıyorum bir alt katında gelin var ama yine ben gidip yapıyorum. allah bizleri kimseye muhtaç etmesin biz görevimizi yapalımda elbet bu iyilikleirmiz karşımıza çıkacaktır

Lovelinya daha bebegin 3 aylik, neden hastanelere götüreceksin?
Ben kiyamazdim bebegime, böyle bir adam icin hastaneye götürmeye degmez bence.
Yani esimede cocugum 3 aylik daha vucut direnci olusmamis, hastanelerde hastalarin oldugu ortamda getiremem derdim.

götürmicem canım o knuda kesin ve net zaten kararım...
eşim de laf olsun diye söyledi heralde yoksa çok titizdir hastalık konusunda, ben hatırlatınca zaten onun konusu açılmadı bile...

büyük konuşma canım yapılıyor iş başa düştümü öyle bir yapılıyorki anlatamam. mecbur kalındığında gidiliyor. bak kaynanam bize neler yaptı neler yine gittik ama 6 ay baktık ettik sonra kendi işini görmeye başlayınca yine kavga çıkarttı. kendi ailem beni hiçe saydı hep abime yaptı ama yine gidiyorum hastalıklarında bakıyorum bir alt katında gelin var ama yine ben gidip yapıyorum. allah bizleri kimseye muhtaç etmesin biz görevimizi yapalımda elbet bu iyilikleirmiz karşımıza çıkacaktır

vala bilmiorum... kavgalar filan neyse de, böyle aldatma dayak sokağa atma gibi durumlarda affedici yönüm çıkmıyor hiç ortaya...
çok şükür benm annem babam öyle şeyler yaşatmadı bize, zor durumlarında seve seve yanlarında olurum...
eşime destek olmam lazım sanırım, onunki daha zor yaa...

size ne canım onların aralarında problem

Back
X