• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana anlattıkları doğrumu yoksa benmi fesatım..

Eşin senden bişiler saklıyo ve senden de çekiyor bence kadın adamdan bişi görmese bu kadar çekinmez ki eşin ona yüz vermiş ki kadın bu kadar rahatsız etmiş.

Hayatın doğal akışı diye bir tabir vardır hukukta çok kullanılır, sence bu hayatın doğal akışına uygun mu?

Gece mi geliyor kadın? Gerçi önemli olan o değil, kavga ettiği kişiyle neden dostça mesajlaşmak istiyor, eşin hiç cevap vermeden neden engellemiyor, anlattığı gibi mesajlarda iyi aile babasını oynadı ise neden silmiş mesajları?

Ya hakkaten şimdi bidaha okudum cidden böylemi anlattı.ya bu erkekler kadınların zekasını neden bu kadar küçümsüyo.hakkat çok komik.kadın kavga ettiği adamın numarasını buluyo adam suratına kapatmasına rağmen ısrarla yazıyo filan filan:ukala: bak canım kadın seni biliyo onun için eşinin tel.ortalarda çünkü arama diyo kadında aramıyo.ama şimdi işler drğişti kadın tehdide başladı.eşininde karın ağrısı oydu ve ondan önce davranıp sana bu senaryoyu yazdı olay bu.he kaldırabilceksen araştır derim yoksa hiç deşeleme altından bi b.k çıkcağı belli malesef:KK43:

Eşim gece vardiyasında çalışıyor.Birkaç gündür değişik halleri vardı bana bişeyler anlatmak istediğini düşünmüştürm hareketlerinden ve konuşmalarından.Bu sabah işten geldi ve ordan burdan konu açarak sana birşey anlatıcam ama yanlış anlarsın diye çekiniyorum dedi.Bnde anlatmasını istedim.İş yerinde eski bir çalışan kadın ziyarete gelmiş tabi eşim kadını tanımadığı için içeri almak istememiş onun üzerine kavga etmişler falan.Kadın eşimden numarasını istemiş eşimde vermemiş.Kadında ben buluurm numaranı demiş eşimde bulamazsın diyip kızmış.Daha sonra bu bayan eşimin bi arkadaşından eşimin numarasını almış ve aramış hani hani numaranı bulamazdım demiş eşimde aradığı için kızmış ve telefonu kapatmış.Daha sonra bu kadın eşime whatsapp dan msj atmış nbr falan diye eşim tekrar kızmış ben eşimi seviyorm çoluğum çocuğum var demiş.Kadın ben zaten arkadaşça yazıyorm demiş.Eşimde ben bilmem bidaha ne ara nede yaz eşime anlatıcam zaten demiş kadında saçmalama yuvan yıkılır söz daha aramıycam falan demiş.Eşimin telefonu hep ortalıktadır saklamaz bunu bana anlatınca tabi ben biraz bozuldum niyr mesajları sildin falan dedim oda tepkini bilemediğim için korktum sildim dedi.Birdaha ararsa söz numarasını sana vercem dedi.Şimdi ben hiçbişey olmamış gibimi davranayım napayım bilmiyorm.Sizce eşimin anlattıklarıyla sınırlı kalmışmıdır yaşananlar..

Eski kız arkadaşı olma ihtimali çok yüksek ama yoksa bu kadar yüzü bulamaz. Düşünsenize işyerinizde eski bi çalışan erkek evinize kadar gelcek içeri girmeye calisicak numaranı arastiricak. Kim yapar böyle birşeyi? Kadın biraz uğraşmak istiyor belli ki. Ama ben eşinizin samimi olduğunu düşünüyorum. Numarayı değiştirin.

Eski kız arkadaşı olma ihtimali çok yüksek ama yoksa bu kadar yüzü bulamaz. Düşünsenize işyerinizde eski bi çalışan erkek evinize kadar gelcek içeri girmeye calisicak numaranı arastiricak. Kim yapar böyle birşeyi? Kadın biraz uğraşmak istiyor belli ki. Ama ben eşinizin samimi olduğunu düşünüyorum. Numarayı değiştirin.

