• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana anlattıkları doğrumu yoksa benmi fesatım..

Bana nedense bu adam eşini aldatacak bir adam gibi gelmedi yao_O

Konu sahibi de söylemiş zaten telefonu hep ortada duruyor diye, sonra hoparlör açıkken arkadaşını arayıp numara istemiş ve adam günlerdir nasıl söylesem diye dönüp dururken konu sahibi de anlamış bir sıkıntısı olduğunu.

Biz şimdi hayatımıza giren şeytanları düşünerek yorumlayinca ne alaka yanii diyoruz da gerçekten böyle hassas bir adam da olamaz mı yer yüzünde? Adam belki korktu eşi üzülecek diye hiç aralarında böyle muhabbetler konuşulsun istemedi sildi hemen mesajları. Sonra kadın bulaşınca söylemek zorunda hissetti kendini vicdanen. Belki eşinin yanında da arar eşi şüpheye düşer diye korktu.

Olayı kafamda canlandirirken dayım geldi aklıma, benim dayım da böyle bir adam. Düşündüm bir kadin dayıma askinti olsa benim melek dayım da böyle davranırdi, içine dert olurdu yengeme nasıl söyleyecek diye. Aman yengem duymasın huzuru kaçmasın diye de kendi kendini yerdi ve muhtemelen yüzüne gözüne bulaştırırdi daha çok.

Bence insanları fazla genelliyoruz, dünya üzerinde böyle psikopat, tersleyen evli erkekleri daha çekici bulan hafif meşrep kadınlar olduğu gibi, gerçekten masum eşinden başkasını gözü görmeyen, eşini kaybetme korkusu çok yüksek olan adamlar da var.

Yalnız dayım örneğinde, yengem böyle bir şey duysa sorgusuz sualsiz dayıma inanırdı, bence biz buradan ne desek boş eşinizi en iyi siz tanırsınız, gözümle görsem inanmam diyecek kadar güveniyorsaniz kurcalamayin ama ihtimal veriyorsanız da gözünüz üzerinde olsun

Sağlam senaryo buysa...bence yuzune gozune bulaştırmış bu aptalca senaryoyla

Aynen, hiç anlatmasa daha iyiymiş.
Sadece KK'da aldatan eş konularından en az 3 tane konu okusak hepsinde aynı senaryo var:
Masum adam ben evliyim, eşimi seviyorum der ama diğer kadın her şeye rağmen evli adama yapışır (Yersen)
Diğer kadın adamın eşini arayınca adam, eşinin yanında diğer kadına hakaretler eder ki eşe inandırsın kendini.
Eşe kendini inandırdıktan sonra da diğer kadını arayıp ettiği hakaretleri bir sebebe bağlayarak onu da idare eder.

Şuradaki aldatma konularında süreç hiç şaşmıyor ya. Bu konunun devamında yani kadın sizi aradıktan sonraki süreç de böyle gelişecek muhtemelen.

Bence ortada aldatma olsaydı esin sana hiç caktirmazdi belli ki iyi niyetli gerçekten yapan adamlar yıllarca nasıl yapıyor eşinin üstünden gözünü yine de ayırma ama seni aldatıyor imajı da cizme

Yukarıda kızlardan da yazanlar olmuş, kadının numarasını falan bilsem ya da olay mahallinde olsam ben size şıp diye çözerim bunu:) bana özelden biraz daha detay atabilirsiniz, kadının numarasından adına ulaşabiliriz mesela, ya da sosyal medya hesaplarına. Oralardan çok şey çıkar zaten. Bir de eşinizin online işlemler şifresini alın telefon ortadayken, kullandığı operatörden bir dökümune bakın. Bunu da söyleyen olmuş, kesinlikle WhatsApp web kodu taratıp bilgisayarınızda açık olsun.

Ben aldattığını düşünmedim ama bunu içiniz rahat etsin diye söylüyorum, yorumlardan kafanız baya karışmış sanırım. Biraz kurcalayin bir yerden bi açık çıkar mutlaka

Bence eşine güvenmelisin adam anlatmış işte sonucta karakterinden az bucuk tahmin edebilirsin ne yazık ki böyle hem cinslerimiz toplumsa mevcut opabilir yani söledikleri

kadın niye durduk yere yuvan yıkılır dioki mesaj atan kendisi birisi bi deli mesaj atiyor diye yuvami yikilir karsilik olmadan.bence biseyler var adamda ortaya cıkmadan ben anlatıyim inansin der gibi veya da eksik anlatiyor.

Eşinizin telefonu iphone ise bilgisayara itunes indirin ve teli şarj kablosuyla bağlayın pc ye. Silinen gelen gönderilen tüm mesajlar çıkacaktır. Whatsapp yazışmaları bile. Senaryo çok saçma. Naber sorusundan sonra direkt eşimi çocugumu seviyorum muhabbeti nedir ya eksik çok şey var !!

