- 26 Temmuz 2012
- 207
- 2
- 318
- 40
75bin'lik traktörle ne işi varmış kayınbabanın. sen traktör fiyatlarını araştırdın mı? bence önce markasını ve modelini öğren o traktörün ve yetkili satıcısına açıp fiyatını öğren. bence hiç bir şekilde o traktör 75bin tl etmez. 30bin'lik traktör neyine yetmemişte 75'lik almış. bence o traktörü çok daha ucuza aldılar ama pahalı aldık deyip senin parayı cukka yapıcaklar
ayrıca hadi diyelim 75'lik bir traktor Allah gecinden versin kayınbaba ölünce atıyorum 10 sene sonra o traktoru bugünün 20bin tl'sinden zor satarlar. ev mi bu değeri yükselsin ölünce size kalsın. bence çok iyi düşünerek karar ver, hatta paranı annenlere yolla. onlara lazım olmuştu onları verdim dersin. ona laf ederse senin annenlere lazım olunca veriliyor benimkilere neden verilmiyor diyerek aradan sıyrıl.
ayrıca hadi diyelim 75'lik bir traktor Allah gecinden versin kayınbaba ölünce atıyorum 10 sene sonra o traktoru bugünün 20bin tl'sinden zor satarlar. ev mi bu değeri yükselsin ölünce size kalsın. bence çok iyi düşünerek karar ver, hatta paranı annenlere yolla. onlara lazım olmuştu onları verdim dersin. ona laf ederse senin annenlere lazım olunca veriliyor benimkilere neden verilmiyor diyerek aradan sıyrıl.