• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana anlattıkları doğrumu yoksa benmi fesatım..

dutturudunya

B.K:88.9 G.K:62.3 H.K:60
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
407
537
23
35
Eşim gece vardiyasında çalışıyor.Birkaç gündür değişik halleri vardı bana bişeyler anlatmak istediğini düşünmüştürm hareketlerinden ve konuşmalarından.Bu sabah işten geldi ve ordan burdan konu açarak sana birşey anlatıcam ama yanlış anlarsın diye çekiniyorum dedi.Bnde anlatmasını istedim.İş yerinde eski bir çalışan kadın ziyarete gelmiş tabi eşim kadını tanımadığı için içeri almak istememiş onun üzerine kavga etmişler falan.Kadın eşimden numarasını istemiş eşimde vermemiş.Kadında ben buluurm numaranı demiş eşimde bulamazsın diyip kızmış.Daha sonra bu bayan eşimin bi arkadaşından eşimin numarasını almış ve aramış hani hani numaranı bulamazdım demiş eşimde aradığı için kızmış ve telefonu kapatmış.Daha sonra bu kadın eşime whatsapp dan msj atmış nbr falan diye eşim tekrar kızmış ben eşimi seviyorm çoluğum çocuğum var demiş.Kadın ben zaten arkadaşça yazıyorm demiş.Eşimde ben bilmem bidaha ne ara nede yaz eşime anlatıcam zaten demiş kadında saçmalama yuvan yıkılır söz daha aramıycam falan demiş.Eşimin telefonu hep ortalıktadır saklamaz bunu bana anlatınca tabi ben biraz bozuldum niyr mesajları sildin falan dedim oda tepkini bilemediğim için korktum sildim dedi.Birdaha ararsa söz numarasını sana vercem dedi.Şimdi ben hiçbişey olmamış gibimi davranayım napayım bilmiyorm.Sizce eşimin anlattıklarıyla sınırlı kalmışmıdır yaşananlar..

Terslediyse niye mesajları siliyor tepkinden korkuyorsa niye sana anlatıyor? Çelişkili geldi bana anlattıkları. Kadını yapışkan gibi anlatması sonra karıma anlatıcam demiş te kadın da yuvan yıkılır demiş. Buna cocuk bile inanmaz...Ne kadar ahlaklı boyle...Kadın suluk gibi yapışmış sözde...Kardesim oyle olsa bi engellemeye bakar bu kadar yazısılır mı? Gecsin bunları yaa..

Kadınla iletişime gecmiş bunu da bi şekilde ogrenirsin diye senaryo yazmış. Tam bir aptal...Ve güven gitti işte birdaha da düşündur kadın geldi mi msj yazdı mı diye...

Son düzenleyen: Moderatör:
Masum olan bir insan neden eşinden korkup silsin mesajları?
Sonuçta beni rahat bırak yazmış olsa okuyup hesap soracak haliniz yok?

Bilemiyorum adamın eşi psikopat derecesinde kıskanç değilse, hani niye o kadın yazdı sana hıı?
Senin ne yazdığının önemi yok o sana neden yazdı diye ortalık yıkan bir tip değilse eğer
mesajları silmesi mantıksız.

Bana eşin başta bir şeyler yapmaya kalkmış, sonra tırsmış ortaya çıkmadan sağlam bir senaryo ile
kendimi kurtarayım derdine düşmüş gibi geldi.

Masum olan bir insan neden eşinden korkup silsin mesajları?
Sonuçta beni rahat bırak yazmış olsa okuyup hesap soracak haliniz yok?

Bilemiyorum adamın eşi psikopat derecesinde kıskanç değilse, hani niye o kadın yazdı sana hıı?
Senin ne yazdığının önemi yok o sana neden yazdı diye ortalık yıkan bir tip değilse eğer
mesajları silmesi mantıksız.

Bana eşin başta bir şeyler yapmaya kalkmış, sonra tırsmış ortaya çıkmadan sağlam bir senaryo ile
kendimi kurtarayım derdine düşmüş gibi geldi.

Sağlam senaryo buysa...bence yuzune gozune bulaştırmış bu aptalca senaryoyla

Eksik bir şeyler var ve eksik olan şeylerin masum olduğunu sanmıyorum takip et ama ona belli etme konunun üstünü kapatmış gibi davran

Bir şey var ve eşin önden zemin hazırlıyor gibi. Daha sonra dürüstlük ayakları yapabilmek için bak sana anlatmıştım zaten diyebilmek için.

