Kusura bakma, o dönem evet cok bosanma olmuyordu ama herkes esinin kumasini kabul edip, kv'desine bakmiyordu. Hadi diyelim o zaman imkanlari yoktu. Simdi niye halen oglunu tembihliyor o senin baban diye? Niye o adam diger karisi ile sizde kaldi? Oglunun yardimi ile o evden tasinabilirlerdi, kadin halen kv'desi ile yasiyor.
Ve bir konu aciyorsan mecburen yorumlara katlanmak zorundasin. Evet ben digerler gibi kv'den icin helal olsun, güclü kadin diyemiyorum. Süphesiz ki yasadigi seyler cok agirdi, ancak verdigi kararlarda yalnisti.
Esinin en cok yaraliyan kanimca babasiz büyümekte degil. O evde yasamak oldu. Dedesinin torun ayrimi yaptigini görmesi. Annesinin ezilmesi, babasinin cocuklar arasi ayrim yapmasi ve her bir iki yil ancak gelmesi. Yani babasinin yaptigi berbat, ve annenin yaptigi tuzu biberi olmus.
Esine cidden üzüldüm ama. O evde yasamak, evlilik olmayan bir evliligi görmesi, deger görmemesi. Aldigi yaralar inanilmazdir. Psikolog hersey cözmez ama biraz daha rahatlayabilir bence.