- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.915
- 798
- Konu Sahibi dutturudunya
Esin senaryo yazari olsaydi issiz kalirdi, o kadar soyliyim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynen bunu düşünüyorum ama kendi fesatlığıma yordum bianHayatimda boyle sacma bir senaryo gormedim. Esinle flort etmisler kadin tehdit etmis belki de ve esin boyle yol yapiyor gibi geldi. Bak sana anlatmistim iste diyecek ve sucsuz gosterecek kendini.
Bende aynen bunu düşünüyorum ama kendi fesatlığıma yordum bian
Sanki o cümleyi esi kurmus gibi esime anlatma yuvam yikilirMadem öyle,
Eşinin kadına eşime anlatıcam demesi üzerine kadın neden 'saçmalama yuvan yıkılır' gibi bir cümle kuruyor ki.
Eğer dediği gibiyse herşey doğru varsayalım.Bu cümle sırıtıyor, kadın adama musallat olmaya kalktıysa neden adamın yuvası yıkılsın ..
kadın neden zorla iş yerine girmek istemişki kavga decek kadar bunu anlayamadım.sonrasında tel numarısını bulup naber yazması eşinizde ben şimi seviyorum demesi ne alaka kadın buna asılmışmıki eşiniz böyle diyor.keşke msjları silmeseymiş.eşiniz ya bi hatlar karıştırmış yada çok acemi kadın erkek ilişkilerinde bilinçsiz hareket etmiş.Eşim gece vardiyasında çalışıyor.Birkaç gündür değişik halleri vardı bana bişeyler anlatmak istediğini düşünmüştürm hareketlerinden ve konuşmalarından.Bu sabah işten geldi ve ordan burdan konu açarak sana birşey anlatıcam ama yanlış anlarsın diye çekiniyorum dedi.Bnde anlatmasını istedim.İş yerinde eski bir çalışan kadın ziyarete gelmiş tabi eşim kadını tanımadığı için içeri almak istememiş onun üzerine kavga etmişler falan.Kadın eşimden numarasını istemiş eşimde vermemiş.Kadında ben buluurm numaranı demiş eşimde bulamazsın diyip kızmış.Daha sonra bu bayan eşimin bi arkadaşından eşimin numarasını almış ve aramış hani hani numaranı bulamazdım demiş eşimde aradığı için kızmış ve telefonu kapatmış.Daha sonra bu kadın eşime whatsapp dan msj atmış nbr falan diye eşim tekrar kızmış ben eşimi seviyorm çoluğum çocuğum var demiş.Kadın ben zaten arkadaşça yazıyorm demiş.Eşimde ben bilmem bidaha ne ara nede yaz eşime anlatıcam zaten demiş kadında saçmalama yuvan yıkılır söz daha aramıycam falan demiş.Eşimin telefonu hep ortalıktadır saklamaz bunu bana anlatınca tabi ben biraz bozuldum niyr mesajları sildin falan dedim oda tepkini bilemediğim için korktum sildim dedi.Birdaha ararsa söz numarasını sana vercem dedi.Şimdi ben hiçbişey olmamış gibimi davranayım napayım bilmiyorm.Sizce eşimin anlattıklarıyla sınırlı kalmışmıdır yaşananlar..