Eşimin bağımlılığı hakkında

yildiz2472

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
75
11
8
24
3 yıldır evliyim çocuk yok sevdıgım insanla evlendım mutlu olmak için ama bana kabus gibi günler yaşattı , geçen sene ma*de kullandığını öğrendim (es*rar, cigara) ara sıra dışarı çıkıp eve geldıgınde gözleri kızarıp sürekli baygın oluyordu itiraf ettirdim içtiğini oda bidaha yapmıycam dedi bana zararı yok sürekli uyukluyor mayhoş gibi ama onun adına üzülüyorum neyse aylardır bişey kullanmıyordu ta ki geçen haftaya kadar. İçmesini geçtim ablalarından kuzenınden 3 bin gıbı rakamlarda kaç kez para istemiş dünyam başıma yıkıldı. Bu paraları niye çektin bizi niye rezil ettin diye sorduğumda hep birine borcum var diye geçiştirdi tefecilere bulaştı diye çok korkuyorum o illeti almak için mi borç istedi acaba bilemiyorum. Aileler uyardı eşimi, herkesle kötü oldu yapma etme oğlum diye kaç kez konuştular, ben bişey yapmıyorum diye geçiştirdi ve hep konu kapandı. Ama ben hergün eve içmiş şekilde mi gelecek şüphesıyle yaşamaya başladım. Belki düzelir diye ilk seferinde hep destek oldum ama bugün yine içmiş şekilde geldi. İçimden ses boşan dıyor diğer tarafım bırakmasına destek ol diyor. Yardım istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu illeti bırakması mümkün mü ya da kendimi yormadan artık boşanmalı mıyım diye düşünüyorum fikirleriniz neler sağlıklı düşünemıyorum psıkolojım bozuldu

Bu çok ciddi bi durum maalesef bu illeti anca amatem de yatarsa uzun süre bırakabilir diğer türlüsü asla mümkün değil çok yakın tanıdığım artık baş edemediği için boşandı
Aklını başına topla on kere düşün bir kere karar ver derim

Teşekkür ederim öyle yapacağım

Dün burada bir üye konu açtı, 1 yaşındaki bebeğiyle kaçsa kaçamıyor gitse gidemiyor. Kocası madde bağımlısı ve kadını öldürmekle tehdit ediyor. Kiralarını bile ödeyemiyorlar. Bu durumlara düşmek ister misiniz? Biraz geçmiş konuları okuyun, kaç üye kocası hakkında konu açmış, kaçının kocası bırakmış. Sağdan soldan borç bulamazsa size saldıracak, para getir diyecek biliyorsunuz değil mi? Bu adamdan çocuğunuz olmadığı için ne kadar şanslısınız. Boşandığınız an herkes kendi yoluna. Ama yok ben seviyorum kurtarıcam onu, bıraktırıcam sevgimiz güçlü vs saçmalıklarına girecekseniz de hamile kalmamak için 2 hatta 3 yöntemle korunun.

Kac yasindasiniz bilmiyorum , esiniz kac yasinda. Kullandigi seyi birakmak istese tamam daha kullanmayacagim demek yerine tamam tedavi olucam derdi o zaman daha inandirici olurdu.Sogarayi bile bazen insanlar tedavisiz birakamiyor. M. Dde kullanimi mide bulandirici siz bakici degilsiniz ha tesvik edersiniz tedavi olmak ister olur o zaman neden bosanacaksiniz ama yanasmiyor ve devam ediyorsa cok gereksiz . Hayatinizi mahvettiginize degmez hazir cocuk da yokken bence kendinizi kurtarmaya bakin. O 3-5 binler 300-500 bin Olur zamanla.

Boşan. Bırakırım der bırakmaz. Tedavi görmeye başlar yarım bırakır yine başlar. Ben şahsen bunlara bulaşıp bırakanı hic görmedim çevremde. Akrabalarımda kullananlar var biri boşandı gitti kendini kurtardı. Diğeri de ailesinin evine gidip gidip geliyor cocuk yapmayın. Bu tarz insanlar takıntılı olur Bosanin kurtulun Allah yardımcınız olsun.

Bu dünyada öyle şıp diye istediği an bu illeti bırakan uzaylıdır , boşuna uğraşmayın .Siz mi başla dediniz de şimdi bıraksın diye mücadele edeceksiniz??? Kim bilir daha kimlerden borç aldı?? Kapınıza hapishane kaçkını tipler gelmeye başladığında artık iş işten geçmiş olacak.Siz şimdi hemen çocuk yokken yolunuzu değiştirin çünkü bu yol lağıma çıkıyor.....

Yokluğun, hastalığın Allahtan gelenin destekçisi olunur, uyuşturucu destekle çözülecek bir sorun değil
Çocuk yokken yol yakınken vazgeçin
Dün burada bir konu vardı çocuklu bir anne gitse gidemediği kalsa kalamadığı bir hayatı var, çok üzüldüm bu durumlara düşmeyin

Boşanın bağımlılık öyle konuşmayla vs düzelecek bişey değil kendinize yazık etmeyin.

Bılıyorum çocuk olmadığı için şanslıyım kaç kez baba evıne gıttım her seferınde yalvar yakar kapılarda yattı bende hep ınandım Gerı dondum ama iş bagımlılık sevıyesıne gelmiş borç istemeler eve gelmemeler .Tükendım bır gelecek yok Bızım için ve boşanmaya karar verdim

Evet herkesten gizlice borç istemek nedir birde annesi babası bile uğraşmıyor aramıyor oğullarının peşine düşmüyor anca niye yaptın niye şöyle böyle diyip kapatıyorlar konuyu .Bana sürekli annesi kızım sen düzelteceksın diyor iyilikle güzellikle diyor bende sinir krizi geçirdim bunun kahrını çekmek için mi evlendım dedım

Amin saolun yorum için .Baba evıne döndüm davayı açıyorum bugün

Şuanda borç para bulduğu için size bulaşmıyor olabilir insanlar borç vermemeye başladığında size sarmaya başlar. Para bulamadığı zaman çok farklı isteklerde de bulunabilir. Madde kullanan birinden hiç bir şey beklemeyin hele düzelir diye hiç beklemeyin arkanızı bile bakmadan boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…