Arkadaslar basliktada yazdigim gibi esimin babasi bunda iki sene önce bir traktör aldi ve bunun borcunu kardes olarak ogullaro destek cikip kapatacaklarmis. Benim az cok birikmis para var, ve esim babasina göndermek icin benden 6 milyar para istiyor. Ilk basta olur dedim fakat daha sonra icime sinmedigini ve vermeyecegimi söyledim. Nedenini sorarsaniz esimle cok huzursuzlugum oldu, bana hic iyi davranmadilar, aldigimiz evin tapusunu babasi kendi adina cikardi, esim biriktirdigimiz paranin cogunu alip kendine isyeri acti ve ben bana hic birsey yapilmadigini gorunce maasimi biriktirdim ve esime vermedim, oda bunu kabul ettim. Fakat simdide birikmisim oldugunu bildigi icin istemeye kalkiyor. Arkadaslar benim evimi tapumu aldilar, ben hep senelerce esime verdim ve ailesine verdim. Ona bizim araba ve oturdugumuz ev borclu, faiz isliyor bizde zor durumdayiz niye bunlari kapatmayi dert etmezsinde baban icin bu kadar sikbogaz edersin beni. Cocuklarida dusundugun yok dedigimde. '' O benim babam tabiiki gonderecem, ilerde o traktör bana ve kardeslerime kalacak dedi'' cok sinirlendim. Ve bir anlik dalginligimda tamam verecem dedigimdede bana ne yaglar cekmiyor. Annemin selami var, annem oglumuzun sesini ozlemis, bir suru aile konulari siraladi, seni cok seviyorumda bilmem nede. Sabah vermicem dedigimdede kustu sinirlendi ve cikti gitti.
YArdim edin arkadaslar vermelimiyim? O esim ama hic guvenmiyorum. Bu birikim benim ve cocuklarimin gelecegi. Yardim edin. Yorumlariniza cok ihtiyacim var.
YArdim edin arkadaslar vermelimiyim? O esim ama hic guvenmiyorum. Bu birikim benim ve cocuklarimin gelecegi. Yardim edin. Yorumlariniza cok ihtiyacim var.