Bende bunu anlamıyorum mağdem öyle silme arkadaş o mesajları ne diye siliyorsun! Üstüne gitme bence ama boş bi vakitte telefonu iyice kurcalardım ben olsam facebook falan varsa messengerda mesaj istekleri kısmına mail varsa ilintili başka mail var mı diye baya baya kurcalardım

Eşin anlatmış işte durumu , bence uzatma hiç eşin böyle durumlarda sana anlatmaktan korkarsa iş daha da sarpa sarar. Benim eşim olsa anlatmazdı hiç sanırım

Numara doğru sorgulattım ve kızında isim soy ismi geldi bana verilen isimle uyuşuyor peki şimdii nasıl bir yol izliyim sizce face den bakıyorm fakat tanımadığım için mesaj atamıyorm kmseye eşimde şuan uyuyor kızı korkutmayı düşünüyorm birkişi face drn bulfum muhtemelen odur diyorum fakat ark ları görünmüyor ark görünseydi eşine anlatmakla tehdit edecektim belkide o değil eşim kızın kim olduğunu gösterdiğinde sizce nasıl bir yol izlemeliyim kadının hala telefonu kapalı bu arada

Eşiniz yakın zamanda telefon numarasını değiştirdin mi ? Belki biseyler yaşadılar eşin pişman oldu kadın ulaşamasın diye numarasını degiştirmiştir.Kadın da işyerine gitmiştir.Eşin uzak durdukça bir şekilde numarasını buldu eşinde korktu sana önden açıklama yapıyor ama masum değil eşin.

Eşiniz yakın zamanda telefon numarasını değiştirdin mi ? Belki biseyler yaşadılar eşin pişman oldu kadın ulaşamasın diye numarasını degiştirmiştir.Kadın da işyerine gitmiştir.Eşin uzak durdukça bir şekilde numarasını buldu eşinde korktu sana önden açıklama yapıyor ama masum değil eşin.
Hyr cnm eşimin 15 senelik numarası

kadın adamla kavga ediyor sonra numarasını bulup adama naber diye mesaj atıyor adam da ben karımı çok seviyorum anlatcam bunu diye cevap veriyor kadın da yuvan yıkılır diyor. LOL 3 yaşındaki çocuklar daha iyi bir kurgu yapabilirdi.

konu sahibi bu işin pesini sakin birakma. esin konuyu kapatmışsa niye durduk yere anlattı belki kadın tehdit etti felan ay çok kötü düşündüm ben

Numara doğru sorgulattım ve kızında isim soy ismi geldi bana verilen isimle uyuşuyor peki şimdii nasıl bir yol izliyim sizce face den bakıyorm fakat tanımadığım için mesaj atamıyorm kmseye eşimde şuan uyuyor kızı korkutmayı düşünüyorm birkişi face drn bulfum muhtemelen odur diyorum fakat ark ları görünmüyor ark görünseydi eşine anlatmakla tehdit edecektim belkide o değil eşim kızın kim olduğunu gösterdiğinde sizce nasıl bir yol izlemeliyim kadının hala telefonu kapalı bu arada
Kadina ulasip ne diyeceksin ki korkutunca ne olacak.

Olan olmus da ne oldu onu bilmiyorsun.

Ben bu durumalrda 2. Kadina ulasilip muhatap olunmasini dogru bulmuyorum.

Koynumuzda ki adam yalan soyluyorsa elin kadinina ne diyelim.

Eşim gece vardiyasında çalışıyor.Birkaç gündür değişik halleri vardı bana bişeyler anlatmak istediğini düşünmüştürm hareketlerinden ve konuşmalarından.Bu sabah işten geldi ve ordan burdan konu açarak sana birşey anlatıcam ama yanlış anlarsın diye çekiniyorum dedi.Bnde anlatmasını istedim.İş yerinde eski bir çalışan kadın ziyarete gelmiş tabi eşim kadını tanımadığı için içeri almak istememiş onun üzerine kavga etmişler falan.Kadın eşimden numarasını istemiş eşimde vermemiş.Kadında ben buluurm numaranı demiş eşimde bulamazsın diyip kızmış.Daha sonra bu bayan eşimin bi arkadaşından eşimin numarasını almış ve aramış hani hani numaranı bulamazdım demiş eşimde aradığı için kızmış ve telefonu kapatmış.Daha sonra bu kadın eşime whatsapp dan msj atmış nbr falan diye eşim tekrar kızmış ben eşimi seviyorm çoluğum çocuğum var demiş.Kadın ben zaten arkadaşça yazıyorm demiş.Eşimde ben bilmem bidaha ne ara nede yaz eşime anlatıcam zaten demiş kadında saçmalama yuvan yıkılır söz daha aramıycam falan demiş.Eşimin telefonu hep ortalıktadır saklamaz bunu bana anlatınca tabi ben biraz bozuldum niyr mesajları sildin falan dedim oda tepkini bilemediğim için korktum sildim dedi.Birdaha ararsa söz numarasını sana vercem dedi.Şimdi ben hiçbişey olmamış gibimi davranayım napayım bilmiyorm.Sizce eşimin anlattıklarıyla sınırlı kalmışmıdır yaşananlar..
Arada anlatılmayan şeyler olabilir . bana pek inandırıcı gelmedi .Başına gelebilecekleri düşünerek size anlatmış ki ;temkinli olun benim haberim vardı bu olaydan diye düşünün . ...istemiş . ...
Yani önce kavga edip sonra ısrarla telefon almak naber diye mesaj atmak mantıklı gelmedi

Back
X