Şöyle samimi olduğunu düşünüyorum anlattıkları gerçektir ama bu kişinin kim olduğu ile ilgili eksik bilgi vermiş olabilir.

Senaryo saçmasapan ve tutarsız ilk mesajlarda arkadaşlar da yazmışlar zaten tutarsız olan kısımları. Bana da eşiniz sanki bu kadınla bir gönül ilişkisine girmek istemiş sonradan istenmedik durumlar yaşanmış olmamış ve size itiraf etmiş gibi geldi. Belki kadının size ulaşmasından korkmuştur. Ben olsam kurcalardım. Eşinize de belli etmeyin inanmış gibi davranın ki delil saklamaya çalışmasın.

Mesajları geri yükleyin. Whatsapp sil ve yeniden yükle mesajlar yedekleniyor diye biliyorum

Kafınla konuşmadıcnm kadına numarasını veren ark la konuştu numarayı aldı.Hatta adam nie istiyon numarayı rahatsızmı etti yoksa falan dedi bnde numarayı aldım aradım fakat kadının telefonu kapalı

Başka numara vermişlerdir arkadaşıyla anlaşıp. Eşinize belli etmeyin inandım deyin kendiniz araştırın. Whatsapp web yükleyin eşiniz uyurken alın telefonunu whatsapp'ı oraya aktarın. Alabiliyorsanız telefon dökümünü alın inceleyin. Birşeyler döndürüyor eşiniz, sizi kandırmasına izin vermeyin.

Böyle bir senaryodan benim anladığım: Bunlar aslında kısa bir süreliğine sevgili oldu. Yüksek ihtimalle adam, evli olduğunu gizledi. Kadın, adamın evli olduğunu öğrenince hırslandı ve her şeyi eşine anlatmakla tehdit etti. Paçaları tutuşan adam da eşin öğrenme ihtimaline karşılık önden bir senaryo yazıp eşine hikaye anlattı. Çıkardığım sonuç budur.
Bu arada eşinizin senaryosu cidden çok ucuz ya. Neymiş kadının biri zorla telefon nosunu bulmuş da zorla iletişime geçmeye çalışmış da masum beyimiz de ben evliyim, eşimi seviyorum demiş de pof :işsiz:

Hayatın doğal akışı diye bir tabir vardır hukukta çok kullanılır, sence bu hayatın doğal akışına uygun mu?

Gece mi geliyor kadın? Gerçi önemli olan o değil, kavga ettiği kişiyle neden dostça mesajlaşmak istiyor, eşin hiç cevap vermeden neden engellemiyor, anlattığı gibi mesajlarda iyi aile babasını oynadı ise neden silmiş mesajları?

Mesajları geri yükleyin. Whatsapp sil ve yeniden yükle mesajlar yedekleniyor diye biliyorum
Eve gelme gibi bir durum yok cnm eşimin işyerine gitmiş gündüz vardiyasında iken

Bişey isticem ama. Bu bayanın nosunu eğer dilerseniz özelden bana atabilirsiniz varsa tabi numarası. Araştırmak isterim adınıza.

Verdikleri o numara kadının kendi numarası değildir ben hiç zannetmiyorum.

Verdikleri o numara kadının kendi numarası değildir ben hiç zannetmiyorum.

O değilse zaten çıkar ki ortaya bu kadının bi ismi cismi yok mu ? Ay bende çok severim böle şeyleri zamanında kendi eşim de dahil (sevgililik doneminde) çok kişiyi yakaladığım için :D ajan gibi hissediyorum artık :D

O değilse zaten çıkar ki ortaya bu kadının bi ismi cismi yok mu ? Ay bende çok severim böle şeyleri zamanında kendi eşim de dahil (sevgililik doneminde) çok kişiyi yakaladığım için :D ajan gibi hissediyorum artık :D

Ahahaha ayy ihtiyaç olursa aklımda bulunsun size yazayım :)

Back
X