Kadının bir daha aramasını bekleme numarayı versin eşin ve bu işin peşine düş. Ayrıca netten arama kayıtlarına da bir bak bakalım.

Eşim gece vardiyasında çalışıyor.Birkaç gündür değişik halleri vardı bana bişeyler anlatmak istediğini düşünmüştürm hareketlerinden ve konuşmalarından.Bu sabah işten geldi ve ordan burdan konu açarak sana birşey anlatıcam ama yanlış anlarsın diye çekiniyorum dedi.Bnde anlatmasını istedim.İş yerinde eski bir çalışan kadın ziyarete gelmiş tabi eşim kadını tanımadığı için içeri almak istememiş onun üzerine kavga etmişler falan.Kadın eşimden numarasını istemiş eşimde vermemiş.Kadında ben buluurm numaranı demiş eşimde bulamazsın diyip kızmış.Daha sonra bu bayan eşimin bi arkadaşından eşimin numarasını almış ve aramış hani hani numaranı bulamazdım demiş eşimde aradığı için kızmış ve telefonu kapatmış.Daha sonra bu kadın eşime whatsapp dan msj atmış nbr falan diye eşim tekrar kızmış ben eşimi seviyorm çoluğum çocuğum var demiş.Kadın ben zaten arkadaşça yazıyorm demiş.Eşimde ben bilmem bidaha ne ara nede yaz eşime anlatıcam zaten demiş kadında saçmalama yuvan yıkılır söz daha aramıycam falan demiş.Eşimin telefonu hep ortalıktadır saklamaz bunu bana anlatınca tabi ben biraz bozuldum niyr mesajları sildin falan dedim oda tepkini bilemediğim için korktum sildim dedi.Birdaha ararsa söz numarasını sana vercem dedi.Şimdi ben hiçbişey olmamış gibimi davranayım napayım bilmiyorm.Sizce eşimin anlattıklarıyla sınırlı kalmışmıdır yaşananlar..

Ben çalıştığım yerde tanıyıp tanımadığım herkesi alıyorum sizi tanımıyorum deyip kovamam alırım kimmiş neymiş tanışırım hele eski çalışansa kadın zaten söylemiştir o anda bence. bu olay biraz farklı gelişmiş gibi..
arkadaş nasıl bi arkadaş tanıyomusun? kimse benim numaramı bana sormadan bi erkeğe veremez meselaa.
eşinin sürekli kadına kızmasını gerektirecek bi durum da görmüyorum ben ortada ne yani kadın eskiden orada çalışıyomuş bi gün ziyarete gidiyo eşini görür görmez eşine vuruluyor mu? normal bi şekilde konuşulur eskiden burda mı çalışıyodunuz o gün size kaba davrandım kusura bakmayın denilir neden sürekli kızdığını vurguluyor size?
whatsapptan yazdığında evliyim çocuğum var seviyorum onları demesi ne mana? veya ne yaptılar ki eşin sana söylediğinde yuvanız yıkılacak? kadının naber yazmasından eşiniz kendisine sarktığını düşünüyosa dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş derim..
bunlar benim aklıma gelen şeyler, senin aklına nasıl gelmedi? hiç sormadın mı?

- naber nasilsin?
- karimi seviyorum

Gercek kesitte bile bu kadar sacma diyaloglar yok. Biriyle konusmak istemiyorsaniz engellersiniz, yok karimi seviyorum ona anlatacagim, yok yuvan yikilir ne alaka yani, naber dedi diye naber dedigi erkegin yuvasinin yikilacagini dusunen bir kadin, bunu karisina anlatirken azcik mantik katsam diye hesaplamayan bir koca...

Esinizin telefonunu alin ve hangi arkadasin verdi senin numarani diye sorun. Sonra da o arkadasina yazin 'kardesim keske numarami vermeseydin, bundan sonra dikkat edersen iyi olur' diye. Bakalim gercekten arkadasi mi vermis numarasini? Ama o an yapacaksin bunu, esinin arkadasiyla konusup kumpas kurmasina firsat tanimadan.

Back
X