• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin babasinin sosyal medyadan eklemesi

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Kizlar boşanma surecinde oldugum eşimin hic gormedigim babasi (ayrı yaşıyorlar) facebook tan beni eklemis. Hatta dun aksam eklemişti hicbir sey yapmadim. Sabah teklifi geri cekip bi sure sonra tekrar yollamış.

Anlamadim red mi etsem kabul mu etsem. Birsey mi diyecek. Diyecek olsa mesaj atsın. Anlam veremedim.:işsiz:

Diğer kutusuna bak bakalım mesaj var mı.
Kabul etme. Tekrar eklerse "sorun nedir?" Yazarsın.

Ekleme tabikide.Ne alaka ?diye sorarlar adama .
Belki de bir soru sorabilir yada bosanma aşamasindaysaniz sebep lerini ogrenmek isteyebilir.

...... arkadaşlık isteğine cevap vermesini bekliyor diye bildirim geldi. Facebook ta böyle bi özellik var miydi ya.
Çok rahatsız oldum engellesem acaba ne dicekti diye aklımda kalacak :işsiz: mesaj filan atmazsa engellerim sanırım bi sure sonra bilemedim

Başlığı görünce ne var bunda diye sordum kendime Adam eğer etraftan sizin durumunuzla ilgili haber alabilecek durumdaysa belki size ulaşmak istemiştir

Benim için cok garip bi durum düğünümde dahi yoktu hiç tanınam etmem

Konuyu okuyunca bende anladim saçma olduğunu.. böyle bi aşamadayken size ulaşması da çok ilginç bende acayip merak ettim amacini

Back
X